ובבוקר...

taltallim

New member
ובבוקר...

כשעוד מחצית ממני לא מתפקדת ומחצית שניה מתענגת על הקפה, הסיגריה וקרני השמש הביישניות של תחילת יום... היא אומרת לי בואי נגיד שאת המלכה אמא ואני הנסיכה הבת ואני צריכה עוד מעט להתחתן עם הנסיך יאללה??? ועוד לפני שהספקתי להביע את מחאתי החלושה לנוכח הסיפוח הכפוי למשפחת המלוכה - ירום הודה וזאת עוד בטרם הגעתי להכרה מלאה של חושי... היא תפסה את המטאטא של הגינה ואמרה אז עכשיו אני צריכה לנקות ולסדר את הארמון בשביל הנסיך!!! ועליזה ומאושרת כציפור צייצנית המשיכה לה בשלה... בעוד אני נשארתי תקועה עם השלוק קפה בפה... סיגריה שקפאה באויר... ושאלה טורדנית שמאז אותו בוקר ועד עתה מציקה לי: איפה טעיתי???? תלתלים (שנשבעת ששלגיות, סינדרלות ושאר יפיפיות... לא ידרכו יותר על סף ביתה...)

לא טעית בכלל

חינכת אותה כמו שצריך. הלוואי וכולנו היינו כאלה. בלי שום פוזות. בלי טרנדים. בלי משחקים. בלי מלחמות. והלא את אמרת בעצמך: ``עליזה כציפור-דרור``. היא מאושרת! היא עושה מה שגורם לה להרגיש נהדר ולא מה ש``נכון`` עפ``י החברה. ילדה מאד חכמה, תתגאי בה. אוריאנה

noam011

New member
ביום הזה אפשר לשמוע הרבה שירים של

אהוד מנור. אלהים.. איזה כישרון כתיבה. הוא פשוט אמן מילים. שמעתי א ת השיר שלו בן יפה נולד על כתף הכרמל ומברכים הגיעו מכל עבר גשם טוב ירד כי נעתר האל והחיטה נבטה בשדות העמק לא ידעתי שהוא כתב את זה על אחיו יהודה שנהרג. (חוצ מהשיר ההוא המפורסם) שמעתי את זה כשהייתי באוטו. העור שלי נעשה חדודים את יודעת שהוא גדל בבנימינה ?

taltallim

New member
אני מניחה...

שהקשר כאן הוא (לשאלתך אוריאנה...) בנימינה??? אז כן ושתדע שהוא גם גר בה כיום לפחות חלק מהזמן... ואת השיר ``אחי הצעיר יהודה`` שאם אני לא טועה - גם שלו וגם ... ואוריאנה... חן חן על המחמאות על היותי אם השנה (חחחחח....) את צודקת היא וגם אני מאושרות ושמחות ואני מקווה שבין שאר הדברים היא גם לומדת ומפנימה דברים נוספים ממני... ובקשר להפנמות ``המלכותיות`` הללו - הן בעיקר עניין של גיל (אני מנחמת את עצמי...). ומה שלא סיפרתי היה תהליך הבחירה שלה מאוחר יותר, את הנסיך!!!! אבל זה כבר לפעם אחרת. תלתלים (שזה עתה קיבלה את תואר הדוכסית מיורקשייר...)

אור-לך

New member
דוכסית...

רק תלמדי אותה שאת הארמון... הנסיך צריך לסדר בשבילה...

taltallim

New member
אההה רוזנת יקירה....

הנה את!!! (איך שאני מרחיבה את המשפחה - בהינף מקלדת...) בהקשר לסידור הארמון... ממני לצערי היא לומדת שיש (בשפה מלכותית): משרתות אולם אני תולה תקוותי בהמשך הדרך... ואולי אז תראה וגם תפנים דוגמא לשיתןף פעולה בסידורים - וגם שאר דברים בין מלכות ומלכים... נסיכות ונסיכים... רוזנות ורוזנים... ובעיקר בין אנשים. תלתלים (שהתעוררה משנת היופי המלכותית...)

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

אהמממ... יודעים שאני לא מגיבה, על דברים שאני לא מבינה בהם... חג שמח :) תגל

למעלה