ואני שואל........

יוסי®

New member
ואני שואל........

איפה החור שכל האדומים נכנסו אליו אחרי התבוסה אתמול......
ואם למישהו היה ספק, מי הטובה מבין השניים, ואם מישהו חשב שיש לי-ם איזשהוא סיכוי לעשות משהו ביד אליהו - אז הוא התבדה......

הצרה היא שמגדל זה לא מדד לכלום

כשזה מגיע לצסק"א וטאו,זה קבוצות אמיתיות עם שחקנים איכותיים שכרגע נמצאים בכושר עדיף על זה המכבי ככה זה עם תומכי המג(ד)ל:כשמנצחים אז "מכבי זבל" וכשמובסים אז:"שימון מזרחי מאפיונר" עוד כמה שנים באמת לא יהיה אכפת לי שהם יקחו איזה תואר רק שיהיה כבר שקט

יוסי®

New member
ורק שלא תאבד את

האופטימיות.......
..... תשמע, ברור שמגדל לא ממש אומדן ולא מתקרבת לרמה של הקבוצות שמכבי תפגוש החל מעוד שבוע וחצי, אבל, וזה אבל גדול, לא הייתי מפריז בכוחן של צסק"א ואולקר..... מכבי גם בכושר לא טוב לא אמורה להתקשות מול אולקר, ומכבי היא בדיוק הקבוצה שצסק"א לא יכולה מולה - מכבי לא מבריקה בהתקפה, אבל ההגנה שלה בהחלט יכולה להתמודד מול ההתקפה של צסק"א - שהיא קבוצה עם פוטנציאל טוב, אבל לא כ"כ יציבה. המפתח כאן יהיה לעצור את טורצ´אן, ואני סומך על הנפלד בקטע הזה, שידע כבר לעצור שחקנים גדולים בהרבה מטורצ´אן..... הקבוצה היחידה שממנה יש לי קצת חששות היא טאו ויטוריה - קבוצה חזקה מאוד, עם קו פנים מצויין....... האפמן יצטרך להיות במיטבו כדי שמכבי תעבור את טאו... אם מישהו זוכר, לפני שנתיים היה מפגש בין הסנטרים של שתי הקבוצות - האפמן מצד אחד עם מכבי וטומשביץ´ מצד שני (לא זוכר עם איזה קבוצה....) והאפמן לא כ"כ התקשה מולו, ואף בשלב מסויים עורר את זעמו של טומשביץ´ לאחר שהפאמן נחת עליו לאחר הטבעה...... בקיצור - המפתח בכל הסיפור יהיה לעצור את טאו. מצסק"א ואולקר אני לא חושש.

roy marom

New member
קודם כל, אני מתקשה להבין את מהות

הויכוח/דיון שלכם. זה דו שיח של חרשים? המדד היחיד למגדל זו כמות הבונזו ששלחו מגן החיות התנ"כי ליציעים. ככל שהכמות גדלה, כך המוח שלהם מעוות יותר. מה הקשר בין הבבונים לבין כדורסל? כמו בין הפועל ת"א וזכיה בגביע אופ"א. לעניין צסק"א: אני לא חושב שביום נתון הם נופלים מטאו. מי שחושב שהם לא יהוו יריב ראוי במירוץ לפיינל פור טועה ומטעה, יוסי. אני טרם רואה כיצד כבר ניצחנו את צסק"א גם בהיכל. רמת קליעות העונשין והשלוש שראיתי מול ירושלים אינה גורמת להורדת לחץ הדם. אחוזי הגבינה הרזה שביתי שיר אוכלת בבי"ס לא נמוכים יותר מידויי הבלוקים של מכבי מהשלוש. אם אני אוהד מאחורי הסל, אני דורש תוספת סיכון לגולגולתי מהטחות הלבנים הללו. מי שחושב שכבר ניצחנו בתורכיה את אולקר הוזה קשות. קל לנצח בתורכיה? מאזן 1-10 שלילי יוצר יותר אינדיקציה. צודק רונן לחלוטין שטוען שרק מאזן 3-0 (חיובי) בסיבוב הראשון יותיר סיכוי להכין את משרדי הנסיעות במאי. כל מאזן אחר, בטח הכולל הפסד בית, יגרום לפשיטת רגל בתיירות היוצאת לאיטליה. אז ירולשים הם גרוטאות שגם במחסני הגרוטאות לא היו מקבלים, אבל מול היריבות באירופה היכולת ההתקפית הזאת תספיק מקסימום להפסד מכובד.

The dove

New member
צודק... ../images/Emo10.gif

צ´סקא היא פשוט קבוצה מצויינת,שלמכבי,ביכולת הנוכחית יהיה קשה מאוד מולה... רק רשימת השמות שלהם,בראשות טורצ´אן המצויין,גורמת לי לפיק-ברכיים... אולקר,ביום טוב,מסוגלת לעשות למכבי צרות גם ביד-אליהו... בוודאי שבכושר הנוכחי של מכבי... בכלופן,אם מכבי לא תגיע לבולוניה,אז כמו שאמר מישהו מהפרשנים,לא זוכר מי, למיסטר נייט האפמן יהיה חלק גדול בזה... וגם להנהלה של מכבי,שהחזירה אותו,בלי לבדוק כלל באיזה כושר הוא נמצא... ובקשר לירושלים : מה כבר אפשר לומר,אם מכבי ביום בינוני ומטה,תוקעת לה 20 הפרש??...

אתם יודעים מה..

אני מוכן לוותר על החפץ שיוענק לזוכה ביורוליג(מה גם שאינני בטוח שזה ה-
שלנו) בשביל: גמר הוקי בין ארה"ב לקנדה בסולט לייק

roy marom

New member
אז איזה אוהד אתה???

לא אכפת לי מה יגישו. קיר שיש, מצבת אבן, דיקט, ראש של אוהד ערושלים, או גביע מ 1000 קראט. העיקר שיהיה שלנו.

למעלה