ואני חשבתי על המפגש....

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
ואני חשבתי על המפגש....

ואני עדיין מתלבט וחושב ומהרהר... איך יהיה ומה יהיה? והמחשבה שעולה לי .... כל הזמן כל פעם שאני חושב על המפגש ..... אולי זה קצת מופרע לחלק ואולי חלק יבינו ... ואולי חלק יעלבו ... אבל מה שעולה לי זה : ה א ם אני יכול להביא את אישתי ?
ראבק אתה שלמעלה לא אקלל אותך כי מספיק אפילו לי ..... אבל אפילו ללידה יש קורס הכנה.... יש הכנה לכיתה -א אבל לדבר הכי משמעותי בחיים (למוות) לזה אין הכנה .. והבן אדם שהכי הייתי יכול להתיעץ איתו בעולם ..... איננו. וכל ההחלטות הכי חשובות שלי אני עושה לבד,,,,,, וזה בקשר אלייך .. ===האמת היא אני אדם שמתגבר ===...................... ===...................... === בן עיון היום אחד הילדים שלך לקח סיכה שרשום עלייה: =לאמא באהבה= אמרתי לו להוריד אותה ,אז הוא שאל אותי למה ? שתקתי אבל בפנים הייתה לי תשובה שלא העזתי להוציא מפי: ===============אמא מתה ============
אז אולי תבינו למה אני עדיין מתלבט אני

noor נור

New member
חמוד, היא איתך כל הזמן ומוזמנת

בכבוד רב....אז אין צורך להסס, בטח לא מהסיבה הזו. ובכלל לגבי החששות מהמיפגש/הרגשות/פחדים/התרגשויות, לכולנו יש!!!מה שבטוח שהפורום מורכב מאנשים מאד רגישים שלא יפגעו בזבוב (לפחות ככה אני רוצה להאמין), אז נתגבר על הפחד, שסתם משתק אותנו, ונשתדל להעביר ערב בכיף והרבה שמחה. להתראות.

ניפ יקר............./images/Emo122.gif

והם הולכים איתנו לכל מקום הם כולם איתנו...... והם יהיו איתנו במיפגש ויסתכלו איך אנו בוכים... וצוחקים... ואני בטוח שירצו שהצחוק ינצח את הבכי אז... בוא תנסה הכי גרוע תעשה אחורה פנה

למעלה