"ואת"

skaatushonet

New member
"ואת"

היום שמעתי פעם ראשונה את הסינגל של הראל בגלגלצ...אז החלטתי לכתוב לכם מה השיר עשה לי, מה אני חושבת עליו...בקיצר, איך הסינגל (לפי דעתי). בפעם-פעמיים הראשונות ששמעתי אותו, הייתי ממש עצובה. חשבתי לעצמי עד כמה זה לא כיף שסוף סוף הראל מוציא סינגל- שכל כך ציפיתי וחיכיתי לו, ובסוף אני לא אוהבת אותו... בפעם-פעמיים ראשונות, לא מצא חן בעייני שיש מילים שהוא אומר לאט לאאאט, מושך אותן...ופתאום שר מהר...זה היה נראה לי מוזר. גם לא ממש אהבתי שאין כל כך מנגינה בשיר...בקושי פסנתר וכינור... אבל אחר כך, אחר כך החלטתי להקשיב לקול של הראל...ופתאום גליתי שכמו בכל שאר השירים שלו...יש לו קול כל כך רך ונוגע...בעל עוצמה אדירה, אבל עדין ביותר... קול שעושה לי משהו בלב...שמעביר בי צמרמורת בכל פעם מחדש... שמתי לב איך הוא מדגיש כל מילה ומילה...כל הברה...באהבה עצומה לשיר. באמת אפשר להרגיש את זה.. הקשבתי למילים...צירופי מילים שבנו משפטים כל כך אמיתיים ונכונים...כל כך יפים ונוגעים...שיוצאים מהפה של הראל...בצורה כל כך יפה... אחר כך הבנתי שזה לא שאין מנגינה בשיר...שיש רק כינור ופסנתר...הבנתי שכלי הנגינה העיקרי הוא הקול של הראל. וזה מה שיפה בשיר... לשמוע רק את הקול שלו...בלי דברים מיותרים...רק הקול. המילים בשיר כל כך נוגעות בי... וכשהראל שר, אפשר ממש להרגיש שהוא פגוע (גם אם הוא לא, בשיר...) ולפעמים, מרוב שאני נכנסת לשיר, כואב לי הלב לשמוע את הראל שר: "ולעולם שוב לא רוצה להתאהב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט" אז...לסיכום אני רוצה להגיד, שבסופו של דבר מאוד התחברתי לשיר, המנגינה עוזרת להדגיש כל מילה... וכשהשיר הזה הוא שיר ששיך להראל סקעת,שיר שהוא שלו בלבד, זה בטוח עושה את זה יותר מיוחד... אז אני מקווה שכולכן אהבתן את השיר, ואם לא- אני ממליצה לשמוע אותו שוב, לשים לב למילים, למנגינה,לקול... אוהבת עד כלות. אודליה. "ואת- הראל סקעת. "היום שהתנפץ עלי, עשה אותי קשה מדי שכחתי מעצמי ודי הייתי, לא הייתי אני אסגור מאחורי גבי, שוב לא יוכל לגעת בי, בתהומות לבי טעיתי, לא הייתי אני שבפני הריקנות שוב לא תכה המציאות שתחכה שוב לא אבכה שאתנחם מעט ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ושוב הולך, אותה העיר, אותם פנים אני מכיר את הריחות שבאוויר טעיתי, לא ראיתי אותך כולן דומות פתאום יותר, כל שיר עושה להיזכר מכל צלצול הלב עוצר נגעתי, לא הרגשתי אותך ולעולם שוב לא רוצה להתאהב האהבה שתרקב הרגישות שתישרף לאט ואת, אל מי את צוחקת כשאת, שוב לא מחבקת כמעט עלית בי לרגע הייתי אחר אם הייתי יודע שאת, אל מי את מקרבת מרחק במי את מתאהבת את מי לא עוזבת אם רק היית נשארת, הייתי עושה אותך מאושרת. ואת, במי את נוגעת לאט, במי את פוגעת כמעט כמו אז כשפצעת בי את כל העולם את גילית ולקחת לי אותך ומי זה שעכשיו נוגע בך אני מקווה שהוא מאושר שיש לי אותך לא מכאיב לך בך לא פוגע הייתי כזה אם הייתי יודע." *אשמח אם זה יהפוך למאמר =]*

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifוואי אודליה..

דבר ראשון אני לא מאמינה שקראתי את כל זה..
אזל..אני ממש ממש מסכימה איתך.. בפעם הראשונה ששמעתי אותו קצת התאכזבתי..אבל אז התחלתי לחרוש עליו[וכשאני אומרת לחרוש..אז אני מתכוונת ללחרושששש][!!!!] אזז..התחלתי לאהוב אותוו יותר ויותר..ועכשיו אני פשוט מ-כ-ו-ר-ה-! אז.. אני ממש ממש מסכימה איתך.. ועל הדרך גם רציתי להגיד לך שאני מתה עלייך!! ביושש.. לורן

skaatushonet

New member
מותק!!!!

חחח קודם כל תודה שהגבת=] ואני שמחה שאת מסכימה איתי...טוב לדעת שאני לא היחידה
וגם אני מתה עלייך!!! מואאהה

לאו14

New member
אודליוש..../images/Emo141.gif

אני די מסכימה איתך... גמאני בהתלחה לא התחברתי למוזיקה וזה.. אבל בפעם השלישית והרביעית..התחלתי לאהוב ת'שיר בטירוףףף!!

i love skat

New member
אחח..../images/Emo24.gif ../images/Emo187.gif

כמה שאני מסכימה איתך
וכמה שזה נכון לגבי..
את לא מבינה איך המילים שלךנגעו בי
אני כ"כ מבינה אותך, שזה פשוט לא יתואר.. זה בדיוק מה שאני חושבת..זה אותן מחשבות, אבל בדיוק..[אחות תאומה
] אני חייבת להודות שאת מקסימה, ושהמילים שכתבת נורא אמיתיות ויפות ששווה להפוך את זה למאמר
אני אוהבת אותך
(ד"א זה כבר במאמרים, אז לכו לראותת.
)

skaatushonet

New member
מדהימה שלייייי

את לא מבינה כמה טוב עשית לי על הלב עכשיו... במיוחד אחרי יום כזה מעצבן...ושאני לא ממש מרגישה טופ... העלת לי חיוך!!! אני אוהבת אותך המונים!!!! תודה שאת חלק מחיי =]

אודליה מאמי ../images/Emo39.gif

גם אני כמו כולן פה מסכימה איתך. גם אני בהתחלה התבאסתי מהשיר בגלל שהוא היה יותר מדי שקט, אבל אם הזמן ושמיעה חוזרת של השיר פשוט התאבתי בשיר, וברור שגם המילים של השיר כל כך נוגעות ללב
, והראל.. נדמה לי כמעט כולם התבאסו בהתחלה מהשיר..

skaatit 1

New member
אודליה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אני מרגישה בדיוק אבל בדיוק כמוך... גמאני בהתחלה לא ממש אהבתי את השיר... רק לפעם-פעמיים הראשונות.. זה לא נשמע קצבי...שקט כזה..שקט מדי... אבל כששמעתי שוב...עוד כמה פעמים... התעמקתי בשיר...התחילו בי צמרמורות... פשוט מדהים מה שהשיר הזה יכול לעשות.. ואכן,הקול של הראל הוא כלי הנגינה כאן
קול כל כך מבריק....מדהים
אוהבת ומעריכה אותך על כל מה שאמרת: אורטל

skaatushonet

New member
מאמי שלי...

אני שמחה שאת מרגישה כמוני... וגם אני מעריכה אותך, המון! ויש על מה...לא חסר... אוהבת!

למעלה