ואני לתומי

רוזט

New member
ואני לתומי

חשבתי שנכנסתי לאתר שבו אוכל להכיר מישהו רציני, כי באתרי ההכרויות כולם סתם, אחד עובד על השני בעיניים ומה אני רואה פה? שיחות חולין, לא הכרויות

רוזטה....מה זה סתם?????

לא מספיק רציני מה שהולך פה????אה...הבנתי משהוא רציני....דווקא יש לנו שתיים כאלה [אחד עכשיו בצפון] ועוד שתיים שבאים לבקר פעם בשבועיים...אבל חברות........מאלן....צ'מעי....כנסי....תשבי עמנו...אם השכנים טובים בעיניך...תפדלי...אם לא..לא קרה כלום....[בינינו...יהיה הפסד שלך]בכל מקרה דרומית [כמוני] אני מקבלת אותך בחיבוק גדול...

תספרי שוב יש יותר

לא רק בן וטומי יש את הסימפטי ? ואודו ? עוד כל מיני גבריברים המגיעים לרגע קוטפים פרח צעיר וממשיכים הלאה?

רוזט

New member
אין עליכם

אבל כתוב" לא טוב היות האדם לבדו" ואני לבד כבר הרבה זמן, בלי בן זוג , אז חשבתי שאולי פה אמצא

../images/Emo24.gifברוכה הבאה למועדון....

לפחות כאן נשרוף לך דקות ...שעות ..כשהבדידות מעיקה...עכשיו תתקרבי...בואי אנגילה לך סוד....פנו אלי במסר אישי כמה גברברים...מה לעשות התביישו...אם אחד אפילו נפגשתי...אז מכפ'ת לך....תזרמי אחותי....

תמיד יש מסרים

תכתבי תחשפי בפורום מבטיחה לך שתקבלי המון הצעות במסרים ילמדו אותך מהכתיבה שלך הגברים קוראים ושולחים מסרים מפחדיים לכתוב בפורום, ויש כמה שכותבים והם חמודיםם וחוץ מזה תרווחי כמה חברות/ידידות טובות ,שנמצאות במצב שלך וכתף חמה ואוהבת לראשך העייף תמיד תקבלי פה וגם חיבוק חם ותאמיני לי שאין כמו חברה טובה ואני יכולה להעיד שהן אברות נהדרת , אני אוהבת את כולן וכל אחת מהן בנפרד הן עוזרות לי בחיי להעביער יום אפור ומכניסות בו צבע ומהלימון הן מכינות לי לימונדה טעימה אז זה כבר לא כואב וחמוץ אז הצטרפי לחבורה העליזה וברוכה הבאה , פה האנשים אמתיים

:-אבל צריך רק בחור אחד, אהה יש פה עוד בחורים?

|אז מה הבעיה תעשי אנד דאן דינו סופלה קטינו,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
בום,

ש ר ה לה

New member
יש עולם חדש היכנשהו אבל לעולם לא אמצא עוד ערד

לעולם לא אמצא עוד ערדניקית אחת וגם לא עוד שושי.. אתן כל כך מיוחדות ומקסימות...!!! מי צריך גברים כשיש אתכן?

צמ'עי למרות שאני באמת מאוד מחבבת אותך..אבל

לעולם לא אוכל לגרום לך מה שגבר ראוי יגרום לך...ודיר באלק אם את מוותרת על הגברים...למרות הכל ...קשה איתם...אך ריק בלעדיהם....מה לעשות...
.

../images/Emo51.gifשרל'ה../images/Emo24.gifגם על השיר החמוד,וערדי יקרה

אני חושבת ,,,כשהבחור הנכון יבוא לשרל'ה היא תדע לאהוב אותו כפי שהיא יודעת לאהוב, ואת צודקת לפעמים ריק בלעדיהם ,,,
אבל,,,where the boys are?

EDAS

New member
שיחות מחכימות] והששואה לצ'ט

יש פה בפורום שיחות מענינות שלפעמים בא לקרואתן שוב ושוב. כמו כן עצות נהדרות ותגובות מאחד לשני לגבי היכרויות אני מניח שקשה מאד לצפות להיכרות היות ולפעמים לוקח זמן תגובה רב מכתיבת ההודעה ועד ההתיחסות אליה. יצא לי לגלוש בצ'ט של ואלהה בחדרי 50 ומבוגרים . מתקיימות שם לעתים שיחות ודיונים מרתקים און ליין גם שם יוצא לפעמים להכיר אבל זאת רק לאחר שאת\ה נמצאים מספיק זמן בצ'ט. שאם לא כן לא סופרים אותך ההבדל הוא שבצ'ט התגובה לשיחות מיידית אבל לא נשמרת. ואי אפשר לשחזר תגובות תממשיכו להנות מכתיבתכם

טומי32

New member
מי שבאמת רוצה להכיר ../images/Emo9.gif

יכול למצוא גם כאן בפורום את מבוקשו. כאן או בכל פורום אחר, שלא קשור כלל להכרויות זו דעתי בכל אופן

מסכימה איתך מאוד טומי...

דרך הכתיבה בפורום אפשר לתהות על קנקנו אחד של השני...ואז אם זה נראה מתאים אפשר להציע לקדם את הקשר...אודה שאחד מאנשי פורום כלשהוא מאוד הרשים אותי בתחילת חברותי בפורום והסתקרנתי לראות אותו בהמשך אופן ההתבטאות שלו ודיעותיו הרתיעו אותי ולא יזמתי פנייה לקדם את הקשר...ואני מאמינה שגם להיפך ....אבל אני רוצה שוב לציין שקיבלתי מספר פניות במסרים אישיים מאנשים שהתרשמו מכתיבתי או מעמדותיי,לצערי מקום מגוריי הרחוק מנע ממני אפשריות להכיר אנשים דרך הפורום מהמרכז או הצפון...אבל סוף טוב הכל טוב.....פרטים בהמשך....

למעלה