ובחלוף הימים

adam33

New member
ובחלוף הימים

כשהלב ישקוט לאחר הסערה שחלפה יקלף האהוב את זיכרה בעורו פנימה והגירוד יכאב כמו מחט שחדרה פנימה בכל פעם שתחלוף היא בחלומו כבלרינה והיא בשלה ממשיכה קדימה וכאילו ששכחה את ליבו ברחמה והחתימה שחתם הוא בליבה תעלה ותקצוף כגל סוער שרוצה לפרוץ מתוכה העולם זז כך הוא אומר לעצמו העולם זז יודע הוא את אשר על ליבו ובהשקט הס ישמע את ליבה פועם כזכרותו החודרת לתוכה סימנה בתוכו לא ימחק במהרה סימן של אהבה שאותו השאיר אז בצוארה והיא בזרם יוצאת היא לדרכה עד אשר תגיע היא לחופה ועיתים גל ישטוף את כולה כמו אליו תזעק היא להצלה והוא יושיט ידו חיש וגם את ליבו להציל הלב והיד ימשכו אותה שניהם כגלגל הצלה חיבוק נשיקה יחבוק אותה שניה..לפני שתלך היא לדרכה.. רוצה לעצור לומר להסביר אך היא כבר את ידה על שערה תעביר תביט לאחור לשניה קטנה תמשיך היא במהירות כאילו.. לא.. היה

אדם...יש לי שאלה ../images/Emo9.gif

למי אתה כותב את כל השירים היפים האלה? ועוד שאלה אחרונה מה כואב לך?
שאני שואלת אבל אני לא מבינה

adam33

New member
כל אדם

כותב את אשר על ליבו יש שכותבים לשם כתיבה יש שאומרים את אשר על ליבם דרך המילה אני כואב דרך המילים..

אדם....זהו../images/Emo140.gif

סיימתי
צוללת צהובה... יפים והאמיצים... מאושר... עשיתי שעורי בית כל הכבוד
מכבדת,מעריכה ומאחלת תמיד אושר מכל ה

בת ה י ם

New member
בחלוף הימים....

הם יזכרו באותה אבן, שזרקו יחד אל המים אותה אבן שיצרה מעגל....ועוד מעגל...... בוקר מהורהר משהו....

adam33

New member
ואוליי

את הרגע לפני את המחשבה שהגיע אחרי ואוליי לא היו צריכים לחשוב לזרום במים גועשים והרי הנהר יקחם הלאה ולא לאחור שם במים בין הגלים וכשיגיעו למים השקטים דמותם תשתקף במים הצלולים ויראו שהמציאות אינה חלום ואהבה היא זו שתגיע פתאום כזו היא אהבתם אהבה מהלב ולא בגלל הסובבים אותם אהבת אמת קראו לה אהבה שאין דומה לה אהבה..

בת ה י ם

New member
לזרום במים גועשים...

להנות ממה שהחיים מזמנים לעלות על אותו גל סוער בידיעה שאין אחר להיפלט לחוף מבטחים להתענג על חולות לבנים אהבה אחרת...

adam33

New member
גלים

גלים סוחפים לכאן ולכאן גלים שרוצים לקחתנו לשם והעיקר הכוונה שבתוכנו לאן ברצוננו שיסחפונו יש שאומרים לשלוט ביכולתנו יש שיגידו שהדבר מעבר לבינתנו ואני אומר שצריך להביט על הגל כי בהתחלה הוא בעצם קר וכשיגיע לחוף יתחמם הוא קמעה יגע ילטף את עורנו ברעדה והעיקר שנרגיש את מה שהפסדנו בעבר ואוליי לעולם לא נדע ובל נישכח שכל גל גל טומן בחובו המון התחדשות והנאה ובלבד שבחזרתו לים יקח רק את מה שנוכל לתת מתוכנו לנשמה... וכמו שגלים לעולם לא עומדים מול החוף כך גם עלינו לעולם לא לשקוט ותמיד לעשות לחזור ולעולם לא להתיאש למה קברצוננו להרגיש ולייחל..

בת ה י ם

New member
לא הגל סחף....

אלא האדם נסחף הרהורי ליבו התגבשו הפכו לסלע המציאות הכתה את הסלע סדקה הגלים ליטפו...... את

adam33

New member
עדיין

חושב עליה ודמותה לנגד עיניו ויודע הוא את מאוייו ונשאה הגל הרחק ממנו ולמרות זאת אהבתו חקוקה היא בליבו פעימה ועוד פעימה עד לפעם הבאה והלב כבר פועם ללא כח כאילו שלעולם לא ימצא את המרגוע ועל ליבו שמה היא את ידה אז בלילה בעלטה אך הכל כעת נשכח כבר ממנה כמו סלע קר אהבתו בליבה וכמה שהגלים יגעו מסביבה לתוכה לא יחדרו פנימה ורק אם תרצה היא לעצום עיניה ובאמת תרצהו לתוכה פנימה אזיי תחושה של התרוממות רוח תפגע בה ואנחה תצא מתוכה תפקח היא את עיניה..והוא כבר לא יהיה לצידה.. רק ליבה שישתנה מסלע קר לאהבה שבתוך..לב חם.. ותחפשהו ..אך הכל יהיה לשוא הוא.. כבר נהפך ..בשבילה..לעבר.. "אין ליחס לכתוב משמעות מעבר לנדרש..ויש לראותו כשירה ותו לאו."

למעלה