ואני עוד פעם שואל !!!

AS2000

New member
צודקים אני אחזור בי

אחי תמשיך כך !!!!

AS2000

New member
וטוב לדעת שאנשים מודעים לכך

שאני זה שחושב שדניאל מעצבן ( בלי לפגוע ) .

slish

New member
אני אבדוק בשבילך עדי..יש לי את כל 5

הי עדי... השנייה חזרתי מת"א אני הולך לאכול ארוחת ערב משפחתית ואז אני אבדוק לך לגבי איזה שיר ניגן בפתיחה של הסידרה THE JACKSON´S (החלום האמרקאי)

תודה איזה מתוק אתה !!!!

אתה פשוט אחלה בן אדם , חבל שלא הייתי במפגש ! ושוב תודה על העזרה שלך !!! אה..ו......בתאבון
טוב ברור שלא תאכל את כל זה ,חחחח....סתם , טוב תודה שוב וביי לבינתיים
Thanks

תודה רבה רבה רבה ../images/Emo106.gif

למרות שכבר אמרו לי , אבל אני שוב רוצה להגיד לכם !!! תודההההההההההההההההה

Marty McFly

New member
שמע, עדי...

זה לא היה יפה מצידך... אני מבקש ממך לשרשר, ואתה כותב את אותה הודעה כמה פעמים, בשביל מה?! אנשים רואים את ההודעה, הם עוברים על כל הפורום כשהם נכנסים לפה, אז מה זה עוזר לך לכתוב את זה 3 פעמים?? הם לא ידעו כנראה... ועוד משהו: אם יש הודעה, ואתה כותב לה תגובה, אותה הודעה (עם כל התגובות האחרות שלה) עולות לראש הדף. אז אם אתה רוצה שאנשים יראו, אתה יכול מקסימום לכתוב הודעה (עם תוכן, לפחות 10 אותיות) ואז היא תעלה לראש הדף. מובן? פעם אחרונה. ואותו דבר בנוגע לתמונות ששמת... יכולת לשרשר אותן יפה מאוד. ולהיסטוריון ג´קסון: לא יותר קל להגיב להודעה, מאשר לפתוח הודעה חדשה?? כי אז מבינים על מה מדובר, ולמה ההודעה שלך קשורה, במקום שנצטרך לנחש... אז באמת, אם אתה עונה למישהו בקשר לשאלה, או שאתה רוצה להגיב לו, אז תפתח הודעה חדשה!! פשוט תפתח את ההודעה שאתה רוצה להגיב אליה, תלחץ על "הוספת תגובה", ושם תכתוב. תאמין לי, זה יהיה יותר טוב לכולם...

slish

New member
NEVER CAN SAY GOODBYE../images/Emo127.gif

לעדי... NEVER CAN SAY GOODBYE זה השיר שמתנגן כ"מרלון" עוזב את הלהקה! לפתיחה של הסידרה יש מנגינה שקטה נחמדה/יפה... (בלי שירה בכלל!!!) אם יש לך ICQותרצה אני יכול להקליט באיכות סבירה/טובה ולשלוח לך! אם אתה רוצה תשלח לי תשובה ואני אקליט בשבילך...

למעלה