ואני רק שאלתי למה ?

orgal99

New member
ואני רק שאלתי למה ?

למה . ??? למה כשאני פונה אל התמיכה הטכנית בנושא איטיות הויסטה ,הם אומרים לי שאני צריך להתרגל . ??? למה מערכת הפעלה חדשה יותר,איטית יותר . ??? למה צריך מערכת הפעלה שכול רגע מבקשת ממך אישור,כך שמרוב אישורים אתה לא מתייחס ומאשר אוטומטית . ??? ויסטה... הגולם קם על יוצרו !!! תתקנו כבר את מערכת ההפעלה הזו !!!

CLASSIFIED

New member
או שפשוט תעשה כמוני

ותתקין אקס פי. אתמול התקנתי וסוף סוף אני מרגיש כמה המחשב שלי חזק וחדש! (האמת שבלינוקס אני מרגיש יותר..)

gozala

New member
התקנתי XP במקום ויסטה ונאלצתי להחזיר ת'ויסטה

שבוע ימים התברברתי עם דרייברים שפשוט לא היו בנמצא לאחר שהתקנתי XP על מחשב חדש שהגיע עם ויסטה, לאחר שבוע הרמתי ידיים והתקנתי בחזרה את הויסטה וראה זה פלא, איך שה-SO הזו חזרה הכל הסתדר מבלי לטרוח עם הדרייברים בכלל. לאחר הניסיון המר הזה, אני רוכשת מחשבים עם XP בלבד.

LiranTheWizard

New member
תגיד, המערכת נתנה לך אישור

לפרסם כאן את ההודעה...?
האמת היא שזו פשוט יצירת מעגל צרכנות מלאכותי. אתה לא באמת צריך מחשב חזק מדי אבל אתה חייב אותו כי MS שחררה מערכת זללנית במשאבים כי זה עוזר ליצרניות החומרה. עכשיו מה שקורה (לפחות בארץ) זה שלשנמך בחזרה ל-XP יקר יותר מאשר עבודה עם ויסטה או שדרוג לגרסה מתקדמת יותר שלה (לא תודה). אני מקווה שכוחות השוק (אנחנו הצרכנים) ניתן את הטון במקרה הזה. נ.ב. האם המילה לשנמך מצויה בתהליכי אישור אצל האקדמיה ללשון עברית? מאיפה היא צצה לה?

kobi 23

New member
מיקרוסופט המציאה את המונח הזה

כפי שאמרתי זה צריך להיות הפוך. XP זה שדרוג מעולה לכל מחשב מויסטה

Y. Welis

New member
אין הרבה מה לתקן... העניין פגום מהשורש

כי הגרעין של 2003 שהיה מצויין כמות שהוא, עבר יותר מדי שיכתובים, שלדעתי לא היו עוברים את מבחני הביצועים ש-MS עושה לשרתים. אני אגב מוכן להתערב שהגרעין של שרת 2007 (שירש את 2003), יהיה בבסיס של חלונות הבאה ('וינה').

Y. Welis

New member
יש, אבל לשרתים בלבד (ורק 64 ביט)

ניתן להפוך את 2003 לתחנה, אגב. למעשה XP בגירסת 64 ביט היא 2003 בבסיס שלה, ולכן גם עדיפה על כל דבר אחר - אילו רק היה לה שימוש.

kobi 23

New member
לצערי

אני לא רואה שום סיכוי ללינוקס להוביל את השוק. מה לעשות שMS הם מכונה משומנת ששולטים בעולם המחשוב ביד רמה. מספיק לרואת ש90% ממי שרוצה לקנות מחשב הדבר הראשון שהוא רושם זה "שיריץ ויסטה היטב". בכל מקרה, בד"כ אנשים אוהבים לעבוד על משהו שהם מכירים. ועד כמה שידוע לי כל השוק המוסדי עובד עם MS. החברה היחידה שאני רואה שיש לה סיכוי נגד המכונה הזו היא מוזילה,שהדפדפן שלה לא רואה ממטר את הדפדפן של MS. למרות שכבר הייתה חברה כזו אי שם בסוף ה90' -נטסקייפ.שאין לי מושג איפה הם היום

יאיר B

New member
אאל"ט נרכשה ע"י AOL.

אם כי האתר עוד קיים: http://www.netscape.com/ גם הדפדפן שלהם קם לתחייה (אבל לא ע"י אותו צוות מפתחים שפתח את המקור, הוא מבוסס חלקית על הפיירפוקסי) ואפילו יש להם מייל משלהם (הם בעצם סוג של פורטל כיום).

Y. Welis

New member
למעשה זה הפוך - המנוע של נטסקייפ הפך לפתוח

והיה הבסיס למוזילה ואח"כ לפיירפוקס (נקרא GEKKO). לדעתי הקו של פיירפוקס הוא הנכון: לרשת את תוכנות MS דרך הנשק שלהן - נוחות וקלות השימוש. להחליף אחת באחת. כרגע הקושי העיקרי של דוגלי הקו הזה (אנשי אובונטו, מוזילה ועוד כמה, כמו אלה שהמציאו את 'אוטומיקס' שלראשונה הופכת כמה פעולות בלינוקס לאוטומטיות לגמרי), הוא יותר נגד אנשי קהילת הלינוקס עצמה, שלא רוצים לוותר על המסורת הפתוחה לגמרי (שורות הפקודה, הקימפולים והיכולת לשחק בקרנל) לטובת משהו שמריח כחיקוי ל-MS. אבל ברגע שמקדמי הקו הזה יצברו די מומנטום, תמיכה ומשתמשים, האיום על MS יהיה *מאוד* אמיתי ומשמעותי.

CLASSIFIED

New member
אני אהבתי את אוטומטיקס

מרכז הכל, ונוח. לא עשה לי שום בעיות.

bar666xp

New member
כן ולא...

יש כאן לא ממש מלחמה אבל די אי הסכמה על הדרך והכיוון... היתרון הגדול ביותר של לינוקס הוא היות הKERNAL פתוח והאפשרות לשנות מקצא לקצא 99.9% מהמערכת.. לדעתי זה יגיע ל... תוכנת קוד פתוח לדרייברים/תוכנות וכו' שתשאל את המשתמש אם ואילו הוא רוצה להתקין... ללא צורך לסגור את כל המערכת בדומה למערכות MS... אבל מה שכן עשוי לפרוח מהסיפור הזה בסופו של דבר זה מערך התקנת תוכנות, דרייברים ושאר ירקות בתצורת קובץ הרצה... הפשטות האמיתית היחידה שמציאות מערכות MS לדעתי האישית.

Y. Welis

New member
ברגע שתהיה די קואליציה בכיוון, זה ינוע

כרגע הבעיה העיקרית של הלינוקסאים היא אי ההחלטיות. זה עניין די בסיסי בעסקים אגב - חייבים להתאחד סביב מטרה מוגדרת. אם זו תהיה לספק תחליף ל-MS, הוא יגיע ובגדול.

bar666xp

New member
האמת שלקרוא ללינוקס תחליף לMS WINDOWS...

זה לומר שMS WINDOWS זאת מערכת הפעלה טובה... סורי אבל לא ממש ממש לא! אם כבר אז בו ניסגור על אם הליסונאים יכריזו מילחמה על MS ויכניסו יותר דברים כמו סייר בסיגנון הC:\ במקום הנתיב HDA וכו' יראו יותר הפצות לתוכנות קוד פתוח בתצורת קובץ התקנה כדי שהמשתמש לא יצתרך ביכלל ללמוד איך להתקין תוכנה היא תעשה זאת בעצמה {ויש לכך חסרונות}. בו נומר זאת כך בפעם האחרונה שראיתי לינדוס {מה שכיום ניקרא לינספייר} זה היה מעוד מעוד דומה לWINDOWS 95.. לדעתי האישית יצירת מנגנון התקנה בסיגנון הWINDOWS INSTALLER זה מיותר כבר יש את... יופי שכחתי איך קוראים לו. בקיצור למי שלא מפחד מללמוד גישה קצת שונה והרבה יותר יעילה {לדעתי בכל אופן} יכול להפיק הרבה יותר מהחומרה שרכש.... כלומר הוצאת יותר $$$ = באמת יותר ביצועים.

bar666xp

New member
NETSCAPE חיה ונושמת...

http://browser.netscape.com/ העיניין הוא שMOZILA FIREFOX הפך לאטרקטיבי יותר כניראה {ממש לא עוקב אחרי מי המועדף}. אגב זה לא ממש נכון שהשוק המוסדי עובד עם MS... יש לא מעט המעדיפים UNIX לגבי לינוקס היא כבר הגיע +- להיקיף משתמשים מוצהרים כOS X +-... כלומר עם בעבר היו כ95% משתמשי WINDOWS כיום כבר יש פחות מ90% ולדעתי האישי ברגע שיותר משתמשי מחשב יגלו כי מערכת הפעלה X או Y מציאה להם יותר ועוד ללא תשלום ו/או תשלום נמוך יותר האחוזים של MS עשויים לרדת ל10% במשך שנה אחת בילבד. הדבר היחיד שמונע נכון להיום כבר זה הקיבעון של הצרכן שלא מכיר מערכות אחרות ו/או מפחד מהשינוי.

liorz1984

New member
יש לי רק מילה אחת...

לינוקס. בשתי מילים - אובונטו לינוקס. בשלוש מילים - אובונטו לינוקס + קומפיז.

למעלה