ואני מופתעת!

משתפרת

New member
ואני מופתעת!

כשחזרתי מהעבודה הוצאתי מתיבת הדואר מכתב שמיועד לחייל שלנו. כתובתו היתה רשומה בכתב יד באותיות דפוס, במקום של הבול היתה חותמת משולשת של דואר צבאי לא לגמרי ברור, ומאחור- לא היה רשום מי השולח. חשבתי שאולי אחת מידידותיו שהתגייסה שלחה לו מכתב, אבל היום הרי הכל נעשה בטלפון הנייד כך שזה נראה משונה. לפני כמה דקות התקשר הבן. סיפרתי לו על המכתב. "תפתחי" ביקש. פתחתי. היתה בפנים גלויה על קרטון מבריק וצבעוני, ועליה ציטוט חתום בידי המח"ט, שמשבח את המשרתים בחטיבה- שהם המביאים את הנצחון, ולא הנשק או האמל"ח או כלי הרכב. הבן התרשם מכך שהמח"ט טרח להתיחס לחיילים. "כבוד", אמר. ואני שמחה להווכח שהוא נתון לפיקודו של קצין שמייחס חשיבות להרגשה הטובה של החיילים. האם הגיעו מכתבים דומים לבתיכם? כעת ממתין בני לקבל את תעודת הלוחם שלו, השבוע יחגוג שנתיים מהגיוס.

אםפי7

New member
יפה יפה ואני חשבתי שאת אמא לחייל בתחילת הדרך

שנתיים זה כבוד , ותק ופז"מ. שרק ימשיך השרות ויהיה כמו שהיה. מזל טוב.

49צהוב

New member
בוקר טוב ליום שני

מזל טוב לבן שלך משתפרת לרגל ה... איך קראתם לזה ? פזמולדת, צינגולדת....?- שנתיים זו כברת דרך רצינית- אפשר כבר לראות את תחילת קצהו של הסוף חוץ מזה צפוי לנו עוד יום חם ועוד יום של הפגנות מסכנים כל מי שאיננו תחת או על המזגן ליבי ליבי עליו שיהיה לכם יום נפלא

גם אני חשבתי שאת אמא לחייל טרי

אני קצת מתבלבלת בקשר לסיפור שלו, הוא היה אמור לצאת לקורס? ניתוח? אנא, עשי לי קצת סדר.. אני מבינה שהוא בשריון. אני אף פעם לא קיבלתי כזה מכתב. המפקד באמת משהוא מיוחד.

משתפרת

New member
הסיפור היה-

המאבק שלו להעלות פרופיל (יש לו אסטמה וגם חוליה הרוסה בגב) כדי שיוכל לשרת בחיל קרבי. נקבע לו פרופיל נמוך, ואחרי שלחצנו על הרופא שלו הוא מכתבים שמתארים את המצב דרך פילטרים מרככים (כתב שבשנה האחרונה לא היו תלונות) ואחרי שלקחתי אותו למכון הריאות לבדיקות- העלו לו פרופיל למינימום הנחוץ. הוא התגייס להנדסה קרבית כפי שרצה. עבר השתלמויות על כל כלי הנשק שיש להם בשימוש ואף עושה זאת היטב, אוהב את הפעילות ויוצא לכל מה שהוא יכול. המפקד שלח אותו לעוד קורס וכיום הוא גם הקשר של המפקד. המפקד לא קורא לו בשמו אלא בכינוי "גיבור" (כינוי בו אני משתמשת מדי פעם גם בפורום). מה שאת זוכרת מהזמן האחרון- הוא חטף אחד הוירוסים הגרועים, פונה מהשטח למיון, טופל בעירויים ותרופות וקיבל שלושה גימלים. הוא מתאושש לאט: חזר לפעילות מלאה אבל עדיין חלש (לא הגיע ראשון בריצה של 5 ק"מ. איך בכלל אפשר לרוץ באיזור שמרגיש כמו סאונה גם בחצות הליל?)

זה מרגיש לי כאילו הפסקת באמצע

הוא חזר ליחידה והוא חלש אבל.... האם בגלל החולשה הוא לא עושה הכל כמו כולם? האם לא אמור היה לצאת לקורס? חסר לי הסוף של הסיפור של איך הגיע לכך שהוא לא עושה כלום ורק שומר וממלא את הזמן....?

משתפרת

New member
התערבבו לך שני סיפורים ביחד.

בני חזר ליחידה ועושה הכל. קשה לו כי הוא עדיין מתאושש מהמחלה, אז הוא מתאמץ יותר.

למעלה