ואני לתומי חשבתי

בטח - אבל זה היה קשה

אבל שווה את זה (מזכיר לי חוויה אחרת, אבל לא לפורום הזה) עד היום זה אחד מהשירים שאני הכי אוהב.

turrican

New member
שיר מעולה ../images/Emo42.gif

מיותר לומר שזה אחד השירים האהובים עליי!! יש לו פתיחה מיתולוגית ובכלל תמיד חשבתי שהסאונד בשיר מאטמוספירה אחרת . עכשיו שאתה מזכיר את טרבור הורן מ-buggles זה בהחלט מסביר את הייחוד של השיר. לא ידעתי לגבי הסימפולים בשיר אבל זה שיר נהדר וקצבי, כזה שלא משאיר אותך אדיש. ד"א הם בכלל עשו אז משהו בשנות ה-70 ?? נדמה שזמן לא רב אחרי השיר הזה הם התמוססו להם..נכון?

../images/Emo123.gif

רק אתמול או שלשום כתבתי שטרבור הורן הפיק את השיר. אם אתה לא קורא אותי, אז מי כן????? YES עשו המון בשנות ה- 70. המון משעמם אימים, אבל המון.

turrican

New member
אני מתבייש

זכרתי דווקא את ההפקה ל-art of noise המשעממים (אז מה אם הפיקו לטום ג´ונס את kiss ..אפשר לחשוב..) אני חושש שהסגול בעמוד משבש לי ת´מוח. אני מצטער..קראתי את מה שרשמת..אבל קראתי אז גם 50 עמודים למבחן..סורי סורי סורי. אתה סולח ?

alpha80

New member
איך אתה עושה דבר כזה?

נראה לי הסגול באמת שטף לך את המוח. ART OF NOISE משעממים?????????????????????????????????????

turrican

New member
כן! מה הם כבר עשו באייטיז??

תן לי שירים טובים שלהם..נכון יש להם הפקה מצויינת אבל לא זכור להיטים גדולים שלהם.. (אלפא עומד לשטוף אותי עם שירים שלעולם שמעתי וכנראה לא אשמע
) יורד לבונקר - כוננות ספיגה.. RED ALERT

alpha80

New member
אז ככה. תתחיל לעבוד.

MOMENTS IN LOVE - קטע בן 10 דקות מדהים. CLOSE TO THE EDIT התעשייתי והגאוני LEGS המדהים עם הקליפ עם הרגליים PARANOIMIA עם מאקס הדרום PETER GUNN עם דוויין אדי, שעשה את זה במקור BEATBOX אלה כמה סינגלים על קצה המזלג אבל דוקא הדברים הלא מסחריים שלהם יותר טובים. יש להם אלבום שכולו חידושים ואימפרוויזציות על היצירות של קלוד דביסי, סוף הדרך. כמי שיש לו את כל הדיסקים של אמנות הרעש....

שמש27

New member
עוד קצת על טרבור הורן...

להגיד שטרבור הורן הוא מה"באגלס" - זה כמו להגיד שדיוויד בואי הוא מ"עכבישי המאדים"... חחח הנה, בקצרה, סיפור חייו של טרבור הגאון (מהראש, אז תרחמו עלי בביקורת
): טרבור התחיל להתעניין במוזיקה ובלהקות בערך בגיל 14. היו אז הרבה להקות קצב בשכונה, וטרבור רצה גם. אלא דא עקא ? הוא לא ידע לנגן על שום דבר. אז נתנו לו גיטרה באס - ואמרו לו "יאללה". טרבור ניגן קצת בבאס בכמה להקות, עד שיום אחד מישהו ירד עליו שהוא מנגן לא טוב, וטרבור הפרפקציוניסט, שכנראה לא יכל לסבול את העובדה שהוא לא מושלם (ולא את הביקורת), פנה להפקה, והחליט שהוא עוד יראה לכולם... זה היה בערך בגיל 20, שטרבור הדהים את העולם עם VIDEO KILLED THE RADIO STAR שאכן הוכיח שטרבור יודע להפיק, ובגדול. להקת ה"באגלס" הוקמה פחות או יותר בשביל השיר הזה, ולא נודעה יותר מאז. אגב, זהו השיר היחידי אי פעם שטרבור שר, וגם זה רק דרך מכשיר הנקרא "ווקודר" המעוות את הקול - לקול של טלפון (מק´וויליאמס השתמש בו כבר לפניו, בשיר האגדי לא פחות "ימיה של פרלי ספנסר" - שטרבור הורן הפיק כעבור עשור שנים לזמר האגדי מרק אלמונד באלבום האגדי "סימפונית השכונות") [פשיו... כמה אגדות, הא ?
] אחרי ההצלחה המסחררת של השיר (אגב, הוא לא שר בקולו האמיתי מפחד מפני ביקורת נוספת... רגיש הבחור שלנו, רגיש) החל שמו של טרבור לצאת למרחקים. אלאדין הזכיר כבר את הפרוייקטים שלו, כל אחד יותר טוב מהשני, כאשר אני אדגיש את: ABC - הפקת פופ מהוקצעת להפליא, טרבור התחיל להשתמש בתזמורת - והתאהב בזה. PET SHOP BOYS - LEFT TO MY OWN DEVICELESS (מקווה שכתבתי נכון) - סוף הדרך של שיר ותיזמור. כשהפט רצו לנוח קצת, ולעשות תקליט של דיסקו כיפי אך מרגש - הם ידעו בדיוק למי לפנות. SEAL - CRAZY, ובכלל כל התקליט הראשון והמצוין של האמן הזה. MARK ALMOND - THE TENEMENT SYMPHONY - אלבום קונספט משנת 91´, עם החידוש ל "ימיה של פרלי ספנסר" והשיר הענק JACKY. מומלץ בחום. טרבור עדיין פעיל, וידו עוד נטויה...

alpha80

New member
שיחקת אותה, שמש

וסחתיין על האיזכור של מארק אלמונד

turrican

New member
סחתיין שמש.. ../images/Emo41.gif ../images/Emo127.gif

באמת מעניין . לא ידעתי שאתה מעריץ גדול שלו עד כדי כך. השכלתי ולמדתי סופסוף מיהו טרבור הורן האגדי? כן..האגדי. כן ירבו כמותו. נכס חשוב לשמונים.

turrican

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

היום קיבלתי דיסק נפלא , עם חומרים נדירים מהשמונים כמו: Neu Music (למי שמכיר) , סיאם , פיטר גבריאל בגרמנית?? Foriegn Affair ועוד טופינים מעניינים.. מה איתכם? הסגול הזה מזעזע... אני מודה..מה אני יכול לעשות?

נשמע אחלה דיסק!

חלמתי הלילה ש"סיאם" מתאחדת להופעה חד פעמית הערב שמלא הופעות פגזיות (כולל הופעה של הלהקה החדשה של פורטיס ושולץ!) פיטר גבריאל בגרמנית? זכור לי ביצוע בשפת הקודש ל shock the monkey (משהו כמו choken affen). אגב, דיוויד בואי ביצע את heroes בגרמנית (Helden, ניתן להשגה בדיסק הפסקול של "אני כריסטיאן פ.") והיה מאוד מרשים. משהו בהיסטריה של השפה נתן מימד חדש לשיר. ואת foriegn affair אני ממש זוכר לטוב. היו להם כמה שורות נהדרות וקליפ פנטסטי אחד.

turrican

New member
ממההה אלדין?? ../images/Emo12.gif

הכול בסדר?? שוב שכחת לקחת $%$% הבוקר? ..

דווקא לקחתי $%$% הבוקר

זה שם של שיר מהתקליט from a to b של new musik. (חוץ מהקטע עם הקישון, שמאז שהתהפכתי לתוכו עם קייק אני זוהר בחושך)

turrican

New member
לוקח את דבריי בחזרה

האסימון הסתובב וחזר למקום. ואוו.. The World of Water זה שיר שלא שמעתי שנים!!!!! יהוהווו... אני לא מאמין.. זה החושלוקי נדיר.. עוד אני אגיע לשיר הזה..סבלנות. איזה כיף לי

למעלה