הבטיח וקיים!
א אביגיל מהר המלכים New member 11/5/12 #315 אכן, עד היום היא נזכרת בזה לפעמים וצוחקת... אצלי הנקע היה מאוד מאוד חריף: גבס, ניתוח, אשפוז של חצי שנה עם הרגליים תלויות באוויר. אבל בסוף השתלם
אכן, עד היום היא נזכרת בזה לפעמים וצוחקת... אצלי הנקע היה מאוד מאוד חריף: גבס, ניתוח, אשפוז של חצי שנה עם הרגליים תלויות באוויר. אבל בסוף השתלם
M MissScotland2004 New member 10/5/12 #172 איזו בובי קטנה אני מתה על מנומר. לפיצית שלי יש בארון כמה וכמה בגדים מנומרים
נ נועה צמח New member 10/5/12 #40 חג חמישי שמח! נוסעת לעבודה ולאחר מכן למסיבת רווקות של בת דודה שלי. שמלה מנוקדת חדשה [הצבעים דומים יותר לתמונה הימנית]. חייבת לרכוש לי חגורה אדומה עבה- נ\אני חושבת שהיא תחמיא יותר ?שמלה. ותהיה- אני מתלבטת האם לקצר אותה או לא. מה דעתכן?
חג חמישי שמח! נוסעת לעבודה ולאחר מכן למסיבת רווקות של בת דודה שלי. שמלה מנוקדת חדשה [הצבעים דומים יותר לתמונה הימנית]. חייבת לרכוש לי חגורה אדומה עבה- נ\אני חושבת שהיא תחמיא יותר ?שמלה. ותהיה- אני מתלבטת האם לקצר אותה או לא. מה דעתכן?
H Happy Goth New member 10/5/12 #41 תתחדשי! ממש יפה ומתוקה איזו יצירתיות לשים 2 חגורות ביחד! לא מנסה להרוס לך את היצירתיות, אבל נראה לי שאני הייתי שמה רק אחת מהן- את האדומה. באמת דילמה אם לקצר או לא...אני לא יודעת
תתחדשי! ממש יפה ומתוקה איזו יצירתיות לשים 2 חגורות ביחד! לא מנסה להרוס לך את היצירתיות, אבל נראה לי שאני הייתי שמה רק אחת מהן- את האדומה. באמת דילמה אם לקצר או לא...אני לא יודעת
נ נועה צמח New member 10/5/12 #227 תודה וזו לא יצירתיות זו פשוט החגורה חגורה דקה פחות מתאימה. ניסיתי ולא עבד כי יש שם חלק מכווצץ שכזה
@ @יעל@ New member 10/5/12 #45 |נקודות אני אוהבת נקודות. אני באמת הייתי קונה חגורה אלסטית. ברוחב של 3 ס"מ משהו כזה... באיביי אפשר למצוא בגרושים. ולא לקצר
|נקודות אני אוהבת נקודות. אני באמת הייתי קונה חגורה אלסטית. ברוחב של 3 ס"מ משהו כזה... באיביי אפשר למצוא בגרושים. ולא לקצר