וביום חמישי...............

efrato1

New member
חתיכי

אני כל כך אוהבת איך שאת מתלבשת. את תמיד תמיד קולעת

גם אני תכננתי היום על סקיני לבן ואז נזכרתי בתוכניות שלי לסדר את הגינה בעבודה והחלפתי לשחור.
(את העקבים כמובן השארתי
).

Happy Goth

New member
תודה

מצוין שהשארת את העקבים-במיוחד אם זה עקב סטילטו. אם את מתכוונת לזרוע זרעים....

mgirl

New member
ל"ג בעומר + בונוס

למנגל ל"ג בעומר שהיה אתמול:
מכנסיים אדומות משובצות מטארגט
חולצת תחרה כחולה מטוונטיפורסבן
סניקרז של פיילס לדעתי
איפור קליל ובלי תכשיטים כי לא הספקתי

ובונוס: תמונה של הפצפונת. היא פשוט הייתה כל כך אופנתית עם הבגד הזה שהייתי חייבת

Happy Goth

New member
יוווו!!!הבונוס הכי יפה בעולם!

פצפונת כזו מתוקה ואופנתית!
ואת מדליקה בלוק של תיכוניסטית צעירה! כ"כ מדליקה שבטח לא הייתם צריכים חומר בעירה למנגל...

המכנסיים מדליקים ועם החולצה זה נראה נהדר!

כל כולך מאוד יפה והקטנה משגעת!!! היא נראית כמו בובה מקסימה
אני מקווה שהיא מתחילה להתרגל לגיבוס - מנסיון, הם לומדים לקבל זאת יותר מהר מההורים. שהתקופה הזו תעבור לכם בקלות

mgirl

New member
האמת שהיא כבר די התרגלה

הדבר היחיד שהיא מתקשה בו זה לינוק, ואולי כשחם גם לא נעים לה, אבל בגדול לא נראה שמזיז לה יותר מדי. לנו זה הרבה יותר מפריע כי זה מסורבל להרים אותה, והכי גרוע - כי אי אפשר לעשות לה אמבטיות והיא כל הזמן קצת מג'ויפת...

זו סתם התחושה שלך שהיא מג'וייפת

זה לא שהיא התפלשה בחול כל היום

אני הייתי נוהגת להשכיב אותה ערומה על מגבת ולעשות לה "אמבטיית סמרטוט" עם מגבת רכה טבולה במים חמימים עם מעט מאוד סבון וטיפה של לבנדר. היא מאוד אהבה את זה.
וכמובן לרחוץ היטב את כל הקפלים - אני זוכרת את הפעם הראשונה שגיליתי מה נכנס להם לה מתחת לסנטר

mgirl

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

אני סוחטת עליה מטלית רכה עם מים חמים ואז מנקה אותה איתה. היא מאוד נהנית אבל זה לא כמו לטבול אותה במים, בעיקר שהגבס כל כך קרוב לאזור החיתול וקשה לרחוץ אותה שם בלי להרטיב אותו.
אני חושבת שאני גם קצת יותר רגישה לריחות מאנשים שלא נמצאים איתה כל הזמן. היא הרי פולטת ואז היא מדיפה ריח של חלב קצת חמוץ וזה מחרפן אותי - אבל אתמול מישהי רחרחה אותה ואמרה, "איזה ריח נעים של תינוקות!", אז אולי זה רק בראש שלי

גם לי היה כזה

ואמא שלי אומרת שזה הסריח בטירוף לקראת הסוף.
אגב, חמישה רופאים אמרו לאמא שלי שתהיה לי רגל קצרה יותר ואני אצלע. למרבה המזל, היא הלכה לאיזה מומחה גדול והוא הבטיח שיהיו לי רגליים של דוגמנית................

למעלה