ואתם חשבתם...

SashTheRed

New member
ואתם חשבתם...

חשבתי שזה נחמד יהיה להוסיף את זה, כי זה קשור ליפנית (בערך) וזה הצחיק אותי. אז אם בסופו של דבר זה יוצא כמו אוף-טופיק כזה, בבקשה אל תעשו לי לינץ' על חוסר הטעם שלי. בכל מקרה, אתם חשבתם שלכם קשה ללמוד יפנית? תראו את בדיוק ההפך: http://www.youtube.com/watch?v=j-aDjOEGslo&search=morning%20musume%20english%20class הערה: אם אתם יודעים מספיק יפנית כדי להבין, אחלה. אם לא, לא נורא, זה לא כזה עקרוני.

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

הרג אותי מצחוק
עכשיו אני רוצה רק לדבר יפנית כמו הגאיג'ין בסרט.

SashTheRed

New member
כן, הא?

כן, גם אותי זה קרע מצחוק :) ולגבי הגאיג'ין, זה לא גאיג'ין וזה לא חוכמה מצדו. אני גם ממש התרשמתי ממנו והכול, ואז בדקתי קצת וגיליתי שהוא חי ביפן או מגיל 3 או מגיל 6. עכשיו הוא בן 30+, אז הוא כבר לא יכול להיחשב לגאיג'ין, אני חושב... או שכן? וגם זה לא חוכמה אז איך שהוא למד יפנית. יש אנשים האומרים שהיפנית שלו יותר טובה מהאנגלית שלו. אבל בכל זאת, באותה צורה אפשר לומר שאני מדהים, כי אני מדבר עיברית שוטפת (אני בארץ מאז גיל 3). אבל יפה יפה כל התוכנית הזו. אני צופה בה מלא וזה כל הזמן מצחיק אותי

tals56

New member
באמת?מאיפה עלית?

ובאמת האיש ההוא נראה מערבי קצת...אנגלי או משהו אני מתאר לעצמי... דרך אגב ראיתי אתמול את הסרט 100 שנות אנימציה - סרט משעמם כמו לא יודע מה!מי המליץ עליו פה מהפורום?

GnomeBubble

New member
מערבי קצת?

הוא לא נראה יפני בכלל
אבל כן, אם הוא מגיל 3 ביפן, אז זאת כבר לא חוכמה באמת. במקרה הזה הוא כבר דו-לשוני, ויפנית היא גם שפת-אם שלו. אבל טוב, אם הוא לא, עדיין יש גאיג'ינים עם שליטה מרשימה בהחלט ביפנית

tals56

New member
הן עושות את עצמן או שהן סתם סתומות?

זה הדבר הכי אידיוטי שראיתי XD

tals56

New member
ודרך אגב העריכה שלהם לא יותר טובה

משל ערוץ 1,וזאתי ממש לא מחמאה!!

Manty

New member
LOL

מוקשי מוקשי (
) היתה תוכנית בה הבחור הנאה, סיין, טייל ברחבי טוקיו ובכל שבוע התקיל או יפנים או גיג'ינים וביקש מהם לספר מאורע הקשור למילת מפתח (כמו בתוכנית). היפנים, כמו בתוכנית, הי צריכים לספר קודם ביפנית ואז באנגלית, והגיג'ינים - להפך. לגבי הנערות (טל), הן אמיתיות וההתנהגות בהחלט אמיתית לגילן. זה נקרא קאוואי (גם המראה, גם ההתנהגות וגם צורת הדיבור), ושמורה לכל הופעה פומבית (כלומר - מחוץ למשפחה..). חדשות טובות? זה עובר להן!!!

GnomeBubble

New member
הן לא סתם אמיתיות ../images/Emo6.gif

נראה לי שהן סלבריטיז. אני משער שההתנהגות של חלק מהן לפחות זה התדמית שהכתיבו להן מראש. למשל לא נראה לי שהבחורה שדיברה על עצמה בגוף שלישי וקראה לעצמה "ריינה" במקום "אני", מדברת ככה כשהיא עם החברות שלה. נראה לי
ולשאלה של טל - זה שאין לא יודעות לדבר אנגלית לא אומר שהן סתומות. למרות שלחלק מהן יש סיפורים מוזרים-משהו, הן מסבירות אותם מצויין ביפנית. רק כשזה מגיע לאנגלית אז כל העניין מסתבך קצת...

dannyshadow

New member
בסופו של דבר זאת תוכנית בוקר

ממה שראיתי כול התוכניות בוקר של היפנים האלה מטורפות משהו (שינוי מרענן מהתוכניות בישראל
)

tals56

New member
נו באמת מי רואה בכלל תוכניות בוקר?

אני כל בימי לימודים - קם בשבע וחצי ככה תוך 15 דקות אני מוכן כשההורים שלי קמים ב7 ומסיימים אחריי ויש להם פחות דברים לעשות!!

tals56

New member
גם - אבל אם יהיה מי יראה?

כולם מתארגנים ללימודים\עבודה

SashTheRed

New member
וכן, אתה צודק

הבנות האלה הן חלק מלהקה בשם מורנינג מוסומה, להקת בנות מאוד פופולרית ביפן, שזה בעצם איזה 13 בנות, בגילאים שונים, שהם בעצם כמו תעשייה שלמה כזו. כל כמה זמן, המפיקים שלהם מוציאים ילדה אחת או מוסיפים נוספת, ואחר מפרקים את זה לתת קבוצות כאלה, כמו תת להקות כאלה, ואז הם שרים שירים מלאי סוכר, כמו שאומרים, מקפצים ועושים שטויות. הקטע הזה הוא אחד מהתוכניות שהן עושות, Hello! Morning. ותאמין לי, טל, רוב האנשים ביפן ידברו בערך ככה באנגלית (למרות שרוב האנשים ביפן יברחו, לפני שהם ידברו באנגלית, אבל זה מחוץ לנקודה). לפי מה שהבנתי מידידות יפניות שלי, החינוך של האנגלית הוא די גרוע. מלמדים אותן גרמטיקה (דקדוק), אבל לא מלמדים אותן פרקטיקה (דיבור וכדומה), כך שיש להם ממש בעיות להביע את דעתם באנגלית. חוץ מזה, מבנה של שפה אנגלית ויפנית הם שונים לחלוטין. אפשר לראות את זה בקליפ, כששתי בנות אמרו משהו, וסיימו את זה ב-say me, שזה בעצם תרגום שלהם ישירות מיפנית, כי ככה זה אמור להיות ביפנית.

GnomeBubble

New member
כן אפילו שלחתי לינק

אבל הוא אבד בדרך. יש בעיות לפעמים עם השליחה החדשה של תפוז נראה לי.

Satou

New member
Morning Musume

הבנות חמודות, המוזיקה גרועה (מניסיון).

למעלה