ובחלומי

ImmortalSoul

New member
ובחלומי

אדם שאני אוהב היה פגוע מהסביבה בה הוא חי. האנשים שנכנסו לחייו רק ניצלו אותו ואפילו בביתי שלי . והייתי חייב להגן עליו הייתי חייב כי ראיתי את כאבו . אז ככה שפתאום עמד אדם שרירי (חברו של אותו אדם שאני אוהב) מולי ונלחמתי נגדו וכל הזמן ניצחתי והוא שטט דם בכל מערכה . אבל הוא לא רצה להפסיק להילחם היה לו כוח להמשיך . והאדם שאני אוהב בא אלי ואמר לי שכל אחד יכול לנצח אותו הוא רק נראה ככה . ואחרי כמה פעמים שהכתי בו בא אלי האדם שאני אוהב ואמר לי די תסיים את זה משהו כזה. והאדם איתו נלחמתי שטט דם כבר הוא הוטח על מיליון קירות והמשיך לבוא המשיך . ולא משנה כמה שרירים היו לו וכמה מפחיד הוא נראה ידעתי שאני יכול לנצח אותו .ואז איכשהוא הגענו לחדר האחורי אף אחד לא היה שם חוץ ממני וממנו אותו אדם שנאבקתי בו . והארה באה אמרתי לו די אני לא יכול להילחם בך בוא נסיים את זה . והוא אמר לי יש רק דרך אחת לסיים את זה וידעתי הפעם אני לא אגן לא אחזיר אתן לזה להמשיך . וכן נפלתי לרצפה והוא אחרי בסופו של דבר התחבקנו כמו חברים והבנתי שלא נורא העיקר שהאדם הוא אדם טוב מטבעו אני לא יכול לשנותו ולפעמים צריכים לוותר גם אם הפסדנו בקרב שנינו ניצחנו גם הוא בדרך החיים שלו וגם אני בדרך החיים שלי. מה שאני רוצה לומר זה לא משנה כמה אוהבים וכמה תרצו להגן על אהובכם מדברים רעים שקורים לו האדם שנלחמתי איתו היה אני או יותר נכון רוח הלחימה שלי .ולא ויתרתי והמשכתי לא משנה כמה מכות חטפתי מעצמי . הבנתי שלפעמיים הכי טוב זה לתת להכל לזרום הרי אני מודע שמכל מצב יהיה רק טוב. אז גם אם קשה לכם ואתם לא יודעים מה לעשות לפעמים לתת לדבר הרע להתנגש בכם ולהמשיך הלאה בידיעה שאתם נאמנים לעצמכם ולמה שאתם מרגישים זהויא הדרך לפחות עכשיו אני יודע.

drnaji

New member
גבר,אני שמח שטוב לך../images/Emo70.gif

אם כי לא הבנתי את כל מה שכתבת,אבל זה מה שנקלט במוחי

אנושית~

New member
נשמה יקרה

כמו תמיד הכתיבה שך פורטת לי על הלב לא יודעת אם ניאשמע ברורה ..אבל מרגישה שמידי פעם ת,מאפשר לנו הצצה יקרה לתוך נבכי הנפש .. תודה

למעלה