ואני אומרת

לי-אור.

New member
ואני אומרת

לכם לא חשבתי,לא ציפיתי, זה בא לי בכזו הפתעה וללא הכנה מוקדמת!!! ואני נשבעת: לקדם את השלום בעולם, לעזור בפתרון בעיות הרעב, לא לחמוד, לא לשחד, לא לגנוב, לא לנאוף, לא לרצוח, לכבד את אמי ואבי. ואם שכחתי מישו אז איתו הסליחה-אני פשוט נפעמת ודהומה כאחד!!! ותפסיקו לצלם אותי רגע,הדובר שלי עוד לא הגיע. והכי חשוב-איי דיד נוט האב סקס וויט טאט וומאן!!!! בחזרה אליך באולפן, כאן לי-אור טוקר פאריז

אפי לוג

New member
פעורה

השארת אותי עם הנאום שלך. ריד מאי ליפס(טיק) יום כחול מהנה לך.

לי-אור.

New member
כחול

בהחלט מתאים לי לעיניים. ולשאר ירקות. לי-אור חיננית כעגבניה בשלעעע

יואב

ברור לך שלא היית מקבל את התפקיד לולא ההתרפסות המסיבית שלי לפני המנהלת אתמול לכן אני מבקשת יחס מיוחד היום. שחקנית כל קשר בין אתמול להיום מקרי בהחלט

לי-אור.

New member
איוב

בייסורים קשים עברה הלידה הזו. אבל נולדה לכם יורשת עצר מושלמת. תודו. עכשיו תודו. מייד תודו. כל השחקניות מתבקשות להמשיך במלאכת ההתרפסות. אחרי שיצחצחו את הלשונות הן מתבקשות לחדר האוכל ולאחר מכןלמחלקת התה. תעזרו לה למחלקת מה יש?? לי-אור לא מבינה בכלל על מה את מדברת. זה בא לי טבעי לגמרי.

לא נעים

לי, אבל השידור שלך לי-אור נקטע באמצע. את יודעת פריז-תל אביב, זה קצת רחוק. וגם הסתרת את האייפל, נו. תיהני לך מותק. ותיזהרי לא להרביץ עם השרביט חזק מדי. זיוי [תנו לה בשרביט]

לי-אור.

New member
ואת

במה תתני לי?? בדרבוקות? יאללה נענעי נענעי הרבה נענע אמרתי!!! לי-אור אתם עוד תדעו מה זה משמעת פה

לי-אור.

New member
משמעות

הדבר בשבילך זה לגשת לפינה ולהרהר שם, מה לא היה בסדר בניסוח האחרון שלך. אחורי זה גשי ללשכתי בבקשה. ותנעלי את הדלת אחרייך.ותלבשי את התחרה ההיא.שאני אוהבת. לי-אור מאמינה בניהול מודרני

בוא´נה בוא´נה

מה פה קורה פה?? ההנהלות פה מתחלפות בקצב הסמבה. לא מספיק שהתגובות פה הן במהירות האור, אלא שגם ההנהלות מתחלפות להן מהר. מה זה זה פה?? ארגנטינה?? בהצלחה למנהלת התורנית ניב

איחולי

הצלחה לא יעזרו פה אבל אם תתפשט ניב, תראה איך לי-אור נכנעת בלי קרב. מנהלת מנהלת אבל עירום שובר אותה. שמע לי, מניסיון. זיוי [נותנת בשרביטים חלופיים]

לי-אור.

New member
דבר אלי

בפרחים ניבי. ובשוקולדים, פיצוחים, עוגות, אבני חן, חמש אבנים. ומי שלא טעם מ-נ-ה-ל-ת שכמותי,לא יידע טעם גן עדן מה הוא. הכינו את הלשונות. לי-אור זבת חלב ודבש. ומ-נ-ה-ל-ת

ניב

אל תתייחס. אל תדבר אליה בפרחים. פשוט תדבר אליה. אתה לא מאמין כמה שאתה תדבר ככה היא פחות תשמע אז למה להוציא כסף על פרחים? שלא תגיד שלא הזהרתי אותך. כי ניב, זאת עליך לדעת, ברצותה תרומם לי-אור את נתיניה, ברצותה עפר ואפר הם ילחכו [ואם תשאל אותי, אני מעדיפה לאכול ולנשק את האדמה שהיא דורכת עליה]. זיוי [יודעת על מה היא מדברת]

לי-אור.

New member
הכי התחברתי

בהודעה (הבלתי מושקעת בעליל) שלך זה ל"תרומם את נתיניה". ברצותה. אז מה נשמע שם למטה??? לחכי לחכי לך. עוד טיפה ימינה....כן. ככה. לי-אור מחלקת פנכות

לי-אור.

New member
המלך

הוא עירום ניבי. למעט השרביט והכתר. בוא , בוא שב לי על הברכיים ואקריא לך שוב את הסיפור. לי-אור סנטה קלאוס-הו הו הו

ariegur

New member
אפי - היא מבטיחה לא לנאוף ../images/Emo70.gif

לדעתי זו סיבה מספיה לשלול לה את התואר לאלתר
. אריה

ariegur

New member
גם בכלי זין היא לא תשתמש ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למעלה