וארועי השבוע

• פותח הנושא McDVD
  • פורסם בתאריך

McDVD

New member
וארועי השבוע

טוב קודם כל לארועי הערב.מכבי ניצחה את אורטז 93-80 עם רבע שלישי עהק שלמעשה גמר את המשחק ותצוגה יפה של בורשטיין.בנוסף היה סל ענק של פארקר. רעננה אתמול כמעט ניצחה את צסק``א מוסקבה אבל טוב מה לעשות רעננה היא קבוצה ישראלית כלומר לוזרים(קבוצות לוזריות לא כוללות כמובן את מכבי). הפועל ירושלים נתפסה עם המכנסיים למטה לגבי הדרכון המזויף של קני וויליאמס.שוב פעם קליין עם התחמנויות שלו מנסה לעשות דברים מאחורי הגב אך זה לא מצליח לו. ונגמור בהתחלת השבוע שבפעם הראשונה שוחק הכדור הצהוב.אני לא אוסיף לדברים שכבר נאמרו על דבר אדיוטי זה. בכל מקרה אני מאחל לכולכם סוף שבוע נעים. ויאללה מכבי!!!

וואלה, אחי.....

אני ממש מסכימה איתך בקשר לפארקר ובקשר למשחק שלהם אתמול בערב מול אורטז (ראה כתבה שלי). בקשר לקני והדרכון שלו, זה ממש מבייש! מי שידע ושתק שפל ונבזה! נראה מה יקרה עכשיו בקשר לסיכוי שלהם בליגה. כדור צהוב - גחמה מטומטמת לאללה. באמצע העונה? נו, באמת! אבל לא לדאוג עם כדור חום, כתום או צהוב מכבי תנצח! ואני צטרפת אלייך ו... יאללה מכבי! אחלה שבוע לכולם, שירלי

leeno

New member
סוגיה מעניינת...

מעניין מה היה קורה אם לבוסמן של נגיד גבעת שמואל (בלי לזלזל בקבוצה כמובן) פתאום היה מתגלה שהדרכון הצ`כי\בוסני\סולגרי וכ`ו... מזוייף, איגוד הכדורסל היה מוריד את אותה קבוצה ליגה אם לא שתי ליגות אבל לירושלים, כלום.(כמו שאמר היו``ר של גבעת שמואל.) וכל אוהדי ירושלים שיגידו אם זה היה קורה למכבי אז זה לא היה קורה למכבי כי מכבי לא מחתימים שחקנים סתם גם אם הם מייקל ג`ורדן אלא בודקים קודם,מה שירושלים לא עשו. עוד משהו שצריך להגיד, מיילס סיימון לשעבר ברעננה היה דרכון מזוייף ורעננה עלתה על זה היא מיד חתכה אותו בטענה על אי השתלבותו המקצועית. שימו לב להבדל בין מכבי, רעננה ושאר רוב קבוצות הליגה לירושלים. אסיים בברכת שבוע נהדר!

למעלה