ואת...

ואת...

מתסכל. להרגיש כמו לפני הטיפול, שאף אחד לא יכול להכיל את הכאב שלי או אותי פשוט להקשיב לי לאוו דווקא לסיפורים קשים כי אני לא משתפת. היתה אישה מיוחדת אחת שעשתה את זה, היא היתה אהבה גדולה שלי, בעקבות נסיון להבין את זהותי המינית, גם איתה זה לא היה נכון, גם איתה זה הרגיש נפגע, מצאתי בה הכל ויותר, מצאתי אהבה גדולה, משהי שתהיה שם בשבילי, ומצאתי גם דברים אחרים שבילבלו אותי שלא היו לי נכונים עד הסוף, שעשיתי אותם בגלל שרציתי באהבה הזאת, שרק הלכה וגדלה גם מצידי, הייתי מוכנה לוותר על דברים מהותיים שלא היו קיימים בקשר...ובגלל כל הדברים האחרים שכן היו, הייתי מוכנה לוותר ואפילו לצאת מהארון (שאני לא בטוחה שאני שייכת אליו, או שאני עדיין לא מקבלת אותי) ולחיות את החיים שלי, אך זה היה בלתי אפשרי, היא היתה נשואה.... ניסיתי להתרחק ממנה גם מבלי לגלות לי עצמי, כי לא ידעתי איך להתמודד עם פרידה ממנה, הייתי בתקופה כל כך רגישה והביחד היה בלתי נסבל כל פעם שהיתה צריכה לחזור לבית שלה (בעל וילדים) חוויתי מחדש את חווית הפרידה, כל פעם מחדש אותם כאבים בלתי נסבלים, הקשר הפך לבלתי נסבל, הלכתי ממנה הרבה פעמים ונעלמתי, היא קבלה את הריחוק שלי בלת ברירה, ואני הייתי נשברת אחת לחודש אחת לחודשיים... והייתי קוראת לה שתבוא, הייתי מחבקת, לא עוזבת, מסניפה אותה מטעינה את עצמי עד לכמה שאפשר ושולחת אותה חזרה, בפעם האחרונה אחרי שבפעם המי יודע כמה הרגישה ממני דחיה, החליטה ללכת, כמו שאני הלכתי, בלי הרבה מילים מבלי שאדע שהיא תדע, המילים הברורות מקשות על ההתמודדות, ואני טיטאתי את מה שקורה מתחת לשטיח הצדעתי לה שהיא עושה את הצעד שקשה לי לעשות בעצמי, וברחתי לעולם של לימודים ונסיעות העסקתי את עצמי עד אובדן חושים, הצבתי לעצמי מטרות, לא היה קל. היום אחרי אולי שלוש שנים אחרי תקופה של טיפול אינטנסיבי בעצמי, ותהליך ארוך ומייגע שאני עדיין בעיצומו, יש לי הבזקים וצורך בה, יותר נכון בהכלה שלה, במגע חום לדעת שיש שם משהו אוהב שאיכפת לו ממך בעולם הקר הזה, כשאין לך אף אחד, כשאתה בתחילת דרכך מנסה לעשות את צעדיך הראשונים ב''עולם החיצון'' זה לא קל... זקוקה יותר לתמיכה רגשית בשביל שיהיה לי האומץ לעשות דברים, בשביל להתמודד מול השדים הפנימיים שיצרו אחרים כשדרסו אותי כל השנים שהקטינו אותי, המטפלת אמרה לי להקשיב לקול הפנימי, עניתי לה שקול הפחד גדול מהקול הפנימי שבקושי נשמע, הוא שם אני יודעת, אני צריכה לחזק אותו, כמה אני יכולה לחפור בעצמי, ולחבק את עצמי כי אין מי שיחבק יקשיב ויכיל, משהו אמיתי ולא רק במסגרת טיפולית. איך יוצאים ומכירים משהי כשכל כך קשה בביחד, ומצד שני נמאס מהלבד? אני זקוקה לחברות עמוקה, ומצד שני אני אולי 'חופרת' מידיי, אני לא יכולה אחרת, לא נראה לי שמשהו באמת יכול לסבול את זה. קשה לי לקבל, שהבן אדם הכי יקר לי בעולם ,האקסית המיטולוגית, רחוקה, שכניראה כבר לא בא לה להכיל, שאולי יש לה משלה, שכבר לא איכפת לה ממני, קשה לי לקבל שאין שם באמת אף אחד, כל כך מפחיד לחשוב שלא כדאי להשקיע בחברות קרובה עם אישה כי גם ככה זה יגמר, כי אין לזה בסיס מוצק ואיתן, כי אני לא איתנה, כי לעולם לא אהיה חזקה כמו שצריך בשביל להחזיק קשר. קשה לי לקבל את זה ששום דבר לא נשאר מהקשר שלנו, כשהקשר היה כל כך חזק. איך אפשר להיות איתי בקשר כשאני לא מסוגלת להכיל שום דבר, את עצמי קשה לי. למה תהליך צריך להיות כזה ארוך? למה לוקח לי להבין דברים כל כך לאט? את לא מרפה מהמחשבות שלי, זה לא כמו פעם, זה שונה, במחשבות שלי את מותאמת למי שאני היום לצרכים שלי היום, אבל את לא כאן. ואני זקוקה לך. אני עומדת להתחיל את החיים האמיתיים, ואני זקוקה לתמיכה שלך. בואי, תלטפי, תקשיבי, תכילי, תאהבי, שאדע שאיכפת לך ממני. תחבקי....

פאמקי

New member
שלום לך גילוי נמרות

שמחה שקיבלת את ההמלצה והגעת להצטרף, (למען הגילוי הנאות אסביר שאנו לא מכירות, אך הגבתי לשרשור שלך בפורום אחר). בטוחה שאם יהיו לנשים היקרות בפורום מילות עידוד ותמיכה לתת לך, ולחלוק מניסיונן, הן יעשו זאת בשמחה. שמחה שדבריי עזרו, אך כמו שכתבת, זה המקום בו את נמצאת, שעושה אותך קשובה ופתוחה לדברים. המון הצלחה ושנה נפלאה
.

karina27b

New member
אני כל כך מבינה אותך

עברתי את אותו הדבר בדיוק התאהבתי עד אובדן חושים באישה נשואה עם 4 ילדים הייתי איתה שנה וחצי שנה וחצי של אהבה עד אובן חושים ומשחקי חתול עכבר עד שהיא נפרדה ממני לקחתי את זה כל כך קשה עד כדי כך שניסיתי לעשות לעצמי משהו היום אני מודה לה שהיא זאת ששמה לזה סוף כי אני לא הייתי מסוגלת לעשות זאת עצם הידיעה שהיא עם בעלה שיגעה אותי היום לפ]עמים יש לי הבזקיי געגועים אליה אבל משעוזר לי להתגבר על כך זה הזיכרון שלא הכל היה מושלם בקשר ולמרות הזיכרונות הלא נעימים עדיין יש לי רגשות אליה זה לא מרפה לגמרי לכן אני מאחלת לשתינו במקרה הזה שזה יעבור ונצליח ללכת הלאה צריך הרבה כוח

שנה טובה לכולנו שנה של התבגרות והתגברות

על כל הפחדים, על האהבות ישנות. שנה קלה עם נחת שלווה והצלחה. שנה של קבלה עצמית, עוצמה, וגדילה בכל התחומים. שנה שבה תהיה לנו אהבה גדולה לעצמינו. בריאות הגוף והנשמה. שנה של מודעות קבלה והכלה צמיחה פריחה וצחוק מתגלגל. שנעביר את הבעסה בסבבה. ושבכלל לא היה בעסה :)

בלוז10

New member
../images/Emo24.gifהצד השני

אני עכשיו כותבת לך ,אני מהצד השני במקום אותה חברה נשואה ,אני חושבת שהיא עשתה לך טובה שהיא חתכה את הקשר בניכם מה שלי לא היה כוח לעשות את הדבר הנכון בשבילה אספר לך .לפני עשר שנים לערך הכרתי בת של חברה אני אישה נשואה אמא לשלושה ילדים ,היא בחורה בת עשרים ושתיים אני בת שלושים ושבע התאהבנו עד טירוף ראיתי את הכאב שלה שהלכתי לישון באותה מיטה עם בעלי אבל כשהייתי איתה בקשר לא יכולתי לשכב איתו לא יכולתי לסבול את המגע שלו,ככה ארבע שנים היא בדיוק היתה באמצע הלימודים וחכיתי שתסיים כדי שאני יתגרש ונתחיל לחיות יחד אחרי ארבע שנים בעלי פנה אלי לידה הוא ידע על הקשר שלנו ואמר תבחרי או שאת שוכבת איתי או שנתגרש הלכתי על הגרושים לא אמשיך לספר לך מה קרה בהמשך אבל אספר לך מה אני מרגישה היום ,אני חושבת שלא הייתי בסדר כלפיה לעצור בהתחלה את הקשר לא לתת לה להפסיד הרבה שנים מחייה אני מאוד אהבתי ועדין אוהבת אותה והיא אחד האנשים היקרים לי בעולם הקר הזה אבל אני מאשימה היום את עצמי שלקחתי מימנה את השנים הכי יפות שלה גם מתוך אגואסטיות חולשה כל הכבוד לאותה אישה שלך שחתכה צריך כל כך הרבה כוח לעשות זאת ככה אני רואה זאת את בחורה צעירה תמיד תסתכלי קדימה לא אחורה ,שיהיה לך אחלה שנה של הרבה אושר ואהבה

ת'אמת?

לא הבנתי עד הסוף מי עזב בסיפור שלך את מי, כי זה לא היה חד משמעי הבנתי שלך זה לא היה קל לקום וללכת, לא הבנתי למה את אגואיסטית כשחשבתי להתגרש בסופו של דבר מבעלך ורצית בסה''כ לחיות עם אהבת ליבך... היתה בינכן אהבה גדולה, ואהבות קורות בכל הגילאים אני לא מבינה למה את חושבת שגזלת לה מ'השנים היפות' שלה, גם את היית בשנותייך היפות. את לא נשארת בשלך, את רצית להתגרש. את מזכירה לי את האקסית שלי שסיפרה לי שגם לה היה קשה לשכב עם בעלה כשהיתה בקשר איתי, לא משנה שהיא סיפרה לי פעם אחת כמה כייף היה לה שהוא עשה לה איזה משהו, התעצבנתי, וגם הוא ידע למרות שהיא הכחישה בכל תוקף, זה היה כמו להסתובב עם שלט שכתוב עליו דבר אחד ולהכחיש מה שכתוב עליו. אני לא מסתכלת רק קדימה, כי מי שאני היום זה חלק ממה שהיא נתנה לי, היא תמיד בראש שלי , הסיפור שלי איתה היה מאוד מורכב זאת לא היתה סתם אהבה, כשלאנשים 'נורמלים' יש זכרון של אבא או אמא בראש שמחזק אותם ברגעים קשים לי יש אותה, אני לא יכולה למחוק אותה כי זה מה שיש לי ממנה, זיכרון טוב, והעצמה. אני מקנאת בנשים נשואות שמיצו את עצמן יש להן ילדים וכניראה גם בית, ועכשיו הן יכולות לפנות לחיי הרגש .... בטוח שזה לא כזה פשוט כמו שאני כותבת כאן... אך יש בזה משהו שלם יותר...

בלוז10

New member
ההמשך

אני לא שכבתי איתו כל עוד הייתי איתה ,ראיתי את זה כאילו אני בוגדת בה,לאחר הגירושים היא עברה לגור איתי ואם הילדים שלי שאהבו אותה בדיוק כאמא שלהם,אבל האבא בסופי שבוע היה נוחת כל השבת אצלנו בתואנה שהוא בה לבקר את הילדים בכוונה כדי לעצבן אותה ולגרום לריב ביננו ,אני לא יכולתי לגרש אותו לא מסוגלת אפילו שיהיה האוייב הכי גדול ידעתי מה הוא מנסה לעשות הסברתי לה הייתי אז לוקחת אותה ונעלמות כל השבת,ככה עברו שנתיים עד שיום אחד היא אומרת לי שההיא בגדה בי ומאוהבת במשהיא אחרת ועזבה את הבית אליה באותו ערב יש המשך של דברים מאוד קשים מה שעברתי ומה שעשיתי אני הכל כדי להחזיר אותה באותה התקופה אבדתי את שפיות דעתי אבל עזבי זה לא לפורום הכל עדין כואב שיהיה לך חג שמח

vulkan10

New member
וואי-שאלה

וואי סיפור שלך מאוד קשה נראה לי שגם אני הייתי מאבדת את השפיות ולא בטוחה שהיא הייתה חוזרת בי אי פעם. זה מוזר סיפור שלך מאוד דומה לסיפור שלי ואני זוכרת עוצמות רגשיוית שהרגשתי כלפיה היו הן היו מאוד חזקות עד הטירוף וגם כאשר נפרדתי, להכיל את עוצמת הרגש היה בלתי אפשרי הרגשה שביחיסיים בין שני נשים עומצות כל כך מתחזקות שיוצא מכל הפרופורציוית סתם דוגמא ,היו לי יחסים מעוד משמעותים עם גברים בכל פעם שנפרדתי ,נכון זה היה קשה ,אבל אפשרי כאן איתה ,עם אישה,מאוד קל היה לאבדי את השפיות ואולי אני שואלת שאלה שאין אליה תשובה אבל בכל זאות, למה כל כך קל לאבד שפיויות במערכת יחסים ים אישה?למה עוצמות של הרגש כל כך חזקים שאפילו נראה שבלתי קשה להכיל אותפ ,למה?

בלוז10

New member
הרגש שיש לנו חזק יותר

הרגשות שיש בין אהבת נשים הוא בעוצמות הרבה יותר חזקות יש כאלה יותר ויש כאלה פחות אבל זה יותר חזק בין אהבה של סטרייטים,כאילו הם נשים יש יותר רגש מגברים

היה באיזשהו מקום מנחם לקרא אותך יקרה...

אני מצטערת על מה שעברת, אני לא יודעת איך לנחם אפילו, אני חושבת שזה נורא, אולי אפשר להתנחם בזה ואולי לא בעצם שחווית אהבה גדולה אולי בשביל זה החיים שווים יותר... אך צר לי שאנחנו צריכות לחוות את אותה העוצמה בכיוון ההפוך... גם אני חווה כאבים עצומים ולכן כניראה מונעת מעצמי קשר קרוב, כי אני כל כך פוחדת, דנתי את עצמי לנזירות כבר כמה שנים, ואולי לא רק זה, אני בעיצומו של טיפול עצמי שנועד לחזק את עצמי... אולי את תוהה למה כתבתי שזה מנחם לקרא אותך כי גם אני חושבת שאני מאבדת את עצמי לגמרי, נשברת לגמרי, מפחדת כל כך שאתקשה לתפקד, לכן זה מנחם לדעת שזה דווקא שפוי להרגיש לא שפוי ולעשות ''דברים לא שפויים'' על מנת להחזיר את האהבה שלנו. אני חושבת שיש בזה משהו נורמלי אפילו להתנהג ככה לדבר שנחשב בנשמתינו. מה שהייתי רוצה עכשיו יותר מכל זה להכיל את עוצמת הכאב בכלל גם לעבר וגם לחזק את עצמי לעבר העתיד כי שום דבר לא ברור. הלוואי והיתה לי בת זוג אחת לעד... לטוב ולרע, מפריע לי שבכזאת קלות אנשות קמות ועוזבות... גם אני נוטה להרים ידיים מהר... האקסית לימדה אותי להלחם כי היא נלחמה עליי.... היא לא הבינה שהיא צריכה קודם כל לברר האם אני מסכימה להיות גלגל שלישי, או מאהבת, אני חושבת שזה מעמד משפיל. שנה טובה! ותודה ששיתפת אותי. (אותנו, אני לא כאן לבד שכחתי :) )

בלוז10

New member
פעם ראשונה שישתפתי מישהו בכאב שלי

פעם ראשונה ששיתפתי אותכם בכאב שלי שלו וחצי שנים רק עכשיו בחודשים האחרונים אני אוספת את השברים ובונה את עצמי מחדש לגמרי חוזרת לאט לעצמי ,כן אני חוששת להכנס לקשר עוד הפעם ,אני גם שמחה שלפחות פעם בחיים משהי החזירה לי אהבה כזו ,רק חבל על הצורה שהיא נגמרה עם הרבה כאב היא תמיד תהיה יקרה לי אבל מרחוק מספיק פגענו אחת בשניה שיהיה לנו שנה טובה שפויה והרבה אושר

משום מה...

יוצא שאני נכנסת לקרא את ההודעות שלך כשהן ''חמות'' עדיין :) כמה דקות אחרי שכתבת אותן... אני חושבת שזה חשוב שאת משתפת זה משחרר, ואני שמחה על כך שאת מתחזקת.

karina27b

New member
תשובה

זה היה לפני מלא שנים היא נשארה עם בעלה זה סיפור ארוך ולא לפורום אבל אני מודה לך שהראית לי את הצד שלה בכל זה

למעלה