ואפתח בבדיחה....

ואפתח בבדיחה....

"לוד פורחת באביב" מי מאיתנו לא ראה את כל כותרות העיתונים לפני הפקת התוכנית של יהורם גאון בהיכל התרבות.אם זו לא היתה העיר שלי פשוט הייתי מתפקע מצחוק, העירייה דאגה להפיץ בכל העיתונים תמונות של הפרחים ששתלו באיזור בית התרבות אבל לא דאגה לתחזק אותם.הזלזול מצד העירייה באינטלגנציה של תושבי לוד כבר עברה את גבול הטעם הטוב.לעיריית לוד יש מאות עובדים אבל זו בעיה מבחינתה לתחזק כמה גנים ציבוריים וכמה ערוגות פרחים. נ.ב למנדי ספדי אני ממליץ לצלם תמונה של ערוגות הפרחים מול בית התרבות ולפרסם אותה בעיתון שאתה כותב בו תחת הכותרת "לוד פורחת באביב" אולי זה יזיז למישהו....

תאמין או לא, נסעתי ביום שישי ליד

היכל התרבות, וראיתי, ובו בעת התקשרתי לצלם להגיע למקום ולתעד את המאורע, חשבתי לאמץ את השיר ,( הנה בא הסתיו , הפרחים נבלו) אך במילים הנה הלך גאון והעיר צמאה, בני הפסיק להשקות, הפרחים נבלו, לב צעיר נדם,ואין מזיז עפעף, השחיתות חוגגת, ומה בידינו לעשות, וכו...

מאמין מאמין

זה פשוט כ"כ צורם לראות את זה,הם פשוט גילחו שם את כל הפרחים פשוט כואב הלב.רק מעניין שאת המיסים העירייה יודעת לגבות ביעילות מהאזרח הקטן וחוץ מזה פשוט כלום. אני מתקשה להבין למה העיר ניראת ככה במיוחד לאור העובדה שכשאני הולך לבנק שלי ליד הערייה אני רואה את כיכר קומנדו שורצת בעובדים של העירייה.אם אין לעירייה מה לעשות עם העובדים האלה שתסב אותם לעובדי גננות וטיפוח העיר,המצב הזה פשוט לא יכול להימשך.

gingy48

New member
בגינון ופרחים

קחו דוגמא את העיר רעננה ואת עוזי כהן. למרות שאני לא אוהד את דרך ההתנהלות הפוליטית שלו. מר כהן עוזי אני מצדיע לך.

לא צריך ללכת רחוק

תראה את העיר חולון.ראש העיר שלה פשוט עשה ממנה פנינה וזה קרה ע"י כך שהוא לא חילק סמכויות לעסקנים הפוליטיים אלא לאנשים מקצועיים שזהו מקצועם. נ.ב. מנדי אתה מוזמן גם לצלם את שדרת הדקלים שליד הכניסה לגני אביב מול בית הקברות המוסלמי.פשוט כואב הלב לראות שדרה של עצי דקל שעלותם [אני מעריך] אלפי שקלים יבשים כתוצאה מזה שלא השקו אותם [ואז מה אם זה קרוב לשכונת הרכבת].

למעלה