ואני שואלת למה........?

שיר29

New member
ואני שואלת למה........?

ישבתי היום בצאט, נכנס אלי בחור.."ליאור נשוי*" והתחיל לדבר איתי , היה לי ברור מההתחלה שהוא מכיר אותי,< כלומר ראה אותי באחד המפגשים>. היה ברור שהוא גם יודע מי זה בעלי,<דיאבולו שיחיה>.ויותר מכל היה ברור שהוא יודע מה עמדתי לגבי גברים אחרים!! ובכל זאת: במשך כל השיחה הוא ניסה להוציא ממני פרטים פיקנטיים על חיי בצאט, שאלתי אותו מי הוא.....הוא גיחך והלך. ואני שואלת את עצמי, למה? מה זה עושה לכל אותם ה"מתחזים" , ואולי אני צריכה לשאול את עצמי, האם כל אלו שאני חושבת אותם ל"חברים" האם הם באמת כאלו, פעם ראשונה שזה קרה לי ויש בי המון סימני שאלה , האם יש במקום הזה יותר רוע מטוב.??? או אולי כל חבר הוא בגדר חשוד פוטנציאלי? ולך ליאור נשוי*אם תקרא שורות אלו, והינך נחשב עד היום לחבר, תשתדל להוקיע את עצמך מהרשימה. ואם יש משהוא שמאוד חפץ לנקום בי ווכך הוא מוצא את הדרך, אז יש פתרון קל מזה: יש לי מייל ויש לי תיבת מסרים....אני מזמינה אותו או אותה...... בלי מסכות! שיר29 בשעה של חשבון נפש!

שירוש יקרה...../images/Emo25.gif

כמו שאמרתי פעם רוע יש בכל מקום, ואפילו החברים הטובים שלך ללא מסכות אילו שבתום תמכת בהם שהיו זקוקים ליד, נוטשים אותך שלך רע-ועוד כועסים עליך שאתה מאוכזב מהם ומרגיש שרוף מהם.. ושלא נדבר על המתחזים!!! שאני עד היום לא מבינה את ההנאה שלהם בלהציק. קשה להבין את ראש האנשים, וקשה לפענח אותם בכלל. אולי מישל את יכולה לעזור למדת קצת על התנהגות לא??

גיוRא

New member
דרדרי..ושיר....זה לא להציק....

זה לנסות.... למרות ואל אף שהבהרת ת´עצמך..(כנראה) הוא אולי לא מוותר... א-קבלי זאת במחמאה... ב-דרדרי....החברים הטובים לא עוזבים... כולה טעית כשחשבת שהם חברים.... ג-שירונת..הצ´ט מלא מכל וכל..צריך להיטיב לבחור.. ========חבר======= כל אחד צריך שיהיה לו חבר אחד לפחות חבר יותר מאח יותר מאחות חבר כל הזמן חבר כל הימים לא,חבר לפעמים חבר שמקשיב,שיודע לריב חבר בלי לשקר חבר שתמיד חוזר כל אחד צריך,שיהיה לו חבר לא רבע חבר לא חצי חבר שלם אחד לפחות חבר יותר מאח יותר מאחות (לא זוכר מי המחבר)

גיוRא פשוט אהבתי...../images/Emo25.gif

נכון כתבת חברים טובים לא עוזבים טעיתי..(ועוד אני עם האינטואיציה שלי) אהבתי את שכתבת..

אני חושב שרובנו עברנו את זה

את ה"מתחזים" שמנסים לדובב אותנו,לפתות אותנו בהצעות בניקים אחרים. סתם אנשים קטנים.....עלובים. העיקר , תמשיכי להנות.

נשית~37

New member
בגלל זה

אני לא מתחככת עם זרים בצ´ט

LIRI שלירי

New member
שיר מקסימהההה,,,,,,,,,

שיר את צודקת במה שכתבת למה יש מתחזים וזה לכולנו קורה לפחות לכל אחת או אחד מהקבועים והמוכרים זה קורה וזה מאוד מעציב ובזמנו כתבתי שהייתי מעדיפה להישאר וירטואלית למה אז לא היו לי הצקות ויכולתי להנות מהצאט ולגלוש בשקט והיום יש רק הפרעות וממש לא נעים להיות בפנים הצאט מה שאני חושבת בקשר למה שכתבת האם יש חברים האמת שיש חברים אבל ממש מעט וצריך פשוט לברור אותם ועוד דבר מאז שאני בצאט אני ממש דוגלת בפתגם כמו שנאמר כל אחד כבדהו וחשדהו מצטערת לכתוב את זה כך אבל זה מה שנתנו לי פה להרגיש ואני אוהבת את כולם פה ומתיחסת בכבוד לכולם אבל פתגם זה בשבילי הוא דבר ראשון פה.

ה נ מ ר

New member
../images/Emo153.gifלא לוירטאליות לירי

אם היית נשארת וירטאלית לירי הייתי צריך להמציא אותך תתעלמי מכל המציקנים האלה ואני בשם עצמי לפחות אומר אני אוהב אותך

LIRI שלירי

New member
יוווווווו נמרוש אתה פה ברוך הבא,,,

נמרושששששששש ברוך הבא לנשואים נשואות אתה אחלההההההההה מאוהההההההההההה

גם אני שואל למה....

למה נשים לא מתחילות איתי למרות שהן יודעות את עמדתי לגבי נשואות מיואשות ??? למההההה ??? חחחחחחחחחחחחחחחח... ובנימה רצינית - ממתי אני רציני ???
מזמין אותך להמבורגר על חשבוני...אבל רק בתנאי שבעלך (שיחיה) ידע שאת באה איתי... בשעה של חשבון אינטגרלי

מיקו 42

New member
מכל מלמדי השכלתי....

כיהודים כתוב בתורה : " למינים ולמלשינים אל תהי תקווה...." . "וכל הזדים ברגע יואבדו......" שיר בכל טוב יש רע ובכל רע יש טוב..... אל תתני לאלה שאינם ראויים לך להקרא או להכתב ע"י או איתך.. תזרמי אם מי שרוצה באמת בלי פוני...להיות לך לחבר תמיד ולעולם שלך מיקו

ה נ מ ר

New member
באמת למה שיר????????

זה קורה כשיש אנשים צרי עין שלא יכולים לראות אנשים מאושרים לכן הכי פשוט להיכנס בשם אחר עם * ללכלך ולברוחוהפטרון הוא לא להתיחס ולהתרגז כי אם ל ה ת ע ל ם

תתעלמי ../images/Emo140.gif

למה לך לאכול את הלב ? למה לך לשאול שאלות ? למה לך להכליל ? פשוט תתעלמי ונתקי מגע ! בטוח שיש כאן חברים אמיתיים ואם יש כאלה שמתחזים ? שיתחזו , זה עושה להם טוב ? שיהיה להם לבריאות . קומץ אנשים לא משנים את הכלל . אפשר פעם , פעמיים לעבוד , זה לא עובד יותר מזה . אני בכל מקרה למרות הניסיון הקצר שיש לי כאן , למדתי היטב להבדיל בין טפל ועיקר . תמשיכי בעיקר , אני בטוח שרק טוב תמצאי . מועדים לשמחה , יהונתן 38 .

למעלה