ואני שואלת למה........?

שירושששש

מכירה את הסיטואציה... גם לי היה מקרה דומה... איתך..בליבי... וכ"כ מבינה את הכעס ואת כל מה שמסביב.. לימור

סנדי32

New member
היי שירוששששש../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך
אבל אל תדאגי אחריי מילים אלו אני מאמינה ש"ליאור נשוי" יעשה חשבון נפש עם עצמו ויבין שעשה טעות חמורה
אז ליאור אם אין לך אומץ לבקש סליחה או מחילה אז לפחות אל תחזור על מעשיך לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

י פ ע ת

New member
שיר , הכי קל לאמר תתעלמי

אני מבינה את הכעס שלך וכמה זה קשה אבל כנראה שאין מוצא אחר. זה החיסרון הגדול של העולם הוירטואלי הזה- היכולת לאמר הכל תחת ניקים שונים ומשונים. גם אני נתקלתי לא פעם במתחזים שטרחו להתסיס אותי נגד בעלי ולהפך...זה מכעיס נורא...היו לי חשדות ואולי גם צדקתי, כי מרגע שפניתי לחשוד/ה זה נגמר! יש כאלו שכל רצונם זה להרע לאחרים כי הם עצמם מרגישים נורא רע בעולמם הפרטי ולכן מתנכרים לסביבה. אין מה לעשות.....להבליג, אולי לרחם עליהם, ולהמשיך הלאה להנות מהיתר שבאמת אוהבים אותנו!

גם אני שואלת למה שיר.....?

אוייי שיר כמה שאת צודקת. גם אני חשבתי שיש כאן חברים מקסימים (ויש) אבל יש פה אחדים שאוהבים להרוס כשטוב לך ,ומנים להיות הכי חינניים ומתוקים ואז את מגלה (קצת מאוחר) שבעצם זה סוג של אנשים שאוהבים "להרוס" לקחת ממך את הטוב ואח"כ לדרוך עליך השיא העוצמה. ןאת זה אני חוויתי בבשר שלי ואכלתי אותה . הים אני פשוט צריכה להיות רעה שאני בעם לא אדם כזה אבל,מכריחים אותנו להיות כאלה אז נהיה כאלה שירוש חזקי ואימצי.... הכי מבינה אותך סנדי 5

שיר29

New member
היום אני כבר....

צוחקת.... נכנסתי היום..בבוקר לחצי שעה בערך, והנה הוא היה שם "ליאור נשוי*" כמה שהוא עקבי, חחחחחחחחחחחח תודה לכולם על העצות על המסרים החמים... נראה לי שזה היה יום העצבים אתמול עוד לא נכנסתי לצאט מאז הבוקר, אני בדרך לשם... אחרי יום נפלא שעבר עלי, למרות שהוא תוכנן אחרת! מה אתם אומרים הוא שם? הוא לא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היום זה מצחיק אותי!!! במיוחד ששמעתי שאני לא היחידה נשים ואנשים עוברים את זה אז..... צרת רבים חצי נחמה.... חצי נחמה מספיק לי אבל מה אני אבחר את ה-נח או את ה-מה? אוף בחירה קשה.
שיר29 ביום של הפתעות

שיר29

New member
זהו שקשה לי להחליט.....

נח...... או מה ????????????? מה אתה אומר?

גיוRא

New member
שיר את ממש יפה........כש........

את צוחקת....... הו שם הוא לא שם,, מה זה ביכלל מעניין אותך........?

שחר 33

New member
שירוש

את לוקחת יותר מידי ברצינות את הצ´אט. תהני מהמדיום בכיף, אבל תצפי מהמדיום להיות גדול מהחיים. בחיים יש גם לא מעט רוע, למה ששם זה לא יהיה, ביחוד לאור הקלות שניתן להתחבא שם. קצת פרופורציה וזהירות מול מי שעם כוכבית, או חדש, תעזור. ציטוט נעים, ואם תחשבי רגע על זה ברצינות...מה בסה"כ קרה ? ש-י-ח-פ-ש-! שלך, שחר 33

שיר29

New member
אתה יודע מה קרה.......

געגעתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אלייךךךךךךךךךךך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
איזה כייף שאתה כאן
שיר29

שיר29

New member
מי שלא יודע......

"ליאור נשוי*" הפך ל....... "אמיר36 " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו למתחזה יש מתחזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר29

LIRI שלירי

New member
שיר לא משנה לאיזה ניק החליף משנה,,,

מי הוא אם הוא יודע המון דברים זה צריך להיות אדם עם ניק מוכר ופה הבעיה שאנשים שמכירים אותנו מחליפים שמות לשמות אחרים כדי להתעלל בנו או למתוח אותנו בשפה יפה. וזה מאוד לא נעים לאף אחד מאיתנו ליפול למשחק מלוכלך שכזה.

שיר 29 מתוקה

קראתי את מה שכתבת.... בדיוק עכשיו לאחר שיצאתי מהצאט בגלל אחד מנוול שגם כנראה מתחזה זה צורם וכואב....לדעת שיש פה אנשים שמרוב שיעמום...מנסים לפגוע ....ולהרוס עכשיו כשהייתי בצאט נכנס אליי לפרטי אחד בניק מיוחד 36 שהיה עם כוכבית אבל לפי מה שדיבר אני יודעת שזה לא אחד חדש אלא אחד שמכיר אותי....ואת בעלי קיבלתי ממנו איומים ואני יכולה לומר.....לא שאני פוחדת אני פשוט כועסת , ולא מבינה כמה רוע יכול לצאת מבן אדם מה בסך הכל עשינו?......... באנו להעביר את הזמן בצאט בכייף לצחוק....להכיר חברים/ות חדשים אבל יש כאלה שיש להם בעיה נפשית חמורה... שכנראה הרוע נותן להם סיפוק וקשה לדעת היום מי אמיתי ומי שיקרי? כי גם אלה הבאים לחדר בלי כוכבית אין להם בעיה לחזור אחר כך עם כוכבית ופשוט.....להשמיע את כל מה ששמעו בתור "הקבועים" והמסקנה...כפי שלירי אמרה... קפדהו וחשדיהו...וזה כלפי כל אחד טוב....מקווה שנצליח לעבור גם את זה בשלום עברנו את פרעה נעבור גם את זה

חן שאת איתי את לא לבד../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

חנוש זה עונשו של הצאט כי חילק לאנשים הלא ראויים את ה-***** הרימי ראש אחותי נשמה כי בלעדיך איני ממשיכה> למרות ההברזה שמקווה שתתוכן כל אחת מגיעה תורה אז תורך נפל היום. לא נעים אמת כי סך הכל באנו להיות כאן חברים גם אני יצאתי יום אחד בוכיה עשיתי חושבים בשביל חולה אחד אבכה>בכיתי הרבה בחיים שלי לא הוריד ראש ומקווה להמשיך בכייף וחסר לך שלא אראה אותך כאן עם אחשלי ד.א. הג´חנון מחכה לשבת. ביי נשמההההההההה אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את חייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם והמקסימיםםםם שלכםםםםםםםםםם מואהההההההההההההההההההההההההההההה

מתוקה40

New member
מור../images/Emo24.gif גם כשאת איתי....

אני לא לבד. חבל לבזבז אנרגיה, על.....(לא רצוי, להתבטא לא יפה, נכון?). יוווו, אני גם יכולה לבוא לג´חנון?
...חחחחחח
. קחו את הכל בקלות, לא להתייחס אפילו כזה מאוד מרגיז. מועדים לשמחה.

למעלה