ובאווירה שמחה זו....

בודי

New member
ובאווירה שמחה זו....

רציתי להגיד כאן תודה ענקית להנהלת בית"ר ירושלים שאלמלא היא אנחנו היינו אולי בליגה א´....זוכרים אז? בתחילת השנה? תודה רבה ושתזכו לראות המון נחת מבית"ר אוהבים אתכם מאוד!! ובואו נאמץ לכם קצת את המוחות: סכמו, פרטו, נמקו, והביאו דוגמאות ל-
שחקן העונה
מאמן העונה
תגלית העונה
האלופה לשנה הבאה
את מי אתם רוצים לראות בשנה הבאה בבית"ר
מי יהיו שתי היורדות והעולות שנה הבאה
ומי הקבוצה שאתם הולכים לאהוד אותה במונדיאל (בלי קשר לליגה...) יאללה בית"ר!

לפי דעתי אז ככה

שחקן העונה- איציק זוהר השאיר 2 קבוצות בליגה מאמן העונה- דרור קשטן ואברהם גרנט תגלית העונה- אברומוביץ נשמה האלופה לשנה הבאה- אינשאללה בית"ר אבל נראה לי מכבי ת"א אני הייתי רוצה לראות בשנה הבאה את ליאור אסולין קוביקה סביליה לא עולה לי שמות של שחקנים שאפשר להביא אבל הקיצר כל שחקן טוב שאפשר להביא ושהוא יועיל לנו אז סבבה שיביאו התקציב של הרכש לשנה הבאה הוא 17 מיליון שקל זה סכום יפה! אני במונדיאל אוהב כמה נבחרות אבל אני הכי רוצה שתיקח זה נבחרת איטליה למרות המשחק הגנתי שלהם יש להם שחקנים כל אחד חבל על הזמן נסטה קנבארו טוטי האחים אינזאגי דל פיירו מונטלה ועוד...

אז לפי דעתי..........

ראשית כל הכבוד לבית"ר ירושלים את הנשמה שלי מתה עליכם השחקנים
אז לפי דעתי שחקן העונה :איציק Zוהר מתה עליו מאמן העונה:אברהם גרנט תגלית העונה:בטח שאלון אברמוביץ שהוכיח שהוא שחקן מצוין האלופה לשנה הבאה:מקווה שבית"ר . שנה הבאה בבית"ר:גובאני רוסו ורק שחקנים טובים לא יודעת מי חחחח שנה הבאה:חיפה תעלה חזרה יחד עם הרצליה ו..באר שבע ואשדוד ירדו...בקשר למונדיאל לא אכפה לי מי תיקח מי לא בלה בלה...חחחחח אכפת לי רק מבית"ר

למעלה