וביום הזה

וביום הזה

וביום הזה כתבת לי פנינים ואלה מבהיקות וצחורות בלובנן וסמאו את עיני כמו דמעות של יהלום. הלובן הצחור שתואם את הילתך את כוונותיך וטוהר ליבך נכנס לי היום ללב עמוק עוד יותר ואני מרגישה מוארת. ולכן היום אקח את התפילין השחורים ואשים על גופך שיהפכו לבנים אתן לך לכרוך אותם על ידך ולשים את תיבת קודש הקודשים על מצחך ואשב בשקט מלא קדושה וארגיש איך אתה מקדש אותי אהובתך. מוקדש לך ביום הזה - יום הולדתך

deerman

New member
לקדשך בתפילין..../images/Emo99.gif

נכתב בהשראת יונה וולך. יונה וולך נוסכת בי השראה של אירוטיקה ואהבה והתפילין,מבחינתי,הם החיבור של האדם לבורא עולם כשבכל אדם יש בעצם נשמה אלוקית. רוצה לקדשך לקדשך בתפילין לקושרך כך צמוד אליי לעולמים. את תנוחי על משכבי ואני אשרוך ברוך סביבך תפילין כך במיטתי. אניחך על מיטתי וידייך קשורות מאחור ואת עינייך עצומות לרווחה שקועות לתוך כר ומפיך אנחה. הניחי לי לקדשך ולברך הניחי לי להתחבר לגופך הניחי לי לעשות ככל העולה בתשוקתי בגופך הניחי לי לעוטפך בגופי הניחי לי לענגך בלשוני הניחי לי לעסות את גופך הניחי..הניחי לי. ובשוכבך שרועה על גבך אניח תפילין של ראש על ראשך ואת בעיניים עצומות היי נכונה לבאות..המענגות שיערך הזהוב אפסק לצדדים ואניחם כך ולפי פסיקת הדיינים. רוצה שתחושי אנרגיות היקום דוהרות לתוך מוחך וראשך ואנחותייך ימלאו החדר ומיטבלייך ישטפו לבלי סכר. כי רוצה אני לקדשך אהובה..רוצה אני..

למעלה