ואני לתומי חשבתי...

ואני לתומי חשבתי...

אוקיי...חדש אני פה..ירוק,צעיר,מושתן קטן,ביזבז,שוקיסט,נרקיסיסט(?),ומה לא.. בסדר בסדר...אתם יכולים להפסיק לכפכף אותי,הבנתי... טבילת אש ראשונה שלי בפורום שלא מדבר על כלום,לא עושה כלום(חתיכת פאראזיט-קום וסדר כבר את החדר שלך!!!). אני לתומי כבר הכנתי את עצמי לאורגיות מטורפות של לשונות שלובות זו בזו-אחח...שיט. אותכם לסינפלד על גניבה יצירתית!!!! ...שוטי שוטי ספינתי... נ.ב למה אין אייקון של אצבע משולשת??דאמממ...

כמה נושאים להבהרה.

קודם כל עניין הירוק. אז אני הוא הירוק הרשמי פה, אבל אתה מוזמן לבחור, כל צבע אחר (למעט בז` שהוא מעט מידי פולני לטעמי). לגבי כל שאר הסופרלטיבים שיחסת לעצמך - תתפנק איתם. מה זאת אומרת לא מדבר על כלום? ככה מנפצים מיתוסים? היכן הנימוס הבסיס והדיפלומטיה של פעם? מעבר לכך, שהפורום לכשלעצמו הוא די ביישן. לכן, על האנשים מוטלת משימת הכיתוב. אנחנו פה, לא עושים אורגיות לשוניות (למה לשוניות, כשאפשר את הדבר האמתי, אהה?). סיינפלד הוא זה שגנב מאתנו (שרון ואיה תכסחנה אותי)!!! פשוט, היו כשלים חמורים בחיבור הפורום, ולכן התמהמנו. למעשה, כל מה שאתה קורא כאן, אלא הם חומרים שנכתבו לפני שש שנים מינימום, כולל הודעה זו (במקרה הכינותי מראש). לסיכום. ברוכים הבאים. או שתשתלב או שתחטוף טיק טאק טיק טאק מסופטי ו/או שרון (לאו דוקא ע``פ הסדר הזה). תא``י (המדריך הרשמי, של הסיור בפורום פלירטוטי לשון. (משמאלכם, נמצאת שרון וכו` וכו` וכו`)) נ.ב : נושא האצבע בבדיקה (אנחנו ממתינים לאישור ה-אף די איי). תא``י (נטורל (מה קרה? לא מגיעה לי חסימה יצירתית מפעם לפעם?)

למעלה