ואתה..

ואתה..../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo103.gif

ואתה הוא אויר נשמתי כרוכה אחריך ימים כלילות הטבעת את חותמך בלבי מהרגע הראשון שנפגשנו ידעתי כי אתה הוא האחד והיחיד ניחוח גופך באפי יום וליל את צמאוני מרווה בלילות לצידך מטפסת איתך ומעפילה אל מחוזות כמו באותם חלומות פנטזיות רחוקות שבוייה בלהט אותן תשוקות נסתרות כל חושי התנקזו למקום אחד לאהוב אותך ורק אותך לנצח נצחים שלך באהבה אני

שיר הלל לך..../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ובעינייך אשקע לאותה דממה נעימה ואדע ביטחון ואהבה ותקווה והמגע שלך ללא מילים נתת לי להבין את משמעות החיים היפים.. תשוקתי גואה מעונג גופך ומאותה לחישה קטנה עשן וגוצים יתעופפו מעיניי
אהבה אין סופית עטוף אותי אהובי אהבתך תהיה נשמת אפי תשוקתך חתומה בגופי מבטי עינייך כבשו בלהט את לבי רוצה אותך כמו אויר סביבי שלך ורק שלך תמיד אני

טאKילה

New member
אתמול הית קסום רמזים..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

אתמול הית קסום רמזים,, חגיגה שעיטרה לילה,, הדלת נפתחה בערב סגרירי,, מתוח כמיתר גיטר,, שרוע בין הסדינים צחורים,, בקול זך לחשת אהבה,, בקול ענו צעקת תשוקה,, העננים והשמים כיסו את הירח.. אתה ואני מעורסלים זו בזה,, ועסיס הקיום חיבר אותנו,, גוף אל גוף ותאווה אלוהית,, בשר אל בשר דבוק בדונג התשוקה,, ברק הלילה מתוך החשכה,, שפתיים אל שפתיים התערבלו,, הלשונות,,בזילוף משכר, כמו יין אדום עתיק וצלול,, מעורר בריחוף אהבה ותשוקה.. אתמול הית קסום רמזים,, חגיגה שעיטרה לילה,, בתשוקה ואהבה,,אלוהה..

וכל מה שרציתי ממך..../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

וכל מה שרציתי להיות מלוטפת ומתפתלת בין חום שפתיך... וכל מה שרציתי לדמיין את חום ידייך על גופי הלוהט וכל מה שרציתי להגיע לאותה פיסגה קטופה לאחר שכבשנו אותה אני ואתה... ואני מבטיחה ששוב אחזור בפעם באה כי זה כבר לא מרצוני לחדול מביאה...

לילות אהבה..../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

לילות אהבו, וזרמו לילות רקמו בחוט זהב סביב גדות נהר האהבה את אהבתם בתשוקה השירה זרמה באוייר ללא הפסקה - שירת הברבורים.. עלי השלכת נדמו לקול פסיעתם הם התלכו במשעולי האהבה ללא הפסקה שניהם לבד תחת כיפת השמים נשבעו הם השניים האחד לשני אהבה נצחית...

למעלה