ואף אחד, אף אחד לא באמת..

livנת

New member
ואף אחד, אף אחד לא באמת..

ענה לי על השאלה הכל כך פשוטה שביקשתי לדעת.. כמה צריך לעלות לי מצוף לטנק דלק וכמה עם עבודה. משוערך שימו לב כמה תשובות שטחיות ומתנשאות קיבלתי פה, אבל אתם כולכם קטנים עליי לא תורידו אותי כי אם המפקד שלי בצבא, עימאד פארס עד היום קורא לי שרדנית אז תזהרו לכם! סתתתתתתתתתתתם, נו יאלה, תענו כבר לעניין. לבנת

adam1985

New member
תנסי אולי את זה

03-6828411 03-5363265 אלה שני מספרי טלפון של שני מוסכים מורשים של דייהטסו (מתוך דפי זהב) תנסי להתקשר ושהם יבררו לך על מחיר המצוף (אם בכלל יש להם את הקטלוג של הפרוזה)...

livנת

New member
לאדם הפרעת קשר וריכוז..

אז רטלין בכמות כפולה ידידי כפי שכתבתי כבר, אבא שלי חבר טוב טוב של בעלי דיהסטו מורשה ברמת השרון, אגב שם יש להם הכול והם יותר מפותחים פה מאיזור שאתה גר ומכיר כנראה.. הי הי הי, תוסיף לך אומגה 3, ויטמין לזיכרון וריכוז.. בידידות.. לבנת

תימניה מה הבעיה? תרימי טלפון ותשאלי

הרכב שלך אינו רכב נפוץ כך שקשה לדעת מחיר של אחד מהחלקים שלו בצורה משוערת

livנת

New member
אין בעיה יא משתכנז, חשבתי שבפורום הזה יש ידע

מינימאלי, אבל אתם באמת צעירים מתלהבים בלי ידע ונסיון. למה יש פורום? אחרת את הסיפורי סבתא שאתם כותבים פה על נסיעות ובוץ פשוטים, יכלתם לכתוב ביומן אישי ולספר לאישה, לא? ברור שאפשר להתקשר לשאול, בשביל זה אני לא צריכה אתכם, אבל אתם יודעים שמוסכים מורשים קורעים במחיר ורציתי לדעת קצת מעבר לפני שאני משלמת כמו ילדה טובה כל מחיר שיגידו לי. בנתיים כל מי ששאלתי פה בסביבה,ללא ידע ונסיון גדול ב "דיאטסו פרוזה" אמר בשלוף שחלק עם העבודה נע בין 1000-1500, אז אתם בעלי הג'יפים אלק חשבתי שיודעים משהו כדי לאשר לי או לא, את המחיר הזה.. כנראה שלא אז גם אתה גינון ופיתוח, השתיקה יפה לחכמים. חכם אחד לא ראיתי פה עם כל כך הרבה תגובות ללא תועלת לך, לך תן לאישה אוטו עם עגלה נגררת. לא, זה מה זה חכם, משהו! גוד שאבס :)

חחחח תימניה...

פשוט! תשאלי על סופה, תשאלי על בליזר תשאלי על פאג`רו או גאלופר, או למשל טרופר אפשר גם ויטארה אבל דייהטסו פרוזה זה רכב שאין הרבה, אי לכך ובהתאם לזאת קחי בחשבון שלא קל למצוא לו חלקים, ולכן אין גם תשובות בשלוף. שבת שלום ג`חנונית

livנת

New member
חחח גינון ופיתוח, באמת בדיחה

זה שלכם אין תשובות או חלקים, זה משהו אחר במקביל אני מדברת עם עוד פורום, באתר אחר ועוד ידיד במקביל והתשובות בשפע אז תרחיבו אופקים ותשכילו קצת על דברים שאינכם יודעים אין דבר שאין לו תחליף וכמו שאמרנו, שתיקה לחכמים אז שב בשקט יא צעיר חסר נסיון או שתשתול כמה עלי גת :)

פרדוכס קל:

מצד אחד, את אומרת ש"שתיקה לחכמים", אמהמה, מצד שני, כשכולם שותקים פה, בגלל שהם לא יודעים לתת לך תשובות- שזה הדבר הכי חכם לעשות כי הרי סייג לחכמה שתיקה, את כועסת כי הם שותקים, ואף מפצירה בהם ללכת ו"להרחיב אופקים". אופקים זה בדרום, זה דבר ידוע.

livנת

New member
סוף סוף מישהו הצחיק אותי פה..

מרחיב אופקים באופקים... הרסת אותי ותזהר לדבר על הפרוצה שלי פה או בכלל! :)

חחחח ג`חנונית אני מפחד להגיב

שלא תשתוללי עלי. ד``א להשכלה כללית אני כל יום חמישי מעביר חוג אלקטרוניקה לילדים עם הפרעה בקשב וריכוז. וגם ילדים היפראקטיבים. את מוזמנת.... זה בפ``ת.

adam1985

New member
WTF!?!?

כולה מצוף עלוב! די כבר למה לעשות בלאגן משטות? תאמיני לי שתחפו לי כמויות אדירות של ריטלין בילדותי! בן אדם עם הפרעות קשב וריכוז מזהה בן אדם עם הפרעות קשב וריכוז. למרות שבמקרה שלך לא צריך מומחה. תלכי אל אותו חבר שלך ותני לו להחליף את המצוף וזהו. שיהיה שבוע טוב לכולם!

livנת

New member
באמת שבוע טוב חבר'ה, ואפרופו רטלין..

אני לא יודעת מה לגבייך, אבל אני בן אדם וחנון ברמות שהרטלין שלי זה המנוי לפילהרמונית שיש לי ולבן שלי תאמין לי זו רגיעה אמיתית. אני סתם מנסה להיות רומאית ברומא, חיה בין חיות, וכן, קצת התעצבנתי. אם תסתכל על השאלה שלי ועל השתלשלות הארועים אפילו מוצרט היה מתעצבן. אפרופו מוצרט, אתה יודע, היתה לו אוזן כזו רגישה לכלי קשת ומיתר, שאומרים שכשהוא שמע חצוצרה הוא התעלף. אבל זה סתם כדי לשנות נושא גוד שאבס באמת עדיף לשאול אנשים שמבינים קצת פחות ויודעים לתת קצת יותר תודה בכל אופן לבנת

אבו שפם

New member
חברים טיפול קבוצתי נראה לי הולם

אחרת עוברים עכשיו לשלב של המכות....לא???

למעלה