ואני לתומי חשבתי

tofit

New member
ואני לתומי חשבתי

שאם אני אלך לישון ואקום בבוקר הסיוט הסגול ורוד של סלקום יעלם... אבל טעיתי בוקר טוב ישראל

טל-יה

New member
בוקר טוףףףףף

שלום שלום ובוקר טובבבבבב
נשיר במקהלהההה
שלום גם לגננת (אלכס)
ושיהיה לנו יום נפלא
שלום גם לגננת
ושיהיה לנו יום נפלא
שלום אלכס
שלום אלפא
שלום טופית
שלום pimpf
שלום שמש
שלום הראל
שלום אלאדין
שלום sysQo
שלום Falco
ולכל ילדי הגן

sysQo

New member
בוקר טוב טל-יה ../images/Emo163.gif

אני חושב שהתלבלבלת באייקון שלי
אני ה-
לא ה-

turrican

New member
בוקר טוב טלי-יה

ואוו..איזו השקעה של הודעת בוקר. סחה אחותי-נשמת הפורום.. חיה ובועטת.. מאין האנרגיה המתפרצת הזו? הודיעו לך שזכית בפיס?
יאללה אני עומד לשים שיר טוב..

טל-יה

New member
אהלן מנהל יקר חמוד מתוק נשמה

שכחתי משהו? זמן הליקוקים הגיעו.. אני אוכל לקבל תעודת שליש כן עוד מעט ט"ו בשבט ומחלקים תעודות ואת הקטע של התנהגות טובה והקפדה על תלבושת אחידה (חולצת 80 והצנע לכת!!) אני אקבל א´ או להיפך ישלחו אותי לכיתה מיוחדת או כיתה טיפולית יחד עם כמה חברי דומינוס´ גרופ . ההשקעה הזאת באה מהתכנית של דידי לא-קלי זה הפתיח של התכנית אני מתפלאת שעד היום דידי לא קרא לי לדגל
מה יש?? סולטנה דנינו יותר טובה? סוזי בוהדנה יותר טובה? שכחתי איך קראו לדמות של מירב הרון פריזנט שהיא עשתה.. אהה נזכרתי ג´וליה!! אוקצור שמעתי מדברים פה על תום ג´ונס החתייאר אפילו לשוק הכרמל (אצלי יש שוק אחר בחיפה)לסחוב לי את העגלה עם הירקות הדגים והפירות לא הייתי לוקחת אותו
אה מה ממממממממממה יש לו שני שירים שוים בכל זאת האחד Y Y דליילה שיר ענתיקה עוד לפני ששמו אותי באינקובטור והשני משנות השמונים YOU DON´T HAVE TO BE BUTIFUL אוקצור אני הלכתי לאייס קנה ובנה אתמול שנגמר העוצר בערב על חיפה וביקשתי מהמוכר אחרי יעוץ מדוקדק שיתן לי צבע טמבור ונייר ליטוש ובכן צבעתי את השיער שלי ועכשיו אני דומה קצת לדוד ה -
איזה כיף.. קצת מזכירה את
אבל רק באיזור העיניים.

בוקר טוב

כבר מזמן הפסקתי לקוות שהסיוטים של יום אתמול יעלמו לכשאקום בבוקר מוחרת.

שמש27

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif בוקר טוב עם שיר ../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

יאללה חבר´ה, נא להתעורר... אבא יבוא עוד מעט ויכעס שלא כתבנו כלום...
תודה לטל-יה על הבוקר הנפלא והאישי
, לטופיט ואלאדין שתמיד מצחיקים אותנו מחדש
, ולסיסקו ולפלקו הנאמנים
. מה הבאתי לכם היום
אחלה שיר, עם הרבה "היסטוריה" מוזיקלית... "בעליו של לב שבור" של להקת YES עשה חיל בשנת 1983, ביחד עם שירים נוספים מהאלבום "90125" של להקת-העל המדהימה הזאת. הקטע הוא, ש YES אינם כלל וכלל "להקת אייטיז" או פופ - אלא פעלו כבר משנת 1969, כאשר הם מתמקמים בנישת הרוק המתקדם, ומייצרים יצירות פאר, המשלבות מוטיבים רוקיסטיים, קלאסיים ואלקטרוניים. אממה, למרות שלהקות רוק מתקדם היו בהחלט בתמונת הפופ העולמי בשנות השבעים, עם פריצת הדיסקו ולאחר מכן הגל החדש - עומעם כוכבם, ו YES ביקשו ל"הפגיז" את השוק מחדש. כאן נכנס לתמונה המפיק האגדי טרבור הורן (כבר אמרתי שאני פריק של הורן ? אם לא, אז זה הזמן שתדעו). הורן לקח את הכישרון הבלתי נדלה של הלהקה, הוסיף לכך קורטוב של סימפולים ודיגיטציה, ובעזרת הניצוץ הטרבור-הורני יצא באמת שיר פגז - שיר שלא נמאס לשמוע, גם כשהוא מופיע בכל אוסף שני שיוצא. כמה אנקדוטות נוספות: זה השיר הראשון בעולם שהשתמשו בו בסימפול של תופים אקוסטיים ושל גיטרה אקוסטית. טרבור הגאון דגם לראשונה קטעי תיפוף והשמיע אותם בלופ במהלך השיר. כנ"ל יש קטעי גיטרות מטורפים קמעה בין משפט למשפט - אז זה זה. הקול המיוחד של הסולן שייך לג´ון אנדרסון, אחד הזמרים הדגולים שהצמיחה בריטניה, אותו אחד שעבד אח"כ עם ואנגליס בצמד "ג´ון ו-ואנגליס", ומי שלא מכיר את האוסף שלהם, שישב בצד ויתבייש. תקליט חובה. יש לי עוד מה לספר על טרבור... אבל בהזדמנות אחרת, בטח כבר בוער לכם לשמוע את השיר...
אז יאללה - שימו פליי במוח !!!
YES - OWNER OF A LONELY HEART (Rabin/Anderson/Squire/Horn) Move yourself You always live you life Never thinking of the Future Prove yourself You are the move you make Take your chances win or loser See yourself You are the steps you take You and you - and that´s the only way Shake - shake yourself You´re every move you make So the story goes Owner of a lonely heart Owner of a lonely heart Much bettern than - a Owner of a broken heart Owner of a lonely heart Say - you don´t want to chance it You´ve been hurt so before Watch it now The eagle in the sky How he dancin´ one and only You - lose yourself No not for pity´s sake There´s no real reason to be lonely Be yourself Give your free will a chance You´ve got to want to succeed Owner of a lonely heart Owner of a lonely heart Much bettern than - a Owner of a broken heart Owner of a lonely heart Owner of a lonely heart After my own indecision They confused me so (Owner of a lonely heart) My love said never question your will at all In the end you´ve got to go Look before you leap (Owner of a lonely heart) And don´t you hesitate at all - no no Owner of a lonely heart Owner of a lonely heart Much better than - a Owner of a broken heart Owner of a lonely heart (repeat) Owner of a lonely heart Sooner or later each conclusion Will decide the lonely heart (Owner of a lonely heart) It will excite it will delight It will give a better start (Owner of a lonely heart) Don´t deceive your free will at all Don´t deceive your free will at all (Owner of a lonely heart) Don´t deceive your free will at all Just receive it​
יום טוב, אנשים !!!!!!!!!!!!!!!

שלום שמש יקירי ../images/Emo24.gif

בדיוק אתמול הזכרתי את השיר הנ"ל, אבל למדתי המון מהסקירה הרחבה שלך. תודה! אגב, השיר עשה עוד היסטריה: קוטנר ניגן אותו בלופ במשך שעה שלמה כשהוא יצא, מרוב התלהבות (ניגן אותו ברדיו, הכוונה)

alpha80

New member
אפרופו מטורפים

אז ארז טל בימיו הגדולים ב"מה יש" (1984-1987) ניגן במשך שעה שלמה את BOING BOOM CHUCK של קראפטוורק מרוב התלהבות.

turrican

New member
מוכרחים להזכיר שלקליפ

יש את אחד הקליפים הדיגטליים היפים ביותר של האייטיז. שמראים ראש דיגיטלי מצוייר בקווים בלי טקסטורה מסתובב..משהו מדהים וחדשני באותם ימים. בכלל הם ניסו להחדיר את "הרובוטיקה" גם בסאונד וגם בוויזואל . והם גם הצליחו. יש לי את הקליפ הזה באחד מהקסטות ווידאו הישנות שלי.

שמש27

New member
../images/Emo9.gif איזה כיף...

שהשיר מצא חן בעיניכם... ובאמת תמיד זכרתי שקוטנר ניגן איזה שיר במשך שעה רצוף - אבל לא זכרתי איזה. אחותי הגדולה תמיד ציינה את זה כשהיינו מדברים עליו... ואגב, היא כנראה נדבקה בזה ממנו כי היא הייתה עושה קלטות שלמות רק עם שיר אחד, כמו ASHES TO ASHES, JUST CAN´T GET ENOGHT ועוד ועוד. בעידן הדיסקים היא נרגעה קצת, אבל עדיין, כשאני מכין לה אוספים, אז השיר הנבחר יופיע בהתחלה, באמצע ובסוף...

גם אני עשיתי קלטות של שיר אחד

אבל לא של שיר אהוב דווקא, אלא של שירים חדשים שהיו לי "קשים" לשמיעה, אבל הייתי בטוח שאם אלמד לאהוב אותם נורא אהנה (בעיקר בגלל הקרדיט שנתתי לאמן). זכור לי במיוחד scary monsters של בואי. הקסטה הייתה סגולה.

sysQo

New member
אמנם לא היו לי בקלטות אבל ../images/Emo163.gif

יוצא לי לשמוע שיר אחד בווינאמפ במשך ימים. היו לי ימים שלמים של "היום נשמע רק קראפטוורק וזהו, כל השירים שלהם על repeat במשך כל היום.

sysQo

New member
מיטב הפסיכיאטרים ניסו ללא הצלחה...

להוציא את הג´וק מראש אבל הוא כבר פתח שם תושבת קבע...

turrican

New member
אלפא - מה קורה אחשלי?

אתה עדיין בפורום? כל הכבוד..שאלתי אם יש לך את האלבומים התכוונתי לתקליטים. אז יש לך בדיסקים ?

למעלה