"ואנחנו שניים.."

"ואנחנו שניים.."

היי, אני נורא אוהבת את השיר הזה וחשבתי לצעוד איתו לחופה. רק שאני לא כל כך בטוחה לגבי הפרשנות והמשמעות של השיר. יכול להיות שהוא "שלילי" ואני בכל זאת מתעלמת מכך ונוטה אליו בגלל שהוא מתקשר לי לתקופה יפה ואהובה... אשמח לשמוע את הפרשנות שלכם לשיר לילה משובח!

1Reebok

New member
זה שיר שמדבר על הזמנים שלפני הפרידה.

דיבורים על הרגשות של בני זוג ועל הרצון להפסיק את הקשר, וההמתנה לפני הפרידה החד-צדדית. "ראיתי שאת מבקשת ליהנות מהספק, ראיתי כבר אותך עם חשק לפרק... ואת אומרת שזה פשע שיש לי צורך להמתין, רואה אותך צוחקת מבפנים". לא נראה לי שיר אידאלי לצעוד איתו לחופה, אבל אם הוא אסוציאטיבי בשבילך לתקופה טובה - אז זה שיקול שלך. ובלי קשר - המון מזל טוב!!!!!

הפרשנות שלך היא הקובעת

אם השיר מתפרש אצלך כמשהו טוב אז שום דבר לא צריך להשפיע עלייך. תאמיני לי שמעתי שירים מוזרים מזה כשירי חופה.. ו... מזל טוב.

"הוא" של אחינועם ניני הכי הזוי ובזוי...

"אהובתי" יכול להיות שיר סבבה. אבל זה באמת עניין של טעם ואסוציאציות. שיר מדהים עלול פתאום להזכיר לך דברים שאת רוצה לשכוח. ושיר חבוי ושקט יכול לעשות את ההבדל. מצד שני - על שירים כמו "אל תדאג"/"אני שונא"/"פרפר" של אביב גפן - הייתי מוותר לאירוע הרלבנטי. למרות שהם מדהימים.

גיילי

New member
תודה רבה

חשבתי על זה ו..אתם צודקים! השיר הזה זורק אותי למקומות טובים ולכן הוחלט שנצעד לצליליו. תודה על החיזוק ועל האיחולים אתם נהדרים

Vdrums

New member
הלוואי עלי לשים שיר כלשהו של משינה בדרך

לחופה...

בלי להכנס עכשיו לחיי זוגיות

אבל נראה לי שלשני הצדדים יש מילה בנושא שיר החופה. אם חשוב לך לשים משינה אז הצד השני צריך להבין את העניין. אבל מה אני מבינה?

Vdrums

New member
יש אבל צריך להגיע לפשרה מתישהו.

בכיף הייתי מוותר גם על החופה.

1Reebok

New member
כשאני חושב על זה,

למשינה אין ממש שירים שהייתי רוצה לשים בחופה, או אם להיות פחות ממוקד - שירים שמדברים נטו על אהבה הדדית.. (כל מה שאני כותב פה נופל בחזקת "עד כמה שאני הבנתי את השיר ופירשתי אותו בעצמי", ולא יותר!!!) הייתי אתמול מדבר על אהבה מפוספסת, אהובתי מדבר על החיפוש אחר אהובה שכבר מתה (מצמרר), את לא כמו כולם מדבר על התאהבות במישהי שלא קיימת או שהדובר לא מכיר אותה, בואי וניפול זה שיר על סקס.. השירים היחידים שאני יכול לחשוב שמתקרבים למקום הזה הם פולארויד ואוהב אותך מישל. מה דעתכם?

Vdrums

New member
זה נכון, אין להם משהו מתאים לחופה.

גם לא אוהב אותך מישל- "מוריד אותך מן הספה אל המרבד" מישמיש משמש, לא הכי הולם. העיקר יהיה אין מקום אחר במסיבה! זה מה שחשוב

bazmaster

New member
אני עם כולם...הפירוש שלך לשיר זה מה שמשנה...

בת דודה שלי לדוגמא צעדה בחופה עם מטאליקה
...

למעלה