ואני שואלת ..

Dardar63

New member
בדרך כלל אני מנסה לא לענות

בשירשורים כאלה. טעונים מידיי. ובכל זאת, את עוברת תקופה נוראית, בעצם כולכם. לא בטוחה כמו רוב המגיבים שאת לא צריכה לעשות משהו , אבל דיי בטוחה בכך שעכשיו זה טעון ומבולבל מידיי. הילד באמת נשמע קורבן אמיתי פה, אבל נראה לי שהוא הולך לעבור עוד הרבה גמאם את לא תנסי להציל אותו כרגע. הייתי נותנת לדברים לעבור קצת, ושוקלת את הנושא שוב כשהדברים ירגעו. למרות התחושה הזאת כאילו האמת כולה בידיים שלך יש מין הסתם עוד דברים שם בזוגיות שאת לא יודעת עליהם, תמיד יש. תזכרי שעל אף הרצון שלך לפתור את הפרשה כולה יש בך עוד רגשות כרגע, כעס, עלבון , נקמה - כולם אנושיים לגמרי, אבל לא בהכרח יפתרו אם תחשפי את האמת. כרגע יש לך הרבה משימות חשובות אחרות לעשות, תנסי להתרכז בהן, הן ממילא דורשות תשומת לב מלאה ויותר.

ולחברים פה לא מגיע

לדעת יותר? למה ציפית בבוא "היום" מזוגיות פתוחה בה בחרת לחיות?? צרות לא מגיעות מהשמיים ... ומה אכפאת לך ממנו מהם וואט אבר(חתיכת בלבולציה הבאת לנו פה) תתעסקי רק בעצמך!ייטב לך!ההתעסקויות עם כל העולחם ואישתו לא תורמות מאומה לאיש וודאי לא לך ולנפשך שלך! תוהה...גמני...

t o t a l

New member
אין קשר

אומנם זה פיקנטי ואפשר לייצר מזה עוד 100 תגובות עסיסיות, אבל אני לא סבור שפרט המידע הזה רלוונטי לדיון. להסביר למה, או שאת מבינה לבד?

מבינה את הצורך שלך לנקום ואת הכעס

עם זאת... היחיד שתנקמי בו זה הילד, אם תחליטי לספר. בעלך גם ככה כבר נפרד ממך או את ממנו... היא נפרדת מבעלה... מן הסתם היא תהיה עם בעלך ותהיה עם האב של בנה... לא יודעת למה הם לא עשו את זה כבר לפני שנים... וחוץ מזה לא ניראה לי שבכלל יהיה איכפת להם... אולי בהתחלה הם יכעסו - אך לטווח ארוך, את בעצם מקלה עליהם עם הסוד הנורא הזה. והילד - יוכר כממזר? במי תנקמי? בילד שגם ככה חי בסוד ובשקר? שחי בהחבא... שהחיים שלו הרוסים גם ככה? תאמללי אותו יותר - לא מספיק אמו דאגה לכך? עם כל הקושי ואני בטוחה שיש הרבה - הייתי מתעלה על עצמי ומנסה להמשיך הלאה.

רק פגיעת אגו - צאי מהמקום הזה

לא יודעת אם מגיע לו או לא. אם בעלה ירצה לדעת את האמת הוא יחתור למצוא אותה. עזבי את הילד הזה ואת הבעל של המאהבת לנפשם. הניחי להם ולכי לחיות את חייך טוב יותר עבורך ועבור ילדיך. מה שחשוב הוא שהגעת להחלטה שמגיע לך יותר. נכון שנפגעת מאוד מבעלך כשגילית שבחר לעשות ילד עם אישה אחרת כשאתם עצמכם נשואים רק חצי שנה- אך בכל זאת שיתפת עם זה פעולה כמה שנים. הבאת איתו ילדים חעולם ובחרת להמשיך את הנישואין עד עכשיו- אז נכון, הפגיעה שלך כואבת ואם המחשבות האלה עוזרות לך להקטין את הכאב תני לעצמך להתגלגל במחשבות שלך, אבל נסי להשקיע יותר במחשבות על איך את יכולה לקדם את החיים שלך. אם את באמת רוצה להמשיך הלאה עזרי לעצמך להתגבר בכך שלא תאפשרי לו לפגוע בך יותר ובכך שלא תשתפי פעולה עם פגיעות נוספות- הדרך לעשות את זה היא לזוז משם למקום אחר ולא להתחפר בתוך הבוץ.

למעלה