וביום חמישי...............

שמלה מקסימה

ממש אהבתי. החגורות לא לגמרי מסתדרות לי אבל אם חגורה שהיא רק אדומה, דקה או עבה, זה יהיה מעולה.
אני בעד לקצר אותה, אבל רק קצת - מעל הברך ועוד שתי אצבעות כזה.

חגורה דקה לא עובדת פה

השמלה בנויה עם חלק מכווץ ולכן הייתי חייבת לשים חגורה עבה [שאין לי
]
תודה

mgirl

New member
אני מבולבלת

זו חגורה אחת או שתיים?
בכל מקרה השמלה נפלאה!

pixie lul

New member
השמלה ממש ממש יפה!

זה חמוד גם עם החגורה הזו. נראה לי שאם את מחליפה לחגורה אדומה היא דווקא לא צריכה להיות רחבה במיוחד, מפני שהשמלה מאוד עדינה.

ואני לא הייתי מקצרת, אבל אני כנראה לא מייצגת את קול הפורום בענייני אורך חצאיות...

אני באמת מתלבטת לגב הקיצור

מצד אחד אני אוהבת את האורך מצד שני- פתאום האורך היה נראה לי לא קשור. לא קצר ולא ארוך

לגבי החגורה- היא פשוט צריכה להיות בעובי כמו החגורה הזו [או שתי החגורות האלה
] כי יש שם קצת כיווצים.
תודה

efrato1

New member
שמלה מקסימה

מכאן נראה שהאורך שלה אידיאלי.
אני ממש ממליצה לך להצליב את החגורות אחת עם השניה (צעתי את זה השבוע, לא זוכרת למי).

אלה שתי חגורות

שמחוברות באבזם- מה שהופך אותן לחגורה אחת.
הצלבתי אותן מאחור, מקדימה ניסיתי להצליב גם אבל זה לא הלך- היה נראה עמוס מדי.
תודה

shmickey

New member
שמלה מתוקה

אני דוקא אוהבת את שתי החגורות.
ואני בעד לקצר

מותק של שמלה. לא לקצר

קודם כל היא יפה עכשיו כמו שהיא. חוץ מזה אני מנחשת (סתם אינטואיציה) שמידי רק יתחזק ואז בסוף הקיץ / בשנה הבאה העיניים כבר יהיו רגילות ואת סתם תפסידי

אני דווקא אוהבת שמלות שעוברות את הברך.

אבל איכשהו האורך הזה לא ברור לי, הוא בין לבין

תודה

lisa s

New member
יפה לך

גם אני התבלבלתי עם החגורות, אולי וריאציה אחרת תתאים יותר. לא הייתי מקצרת, אבל תכלס, גם אם תחליטי לקצר זה יראה מצוין, אז לדעתי אי אפשר לטעות כאן. השמלה הזאת היא win win situation

בוקר טוב

אתמול בערב סיימתי לתפור חצאית קפלים מקסימה, שחורה, עד הברך, מאוד פיפטיז, ותכננתי לבדוק איתכן מה דעתכן כי זה סגנון שלא הלכתי בעבר
אבל -
אני נראית זוועה היום.
הייתי אצל רופאת העור להסרת כל מני מריעין בישין מהפנים - המלנומה הורסת אותי
Wear Sunscreen ! - אז אני מעוטרת בכוויות ונראית כמו צ'אקי

בנוסף! עיצבנתי את אחת החתולות שלנו כשהעזתי לנסות להחליף תנוחה בזמן שהיא שוכבת לי על החזה, וחטפתי כאפה עם ציפורניים שלופות, וכעת יש לי שריטה מקצה השפה ועד הסנטר

בקיצור לא הרגשתי במוד המתאים לנסיונות אופנתיים והלכתי על שמלה שתמיד עובדת.
שקלתי להחליק את הפוני כמו שהייתי עושה בימי הראשונים פה בפורום, שיסתיר חלק מהזוועה, אבל פחדתי מאביגיל

ומה הקטע של הבוקר? סיפרתי בעבר שאני עובדת בחברה אמריקאית - לא רק בהגדרה אלא גם בתרבות האירגונית.
וב"אמריקאית", לדבר על מראה חיצוני של אחר נחשב כנראה גסות רוח נוראית. למשל אין סיכוי שמישהו יגיד לי מילה טובה כשאני לבושה יפה, כמו שאין סיכוי שיעירו אם אגיע לבושה בבגדי ספורט.
אז כולם מסתכלים על הפיל הורוד הזה שהוא הפרצוף שלי, ולא אומרים כלום! אפילו לא שאלה קטנה כמו מה קרה

אני נראית כאילו מישהו תקף אותי באכזריות, כיבה לי על הפרצוף סיגריות ולסיום עיטר אותי עם סכין, ואף אחד לא שואל

Happy Goth

New member
אוי מותק

זה קטע של אנגלוסקסים....הם מאד מקצועיים ונבוכים לדבר על מראה חיצוני. אין להם את הגישה הישראלית, מרוב שהם כ"כ מקפידים לשמור על כבודו של האחר ולא לחצות קווים-הם פשוט לא אומרים כלום

לא רואים בתמונה (שבה את נראית מעולה! השמלה עובדת-חתיכה!) אבל מהתיאורים שלך אני מבינה שאת הבן אדם לשלוח לגבות כסף ממישהו שחייב לי?

יש לך חתולה מדהימה! כישרונית! שכבה עליך כל הלילה ובחנה את פניך ואמרה לעצמה "שריטה. זה מה שחסר פה."

אוהבת אותך יקירה!

קודם כל את ניראת מעולה

דבר שני, בעזרת השם יעבור הכל
, האם את יכולה להסתיר במייקאפ או שעור הפנים זקוק למנוחה?

למעלה