וביום חמישי...............

מוק מחר כבר תהיי נקיה מדמעות

מבטיחה לך שמחר פתאום הנשימה תרגיש לך רחבה יותר.
עשית למען עצמך ולמען מצפונך ולכן פעלת נכון

kaij

New member
קשה כשאנשים מתנהגים בצורה מגעילה

למרות שאת שלמה עם עצמך, ברור שהיחס שלה פוגע
אבל עושה רושם שעשית את הדבר הנכון
וגם אם היית מעוניינת בקריירה אקדמית, האישה הקטנה הזו
לא הייתה מועילה לך בתור מנחה - יש אנשים שחייבים להקטין אחרים כדי להרגיש טוב עם עצמם

יהיה טוב וכמו שאמרה הפיה בטוח מחר תרגישי הקלה

נשמע שנעלבת והתאכזבת

ובצדק. אבל כשתסיימי לבכות ותוציאי את זה מהסיסטם אני מקווה שתשימי אותה ואת הסיטואציה בצד ותמשיכי הלאה.
זה מאחוריך.

efrato1

New member
נראה שהמנחה ניצלה את ההזדמנות

להוציא קיטור (שלא נאמר רעל).

נסי לענות לעצמך על שאלה אחת:
האם את שלמה עם מה שעשית ועם הדרך שעשית זאת.
אם התשובה היא לא, למדי מהמקרה לגבי התנהלות עתידית.
אם התשובה כן, אחלי לה בלב חיים יפים ורגועים ואת עצמך ברכי ב"ברוך שפטרני מעונשה של זו".

ועל זה אומרים אצלי בבית (אני ובן הזוג) "שתאכל

תחת"
את את שלך עשית! וממה שאני מבינה עשית טוב לעצמך! את תדפדפי הלאה ותפסיקי להתייחס למה שאומרים לך! היא דואגת רק ל"תחת" שלה ולא מעבר!
ועכשיו, די לבכות

איזה רשעות

ממש דוחה מה שאת מספרת. בסך הכל, זה לא שהיית חייבת שום דבר, יכולת לשלוח הכל במייל וזהו (או אפילו לא).
את יודעת, אני חוקרת ועוזרת הוראה באוני' ואצלינו יש 3 אנשי סגל שהסתכסכתי איתם קשות. שזה לא מעט... ובכנות, כשניסיתי לפרק את התגלגלות הסיטואציות איתם ראיתי שאמנם היה עדיף שאדע לסתום את הפה לפעמים אבל הם ללא כל ספק הדפוקים, הדוחים והדורכים על אחרים, וזה הם שניסו לדחוק אותי ואני פשוט לא נתתי. כשמישהו לא נותן להם לדרוך עליו ונלחם חזרה, הם מנסים להכפיש אותו ולפגוע בשם הטוב שלו כדי לפאר את שלהם.

אבל משהו קטן שימח אותי השבוע, כשאחת המזכירות אמרה על אחד המרצים האלו "ברוך שפטרנו" כשהגשתי לה את המבחנים האחרונים שלו. מה שאני מנסה להגיד, זה שאנשים מחרידים בעמדות כח יש בכל מקום, והכי קשה להם כשמישהו לא מוכן לספוג את הבולשיט שלהם. אבל, לא את ולא אני היחידות שהם מתנהגים אליהן ככה. הם מפיצים את השנאה שבהם וכך יש עוד מי שרואה את הענן המבחיל שסובב אותם, ויודע שזה לא את- זה הם. ומצד שני, יש מי שרואה את הטוב שבך- כמו המנחה הלא פורמלי שלך, ואני בטוחה שעוד המון אנשים במהלך חייך. הרי לא הגעת להישגים האלו שלך סתם ככה, זה לא טריוויאלי, זה העומק והייחוד שבך. יש מי שזה מאיים עליו. ולכל אלו צריך להגיד- Fuck you, ולהמשיך לבלוט ולזהור ולסתום להם את הפה באור ובכוח שבך.

אני מקווה שראית את הקשר בין המקרה שהבאתי לשלך (למרות השוני בעוצמה, עלבון וכו'), אני פשוט מאד הזדהתי והרגשתי את מה שסיפרת פה.

lisa s

New member

אני אכלתי ח#א רציני מהמנחה שלי (אסור לאכול ארוחת צהריים ביום עבודה של מינימום 10 שעות, קבע איתי פגישות עבודה ב10:00 בבוקר ובפועל היה מסכים לפגוש אותי ב19:00 ואחרי 5 דקות קם ואומר לי שמאוחר והוא הולך הביתה וכד'...) ואני נלחמתי והמשכתי עד סוף הדוקטורט, ובשביל מה? אין כמעט מה לעשות עם זה (לפחות בארץ) ואני סתם תקועה בבית עד שאמצא משהו... עשית צעד חכם ויצא לך מזה רק טוב
תגבילי את העלבון וההרגשה הרעה לתקופה מסויימת שלאחריה תחליטי שאת ממשיכה, בלי להסתכל לאחור ויהיה לך רק טוב

החברה שלך גדולה

שמלה מתוקה ממש

והולמת אותך מאד. אולי הייתי משלבת חגורה אחרת פחות קונטרסטית, בניוד או חום בהיר.

@יעל@

New member

פעם קודמת לבשתי את זה עם חגורה קרם ונעליים בצבע חום בהיר.

רציתי לנסות שחור.

לי וולף

New member
השמלה מאוד חמודה

אבל אני מסכימה עם יוגורט פטל
חשבתי להציע את הנעליים האדומות שלך (וחגורה לא בהכרח אדומה. יכולה להיות בורוד בהיר יותר או קרם), פשוט למראה קייצי יותר

למעלה