ואם..

ואם../images/Emo35.gif../images/Emo23.gif

ואם תראה את הכמיה ואומר:"מעיזה" התדע בי לגעת אהבתך בי לטעת? מצטערת מרקי קקטוס שמוציאה דברים מהקשרם. שני השורות האחרונות שייכות לשיר אחר, אביא אותם בהמשך.

sundue

New member
חום נשיקתך....../images/Emo79.gif

אם תגע בשפתיי תצית להבה ותשיב ניצוצות לעיניי.. חום נשיקתך יסעיר את הים וגאות תמלא את חיי.. אם תגע בשפתי תנשום מליחות הצורבת בלילות את עיניי חום נשיקתך יכבה השריפה הבוערת בתוך עצמותיי.. אם תגע בשפתיי תטעם מתיקות הנוטפת כדבש בין רגלי.. חום נשיקתך ילהיט ניחוחות של ורדים תפוחים ונקטר.. אם תגע בשפתיי תרעיד בי מיתר לא אעיז לומר לך די חום נשיקתך ישאני על גל תשוקתך תפרוץ חומותיי..

סנדו כמו תמיד יכולת הכתיבה שלך

השאירה אותי פעורת פה. אם אני נותרתי פעורת פה מעניין איך יגיב זה קקטוס מרקי

סאנדי

שיריך מסעירים כתמיד אהבתי במיוחד.. "אם תגע בשפתיי תטעם מתיקות הנוטפת כדבש בין רגלי.. " הסערה שלמעלה-גורמת לטורנדו,למטה..

הרי...

בשפתי נגעת, כמיהתי נשמת, ולי אמרת - את זריזה! ---------- תתחדש על בפורום, קקטוב סתם קפצתי לומר שלום דינה.מית נהגת יפה

דיינה

את כמו חומר נפץ קופצת לא כמו דיינמיט אלא כחומר נפיץ בשם טן שהוא פציץ ממנו פי כמה..

גם לי יש אם שלי../images/Emo19.gif

אם תבוא יום אחד לצלול איתי במעמקי הים,מבטיחה לך שמשם כבר לא תרצה לצאת.תרצה שאלמד אותך את המקצוע העתיק של החטאים רק מזהירה אותך,כשם שאותי הזהירו פעם, מחטאים של המילים עוברים לחטאים במעשים.

העלת שאלה מצוינת..

יש טיפוסים,שאכן, זה בדיוק כך עובד אצלם. לגבי-אין חכמה,כבעלת נסיון,צוחק.

למעלה