ואני פה לבד בחיפה

ואני פה לבד בחיפה

חזרתי עצוב לבד מישהו/י בא לכוס בירה לחיפה היום בערב? אני כבר לא מציע טובורג יותר....אלא את הבירות הבלגיות המשובחות שהברחתי מהקיץ האחרון...עוד לא נגעתי בהן....אבל הן אמורות להיות מעולות. ~תומר~

אבל מי שרוצה אז עדיין יש טובורג רד

לייבל.........וגם מכבי...כי יש מכבי יש חברים. יש גם יין לבן יבש רוצה ביס...מיקי ?

שרון-ב-

New member
עד לחיפה ??

בשביל כוס בירה מובחרת מוברחת ? התחלקת על הראש ? יש לך עוד שני ניסיונות.. שרון מהשרון

אם אני ישר יגיד שאני מזמין לסקס

אז בכלל לא היה סיכוי שתבואי, נכון ? אז הצעתי כוס בירה....ובכלל, אני לא ניקדתי את ה-``כוס בירה`` כי אני לא יודע איך לנקד :) ~תומר~ - בעוד רגע של שנינות

שרון-ב-

New member
או קיי, נותנת לך

עוד כמה ימים להתאמן . . . . . . . . . . . על השנינות שרון שלא שותה בירה

אז `פשר להזמינך

לפסטה ברוטב שמנת עם פטריות. קיבלתי יותר מפעם אחת מחמאות על כך שזה יותר טעים מאשר במסעדה.... יש גם גלידה...קרמיסימו וניל עם חתיכות אפרסק ואננס. פשוט אלוהי... אני מבטיח ~תומר~

שרון-ב-

New member
מממ.......נשמע.....

משמין לאללה תן לי כמה ימים לעשות ספורט, הרבה ספורט, המון ספורט ואז אגיע.... שרון שאלוהי בשבילה זה לא אוכל

יש לידידה שלי ספרת שהיא סיפרה לה

שפעם אחד בא אליה לקוח...והיא סיפרה לו על הדיאטה שלה, דיאטת סקס וקפה. היא שאלה אותו אם הוא מוכן לעזור לה...אז הוא אמר בהחלטיות שכן. אז היא אמרה לו: טוב, אז לך תכין לי קפה :) סקס זאת הדיאטה הכי טובה....ולכן אני מציע את אפשרות זאת כאפשרות השלישית...מה את אומרת ?

שומרת על הפיגורה מה?

רוצה שיצאו לנו העיניים.!!! נו, בטח, ליד סופגניה שכמוני כולן חתיכות עולמיות. מה יהיה מה?

שרון-ב-

New member
ילדון, אם לא הבנת

אצלנו, המבוגרים ספורט זה סקס.... שרון ששולחת אותך לקרוא הודעה קודמת

סיבה טובה להגיע לחיפה

דירה לבד (אין שותפים), מקלחת פרטית, הג`קוזי בתיקון, בריכת השחיה קצת רחוקה, והרבה הרבה חופש.......

למעלה