ואמוס ארגנטינה!

יאללה ארחנטינה !!

תמיד הייתי בעדם. עד עכשיו הרשימו אותי שלושה נבחרות: ארגנטינה, גרמניה, וספרד. פורטוגל לא הרשימו למרות שיש להם את מלוא הנקודות. על הרזיל אני לא ממש מת וגם הם לא משהו וגם אנגליה לא מראים ניצוצות מיוחדים. ספרד זאת ההפועל ירושלים של הכדורגל העולמי. מנצחים נבחרות נחותות מהן בדרך כלל, עולים על הרבה קבוצות אבל תמיד נכשלים ברגעי האמת. תמיד (גם אם זה נגד נבחרות נחותות). זכייה ספרדית במונדיאל תהיה שמחה א-מ-י-ת-י-ת כמו שאנחנו מחכים כאוהדי הפועל ירושלים. יאאלה שאלון מונדיאל: 1) מי הנבחרת האהובה עליך? 2) מי לדעתך תזכה 3) מאיזה משחק הכי נהנת עד כה? 4) מאיזה משחק הכי התאכזבת עד כה? 5) מה הגמר הקלאסי שהיית רוצה לראות? 6) מי תפתיע? 7) מי אתה הכי רוצה שתעוף כבר?

bobas

New member
שלי . :)

1. ארגנטינה 2. גרמניה 3. ארגנטינה -סרביה 4. ארגנטינה - הולנד 5. ארגנטינה- ברזיל 6. ספרד 7. ברזיל

יאללה עכשיו גם אני עונה

1) ארגנטינה 2) ברזיל 3) גרמניה - פולי למרות ה-1-0 הקטן היה משחק טוב וכמובן ארגנטינה מול סרביה. 4) מקסיקו - אנגולה 5) ארגנטינה - ברזיל? 6) קוריאה 7) ברזיל/צ'כיה/שבדיה

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif

1) מי הנבחרת האהובה עליך? אנגליה! 2) מי לדעתך תזכה? ארגנטינה 3) מאיזה משחק הכי נהנת עד כה? ארה"ב-איטליה. לא יודעת למה. 4) מאיזה משחק הכי התאכזבת עד כה? ברזיל-קרואטיה. 5) מה הגמר הקלאסי שהיית רוצה לראות? ברזיל-אנגליה. 6) מי תפתיע? גרמניה. 7) מי אתה הכי רוצה שתעוף כבר? בשבילי זה בידור, כדורגל טוב. אני לא מאחלת לאף קבוצה שהיא באמת כישרונית לעוף.

לגרמניה אין ממש מה להפתיע

אולי רק אם תזכה. גרמניה נבחרת חזקה שמקבלת המון תמיכה מהקהל הביתי. אם הם יגיעו לחצי גמר או לגמר אני לא רואה בזה הפתעה.

AmiTutiT14

New member
התכוונתלי לאפשרות של זכיה..

כי הרי כל קבוצה שתעבור את ברזיל או ארגנטינה תהווה סוג של הפתעה.. אז בחרתי לכתוב את גרמניה!

z dead

New member
שלי

יאאלה שאלון מונדיאל: 1) איטליה. 2) לא רוצה לנחס. 3) לא ראיתי,אין איך. 4) לא ראיתי,אין איך :) 5) ארגנטינה - ברזיל. 6) אקוודור. 7) מכבי/לא אכפת לי.

z dead

New member
בעצם

7.)אנגליה...מתעב אותם,לא יודע למה. שונא את בקהאם ואת נוויל במיוחד,וגם אוואן פשוט מעצבן אותי,גם כל מי שקשור למנצ'סטר יונייטד. אבל דווקא מעריך מאוד את למפרד וסטיבן ג'רארד..אז חבל עליהם. אבל בכל זאת יש משו בנבחרת אנגליה שאני לא סובל,יאללה אקוודור :) אין גאסקוין כשחקן וטרי ונבלס כמאמן אז זין על אנגליה.

מה בקהאם עשה לך?

מה אואן עשה לך? אנגליה הם די בסר מבחינתי. סול קמפבל ואשלי קול רולז.

z dead

New member
שונא אותו

דוגמן במסווה של כדורגלן. איציק זוהר של הכדורגל האנגלי. אואן? סתם גמד מעצבן,וגם שיחק בריאל מדריד שזה גם בעעע וגם העדיף ללכת לניוקאסל בשבל כמה פאונדים יותר במקום לחזור לליברפול הבית שלו,לא שאני אוהד של ליברפול... אבל בעקרון הוא גמד מעצבן. :) אשלי קול נפגש עם צ'לסי כמו צ'ורה :) סול קמפבל בסדר דווקא למרות שהוא שוקו שוקו.

bobas

New member
הוא אובר רייטד מטורף .

והשחקן הכי מרגש באנגליה הוא כמובן סטיבי ג'י.אליל.והוא אדום. תענוג. ולא בגלל שאני אוהד ליברפול. בחיי נו. :)

שלי

1) מי הנבחרת האהובה עליך? אנגליה 2) מי לדעתך תזכה? אנגליה 3) מאיזה משחק הכי נהנת עד כה? אנגליה שוודיה 4) מאיזה משחק הכי התאכזבת עד כה? הולנד ארגנטינה 5) מה הגמר הקלאסי שהיית רוצה לראות? אנגליה ארגנטינה\גרמניה 6) מי תפתיע? אוסטרליה 7) מי אתה הכי רוצה שתעוף כבר? ברזיל.. שונא את ברזיל

EA 4real

New member
חונה על ז'אלון מונדיאל

1) מי הנבחרת האהובה עליך? הולנד ואנגליה. אבל בגלל שהם משחקות מגעיל אז ברזיל, אבל במקרה של ברזיל- הולנד/אנגליה אני עם הולנד/אנגליה. 2) מי לדעתך תזכה- גרמניה 3) מאיזה משחק הכי נהנת עד כה? ארגנטינה- חוף השנהב/ספרד טוניסיה/ארגנטינה- סרביה 4) מאיזה משחק הכי התאכזבת עד כה? ברזיל קרואטיה וארנגנטינה הולנד כי כגודל הציפיוטת גודל האכזבות. 5) מה הגמר הקלאסי שהיית רוצה לראות? ארגנטינה- ברזיל. אבל אני רוצה לראות את אנגליה/הולנד בגמר אז אנגליה/הולנד- ארגנטינה. 6) מי תפתיע? אוקריינה תגיע רחוק. 7) מי אתה הכי רוצה שתעוף כבר? צרפת! ואז גרמניה. אני משום מה פשוט לא מצליח לאהוב את הגרמנים.

Pure M

New member
יאללה.

1) מי הנבחרת האהובה עליך? יש שלוש. הולנד, איטליה, ואנגליה. סדר העדיפות זה הסדר בו הן נכתבו. 2) מי לדעתך תזכה הולנד או ארגנטינה, למרות תצוגת הנפל במשחק בין השתיים. 3) מאיזה משחק הכי נהנת עד כה? ה1-3 של ספרד נגד טוניסיה. אל ניניו מלך. 4) מאיזה משחק הכי התאכזבת עד כה? הולנד - ארגנטינה. 5) מה הגמר הקלאסי שהיית רוצה לראות? הולנד - איטליה\אנגליה. 6) מי תפתיע? לא חוכמה להגיד עכשיו, אבל באמת שהם בראש שלי כבר מההתחלה. גאנה. 7) מי אתה הכי רוצה שתעוף כבר? ברזיל. הם שחצנים ואיבדו את הטאץ' השמח והטוטאל פוטבול האופייני. הם סתם נראים כמו נבחרת מכנית כזאת שעושה במכנסיים ברגע האמת. טונות של כישרון שלא מתחבר. גלקטיקוס, מישהו...?

Scott Evil

New member
GO

1. איטליה, גרמניה. 2. אי אפשר לדעתתתתת
המועמדות: (בסדר הזה) גרמניה ברזיל ארגנטינה איטליה אנגליה צרפת ספרד הולנד. 3. ארגנטינה - מקסיקו (למרות שראיתי רק את ההארכה
) 4. ארגנטיה - הולנד
5. גרמניה - ארגנטינה למרות שזה יהיה כבר ברבע
6. בניתי על מקסיקו או ארה"ב אבל זה כבר לא יקרה. 7. ספרד. בבבעעעעעעעע !!!!! מקווה שהצפרדעים יעיפו אותם כבר בשמינית. צפוי משחק אדיר !! תהנו !!!!!! ופאק צ'רלטון !! אני לא שילמתי לו שקל

AmiTutiT14

New member
אנגליה אנגליה!!

להחזיר את המנדט הבריטי לא"י!!!!!!!!!!!!!!!!! גו אינגלנד גו!

למעלה