ואני עוד פעם שואל !!!

A Question From The Past../images/Emo121.gif

שלום לכולכם ! מה המצב ? אתם נהנים בחופש ? (טוב זה לא משנה עכשיו) יש לי שאלה די קשה ! לא נראה לי שאתם תצליחו לענות לי עליה ! טוב אז ככה........... בערוץ 3 לפני המון זמן שודרה תוכנית הנקראת "הג´קסונים" !!! שיר הפתיחה לא זכור לי בכלל , הקליפ היה כשמייקל הלך בחוף הים ושר שיר פשוט מהמם !!!!! יש לי את המנגינה של השיר ,אבל אני לא יודע את שמו של השיר ! אז השאלה היא ! מהו השיר שמייקל ו-5 הג´קסונים שרו כשהם הלכו עם מייקל בחוף הים ? (קליפ הפתיחה) לכל מי שיודע מאוד אודה לו :)
- תודה , ביי לבינתיים !

ואני עוד פעם שואל !!!

שאלה מן העבר ============== בערוץ 3 לפני המון זמן שודרה תוכנית הנקראת "הג´קסונים" !!! שיר הפתיחה לא זכור לי בכלל , הקליפ היה כשמייקל הלך בחוף הים ושר שיר פשוט מהמם !!!!! יש לי את המנגינה של השיר ,אבל אני לא יודע את שמו של השיר ! אז השאלה היא ! מהו השיר שמייקל ו-4 הג´קסונים שרו כשהם הלכו עם מייקל בחוף הים ?(עם מייקל זה 5 ) - אני כותב את זה שוב כי נדמה לי שילדים לא ראו את הכתבה ! ו אני מדבר על הסידרה שנקראת "הג´קסונים" ששודרה בערוץ 3 !!(לפני המון זמן)

LEGENDARY

New member
אתה יודע שהיה לי את זה מוקלט

את 5 הפרקים עד לפני 4 שנים באותו זמן שנהרסה לי הקסטה גם עם "היסטורי" ההופעה וגם הם,קסונים

השיר הוא לא "בן" ולא "I´ll Be Thre

I´ll Be There !! לא זה ולא זה ! אוףףףףףףףףף אני חייב לדעת את השם של השיר

~orit~

New member
never can say goodbye?

אתה מתכוון לקטע שג´רמיין עזב תלהקה ואז מייקל כאילו היה עצוב ורואים אותו הולך על שפת הים ושר את זה? אז נראה לי שזה never can say goodbye

עכשיו הורדתי את זה , ונדמה לי

שזה השיר !! אם זה השיר אני מזה חייב לך !! אני מחקה לתשובה של רואי , אז .... נראה לבינתיים תודה

לכבוד : היסטוריון ג´קסון !!!!!

בתחביבים שלך כתבת : "כול מה שידוע על מייקל לאורך הקריירה, אני יכול לענות ולדעת!" אז אני עכשיו שואל אותך שאלה די קשה ואני מקווה שתצליח לענות לי עליה ======================= בערוץ 3 לפני המון זמן שודרה סידרה הנקראת "הג´קסונים" בסידרה זו מסופר על החיים שלהם ועוד... , שיר פתיחה או קליפ פתיחה התחיל שמייקל הלך לו בחוף בים והוא שר שיר ! ביחד עם האחים שלו , אז אני שואל אותך מהו השיר שמייקל והאחים שלו שרו כשהם הלכו בחוף בים !! אני מזכיר לך , השיר הזה היה קליפ הפתיחה של הסידרה !!! בתודה מראש , עדי

shourka

New member
היי אני מכיר את הקליפ!

אבל לא זוכר איך קוראים לו....

shourka

New member
נזכרתי איפה ראיתי אותו -

בסידרה של mtv, על החיים של מייקל ג´קסון יש בסידרה 12 פרקים, ואני יודע שהוא ב1-4 הפרקים הראשונים של הסדרה תחפש ואולי תימצא!

חחחח

אתה תמיד אומר לדניאל שהוא מעצבן, בגלל שהוא מעיר לכם שאתם לא משרשרים הודעות. ועכשיו אתה בעצמך מעיר לו? פחע!

למעלה