ואצלכם מתאמנים ככה?

Pyongwon

New member
מכירה דרך אחרת - תנסה:)

ריצת בוקר ארוחת בוקר סידור חדרים אימון א' ארוחת צהריים סידור חדרים / לנוח אימון ב' ארוחת ערב וידאו על אותו יום שינה תעשה את זה 10 ימים - ותראה כמה תשתפר!!! :) בדוק!!! :) ג'ס.

nitzano

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאיפה אתה מביא את כל הסרטים האלה?!? אני ממליץ על דרך אחרת: צחצוח שיניים ארוחת בוקר ארוחת צהריים ארוחת ערב צחצוח שיניים שינה ומה קשור בכלל!?

rani armin

New member
תגיד

ב- 1:20 בערך הם פשוט שפכו אותי... http://www.youtube.com/watch?v=klqlc7NjIiA&mode=related&search= אתה מצליח לפענח את הכתובת על הקיר? ותגיד מה זה הצחצוח שיניים הזה? מה אני נהג מונית?

nitzano

New member
לאט לאט...

刷牙刷牙(shuaya shuya) לאט לאט
כתוב שם :"נהגי המוניות בעיר האנג ג'ו יוצאים כנגד שוד ......אימון מיוחד, תוצאות מהירות, יעילות גבוהה". לפחות עיר אחת בה אני לא אעז להסתבך עם נהגי המוניות.

Tonjin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתה לא רציני.....?

חשבתי שרק בערבית "שוואיה שוואיה" זה לאט לאט.....

nitzano

New member
חחחח

משם מה יש בסינית מספר מילים שנשמעות כמו ערבית: שוואיה שוואיה = 刷牙 刷牙 = לצחצח שיניים שופו= 舒服=נח מעפאן=麻烦=צרות/בעייתי בטח יש עוד, רק שעדיין לא מצאתי....

ננדין

New member
הפסקול של הסרטון הראשון זה אחד הדברים היותר

מצחיקים ששמעתי אי פעם...

../images/Emo5.gifמזעזע! ואני גם לחלוטין לא מבינה איזו תועלת

יכולה לצמוח מאימון כזה (קפיצה מכזה גובה). נחיתה על העקבים היא מסוכנת בטרוף. זה נראה יותר כמו כת מאשר א"ל.

סיסטמתי

New member
... של הידוק, הקרקע יכולה להפיק מזה?

1) התמודדות עם פחד. 2) לימוד ספיגת זעזועים. 3) מיקוד אבולוציוני בשורדים (החלשים והמפורקים הופכים להיות מורים). 4) פתרון פרימיטיבי לבעיות אבנים בכליות ובכיס המרה. 5) לימוד עזרה ראשונה לפגיעות טראומה אורטופדיות.

../images/Emo6.gifבאמת זרעתי עכשיו.

אולי אזמין כמה מהחבר'ה האלו שיהדקו לי את הקרקע.

למעלה