ואני לעצמי תוהה....

paloma blanca

New member
ואני לעצמי תוהה....

הם נפגשו מיד עם גירושיו והאהבה פרצה בניהם כלהבה. היא הגיעה עם ילד והייתה בפרידה הוא הגיע לבד הם נראו תואמים ככפפה ליד. עם השנים התברר כי הוא עקר אך מתוך גאווה הפנה אליה אצבע מאשימה וסיפר לכולם כי היא הבעיה. היא את רוקה בלעה ואת האשמה ספגה הכל מתוך אהבתה הגדולה. אחרי הרבה טיפולים ומכאובים נולדו להם זוג מלאכים תכולי עיניים ומקסימים. אך אותו זה לא סיפק והוא רצה עוד עד שהיא נשברה והחליטה לא עוד. לא עוד טיפולים ומכאובים תסתפק לך בזוג המלאכים. וביום הזה נוצר הקרע ותהום נפערה עד שאת מלאכיה ומטלטליה היא אספה ועזבה את ארמונה. "הוא יתעשט" אמרה באמונה גדולה ועל מרבית רכושה היא ויתרה ואני רציתי לזעוק לה "טיפשה" אך לנוכח עוצמת כאבה יכולתי רק ללחוש לה "את טועה". את יום גירושיו הוא חגג עם אישה במיטתה לבסוף חלחלה בה ההבנה כי הוא ניצל את תמימותה ואהבתה ובמזימות ותככים גרם לה לוותר על רכושה בתוך שבועיים הוא הגיע למשפחה עם האישה החדשה בפני הציגה בגאווה ובשמחה. בתוך כל בליל ההמולה אני מזווית עיני מביטה ועמוק בתוכי לעצמי תוהה כל כך קל ופשוט להחליף אישה ?

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gifאוקי ..אבל בבקשה ....

בלי אינפורמציה מזהה טוב ?! כי נמנעתי לפרסם זאת שם

עצוב ../images/Emo10.gif

אני קוראת וחושבת חושבת על חברתי הטובה ביותר שעבורי היא אחות... כמה סבל עוברות הנשים , והילדים עליהם בכלל אין צורך להוסיף

טליה1233

New member
מסכימה ומצרפת חיבוק חם לבב

חושבת עליה, איך לא...... התאריך

טאKילה

New member
לא כל כך קל להחליף אישה....

לפי הכתוב הרי ברור שהבחור נחוש בדעתו לעזוב, גבר יכול לרצות עוד ילדים, אך לעזוב בשביל עוד? כשיש כבר לא עוזבים. לדעתי היא הייתה פתיה בכל הסיפור הזה, על הרכוש שהניחה לו. עצוב.....

אלמרה

New member
אתמול נודע לי על בחור צעיר שעזב את

הבית ואת אישתו והבן הצעיר כשנודע לו שאישתו הרתה שוב. חוסר בגרות? אולי צריך לשקול מתן רשיון להוליד רק למי שנמצא ראוי בבחינות - בכל מקרה זה מעציב ומדכא לחשוב על הקלות הבלתי נסבלת של נטישת ילדים. באשר לגירושין ופרידות גם אם הן כואבות, אני יודע כמה לא קל וקשה לעשות את הצעד הזה מ נ ס י ו ן! השאלה היא באיזה מצב ממוזער הנזק בהמשך חיים לא טובים כאשר הזוג אינם מתאימים, או בפרידה חדה וגם אם כואבת... במקרה המתואר על ידך, זו כבר אופרה שונה, כאן על פי העדות החד-צדדית הזו יש צרוף של קלות דעת וחוסר רגישות וליבי עם מי שנופל במלכודות הנישואין הללו בלי להבחין בסימנים מוקדמים, כוונות ומטרות נסתרות וכיו"ב.

jozefin3

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo2.gifסיפור עצוב באמצע החיים

וטוב שיש לה לאותה אישה... שאני לא מכירה חברות כמוכן שיודעות לתת ולחבק
ברגעים שכאלו

למעלה