ואני אנה אני בא?

ואני אנה אני בא?

מכירים את ההרגשה שהקרקע נשמטת תחת הרגליים?שכל הבניין שבנית במו ידיך חמק בין אצבעותיך?שכל מה שידעת והשכלת,כל התזות המעמיקות,והתובנות פורצות הדרך הכל עורבא פרח?אז לשם מה כל ההקדמה הזו בעצם,היום פוטרתי ממקום עבודתי אני ועוד 170 עובדים שלא ניאותו לעבוד בלי משכורת,כמובן שהייתה איזו שמחה לאיד היות והמקום נסגר עקב מעילות בסדר גודל של 10מליון שקל.(כמובן שאם הייתי עם היד בצלחת ולוקח קצת ``מעשרות`` הייתי מדבר אחרת)אבל בשלב מסויים עיכלתי(יש חמישה שלבים באבל)שנותרתי מחוסר עבודה,שנפער חור אדיר בחשבון הבנק שלי.שאין לי לו``ז.שבמצב הפיננסי של היום,אין מצב שאמצא עבודה מנהלית כזו שהייתה לי,עצם המחשבה על בורגר ראנץ` עושה לי בחילה.ואני עומד מול הנוף שבניתי במו ידי,צופה בעיי החורבות בתילים שמסמלים יותר מכל שהמקום הזה היה ואיננו,וכנראה גם אני,פתאום אני חש הזדהות עם כל עובדי הנמלים,כן,אותם עילגים וולגריים,שהקימו זעקות במקום לשבת על שולחן כבני תרבות,והנה סב העולם על צירו ופתאום אני על הסירה שלהם...פתאום כל היצרים החייתיים שבי מנסים להתפרץ,להציל כמה שניתן,להלחם בעור שיני,פתאום גם ברתולומיאוס האריסטוקרט הופך שולחנות,(ואפי` צועק בפה מז`ור)המטמורפוזה הזו שהיא שמרתיעה אותי יותר מכל חוסר תעסוקה,יותר מכל אובר דראפט.האם בעצם כולנו חיות במסווה אינטלקטואלי?האם כמה שננסה לשנות את האישיות האופי יוותר חזק יותר?האם המלחמה אבודה מראש?מתסכל,אבל המציאות עולה על כל דמיון והמציאות גם כואבת,אני מניח שזוהי האינטרפטציה שלי לפסוק ``יוסיף דעת יוסיף מכאוב``.עד כאן סורי ששיתפתי אתכם בלבטי הפנימיים,הרי לשם כך נועד הפורום,כן?

אבזץ

New member
לא הבנתי. מה עניין שמיטה/שביתה

אצל אריסטוקרטיה בדמוקרטיה ? וכן, בסדום נהג כסדומאי - הפוך שולחן ונעץ סכין. בהצלחה.

כל "שבר" (שינוי) הוא הזדמנות לצמיחה

מה לעשות? זה העולם, בעבר כל שינוי כלכלי עולמי לקח עשרות שנים. ראי לדוגמא כמה זמן לקח לעולם להתחיל לצרוך טבק, תה, אורז וכו' אלו היו תהליכים של עשרות שנים. היום שינוי עולמי קורה תוך מספר שנים בודדות. ראי ערך מחשב, סלולרי, דור שלישי, מצלמות דיגטליות, ניתוחי לייזר וכו'. האם זה טוב? אין טוב אבסלוטית ואין רע אבסלוטית. מה שבטוח זה שזה קיים וצריך להשלים עם זה. אפי' הוכח שאחרי כל משבר מגיעה צמיחה יותר גדולה. זה מה שקורה גם בארץ בימים אלו. למה אני אומר את זה? כדי שתדעי שכל משבר הוא מנוע לצמיחה גדולה יותר. פשוט באסה להיות מופתע כשהמשבר מגיע, אך אם מתכוננים לזה נפשית מראש קל יותר להתמודדת איתה. ועכשיו משהו קצת יותר מעשי: אני לא יודע מה מצבך המשפחתי והאם זה אפשרי אך כאן באילת יש קליטה בלתי פוסקת של עובדים לתעשיית המלונאות כולל לתפקידי ניהול. במידה וזה אקטואלי בשבילך תשלחי לי מסר ואבדוק אפשרויות. מקווה מאוד שתעברי את זה

מתלבט13

New member
כולם בני אדם.

התפרצות הרגשות מראה שאתה בנאדם. אינני חושב שיש עניין להיות מכונה. וכעס פנימי זה לא להיות חיה. זה אומר שאתה בנאדם שכאשר תוכניותיו וכו' התנפצו מרגיש המון רגשות עצומים. אני זוכר שהיו לי תקופות בהם הרגשתי שראשי סחרחר ואינני מסוגל אפילו לחשוב. הכי חשוב לדעתי, זה לא "לשלוט" ברגשות, אלא להבין אותם. להרגיש מה "מפוצץ" אותך כל כך. אתה עצמך כותב שיש לזה השלכה על מעמד כסף ומטרות אחרות בחיים. ולפעמים מאורעות כאלה פותחים אותנו לעולם הפנימי שלנו. אתה יכול לקרוא כאן בפורום לעתים עד כמה קשיים גורמים לאנשים להכיר את עולמם הפנימי ברמה שיכול להיות שלא היו מכירים בלי הקשיים. אני מקווה שהעתיד יהיה יותר וורוד ממה שהוא נראה כרגע. (אם התיאוריות של שליטה ברגשות מעניינות אותך, קראתי מישהו שטוען, שלהיות "סטואי" עוזר לחיות עם חוסר הוודאות שבחיים שלנו. כי גם אם אין לך שליטה על מה שקורה, יש לך שליטה מסוימת על ההתנהגות שלך. אם מעניין אותך, תחפש חומרי קריאה על סטואיות (stoicism), אני באמת לא בקיא בתחום.)

חדש פה, מה?

מצא את ההבדלים: מכירים את ההרגשה שהקרקע נשמטת תחת הרגליים? שכל הבניין שבנית במו ידיך חמק בין אצבעותיך? שכל מה שידעת והשכלת, כל התזות המעמיקות, והתובנות פורצות הדרך הכל עורבא פרח? אז לשם מה כל ההקדמה הזו בעצם? היום פוטרתי ממקום עבודתי, אני ועוד 170 עובדים שלא ניאותו לעבוד בלי משכורת. כמובן שהייתה איזו שמחה לאיד היות והמקום נסגר עקב מעילות בסדר גודל של 10מליון שקל (כמובן שאם הייתי עם היד בצלחת ולוקח קצת ``מעשרות`` הייתי מדבר אחרת), אבל בשלב מסויים עיכלתי (יש חמישה שלבים באבל) שנותרתי מחוסר עבודה, שנפער חור אדיר בחשבון הבנק שלי. שאין לי לו``ז. שבמצב הפיננסי של היום, אין מצב שאמצא עבודה מנהלית כזו שהייתה לי. עצם המחשבה על בורגר ראנץ` עושה לי בחילה. ואני עומד מול הנוף שבניתי במו ידי, צופה בעיי החורבות בתילים שמסמלים יותר מכל שהמקום הזה היה ואיננו, וכנראה גם אני, פתאום אני חש הזדהות עם כל עובדי הנמלים, כן, אותם עילגים וולגריים, שהקימו זעקות במקום לשבת על שולחן כבני תרבות, והנה סב העולם על צירו ופתאום אני על הסירה שלהם... פתאום כל היצרים החייתיים שבי מנסים להתפרץ, להציל כמה שניתן, להלחם בעור שיני, פתאום גם ברתולומיאוס האריסטוקרט הופך שולחנות(ואפי` צועק בפה מז`ור). המטמורפוזה הזו שהיא שמרתיעה אותי יותר מכל חוסר תעסוקה, יותר מכל אובר דראפט. האם בעצם כולנו חיות במסווה אינטלקטואלי? האם כמה שננסה לשנות את האישיות האופי יוותר חזק יותר? האם המלחמה אבודה מראש?מתסכל, אבל המציאות עולה על כל דמיון והמציאות גם כואבת, אני מניח שזוהי האינטרפטציה שלי לפסוק ``יוסיף דעת יוסיף מכאוב``. עד כאן. סורי ששיתפתי אתכם בלבטי הפנימיים, הרי לשם כך נועד הפורום, כן? נכון הרבה יותר נוח לקריאה? >ספל חמאה שירות עבודות עפר בעמ<

Le Fay

New member
../images/Emo47.gif שלום רב שובך צפורה נחמדת ../images/Emo9.gif

למעלה