ואני חשבתי

Crossface

New member
ואני חשבתי

אולי חשבת שברגע שאני אראה את הגב שלך ואת תהיה קטנה יותר ויותר, אני פשוט אשכח הכל, נכון? אבל לא, אני זוכר, אני זוכר כל מה שאמרת, הכל, ה כ ל ! ! ! אני זוכר שרק נפגשנו חייכתי אלייך ואת חייכת חזרה וכל החומות נפלו כמו חומות יריחו וכבר אז אני הבנתי שאת משהו מיוחד. נתתי לך את כל מה שהיה לי ואת מה שעוד לא היה לי, אמרת שאני עושה אותך מאושרת. אמרת שלא היה לך מישהו כמוני ושלא הרגשת ככה כלפי אף אחד אחר, אני הייתי בעננים. "אני רוצה להיות איתך לעולמים" – אחרי שבוע נופש, חשבת שאת זה אני בטוח ישכח, אין סיכוי. שעברנו לגור יחד זרקת לאויר, סתם כדרך אגב, מעניין איך זה יהיה אחרי שנתחתן וכל הגוף שלי רעד. ששאלתי אותך לאן את הולכת כל כך מאוחר הזה התשובה הייתה: "סתם יוצאת עם חברות". ששאלתי אם יש לך מישהו אחר אמרת לי שאני מדבר שטויות. אמרת לי כל כך הרבה דברים, ואפילו אמרת לי שאת אוהבת אותי! ואני... אני חשבתי שאת רצינית.

טאKילה

New member
../images/Emo24.gif

אוהבת את הרגישות שיש בך. אולי מחר השמש תזרח לך,מותק. חג פורים שמח..

Mוניk

New member
קרוסיייי מאמי../images/Emo24.gif

ואני אומרת שהרווח כולו שלך וטוב שהיא הלכה בזמן ולא גררה אותך ב"אהבה" בדוייה קרוסי ממי הכל פתוח בפנייך אהבות באות והולכות אבל אהבה כנה נישארת ולא עוזבת אז האהבה שלך עוד תבוא לך וכבר אמרתי לך שאתה מיוחד ורגיש,,, ואוו מי שתזכה בך תהיה מאושרת כי אתה מקסיםםםם קרוסיייייי}{ מחר יהיה יפה יותר
בוא: ריטה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לפעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים בנשמה ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד מוניק

lifie

New member
אחחחחחחיייבבבבייי

מה קורה נישמתי ... שנינו יודעים שזה רק היה לטובה קטן עליך אחי וחוצמיזה אני כאן ואתה יודע שאני לא הולכת לשום מקום חוצמיזה אתה תמצא מישהי אני סומכת עליך

חן (*_*)

New member
קרוסי חמוד ../images/Emo24.gif

מן הסתם, לפחות מצידה, לא הייתה זו אהבה אמיתית וכנה. למרות שזה כואב מאוד, זה יעבור לך עם הזמן. אני יודעת שכולם אומרים, וזה מרגיז, אבל, זו גם האמת. כואב כשאהבה נגמרת, עוד יותר כואב כאשר לזה נוספת תחושת נבגד. אמור לעצמך שהיא כנראה לא הייתה גורלך. אתה חמד של בחור, ובמוקדם או במאוחר תימצא אהבתך. יהיה טוב

אהבה מה היא לפעמים יכולה לעשות

קרוסי רק אושר חמוד
אומרים שלכל אהבה יש את הזמן והמקום שלה ואם היא המיועדת אז זה יקרה! תרגיש רק טוב

קרוסי, ואני חושבת

שאתה בחור מקסים, וחכם, ומצחיק ואתה תמצא את הבחורה שכשאתה תעשה אותה מאושרת היא לא תרצה ללכת ממך וזו שתיתן לך להרגיש ולדעת שאתה מישהו מיוחד וזה יקרה, זה בטוח.

למעלה