ואם תקראו את זה ? אז..
אולי תמצאו כאן כמה רעיונות שלא תאהבו... כמה דברים שכן תאהבו.. אבל חופשי - סתם גילוי דעת... אז ביננו - אני לא היחידי ששונא את עצמו על העבר נכון ? שהייתי סגור ומופנם , שלא מחפש ליצור חברויות חדשות , שלא מתקשר יותר מדי , יותר חננת מחשבים במקום לצאת ולהנות עם חברים במועדונים... במקום לחפש בנות וקשרים חיפשתי אתרים ומשחקים.. איך אפשר , איך ? איזה טמבל הייתי - אבל יצאתי מזה - אזהרה לדורות אני לפני גיוס ואם היו מבטיחים לי שאם אני מתאבד אני מתחיל את הכל מהתחלה וזוכר איפה טעיתי - הייתי עושה את זה בשמחה את/ה לא הייתם עושים את זה ?! עד כדי כך טוב לך ?! הרי בטוח שיש משהו בעבר שאתה כל כך רוצה לתקן..אבל זה זמן.. זמן שעובר ולא חוזר..ובינתיים אתה מתבגר (וכותב כמו משורר)
מה צריך להספיק לעשות עד הגיוס ? מה שצריך להספיק לעשות עד גיל 18 אני משער... צריך להתאהב לפחות פעם אחת... צריך לעשות את זה לפחות פעם אחת.. על נשיקה אין מה לדבר בכלל - זה מאסט הרי , לא ? לנסות לעשן , לנסות להתפרע , מסעות עם חברים לפה , יציאות לשם.. להתפרש להתקפל , להשתגע , לבכות , להפתח , להסגר , לדבר , לתקשר... כל כך הרבה דברים.. והכי חשוב - מעל כולם - לטעות - וכמה שיותר - כי שכשאתה בגיל הנכון אצתה לומד כל כך הרבה מטעויות , וגם יש יותר סיכוי שהן ייסלחו - אבל כשאתה נזרק לחיים - אין מקום לטעויות... פשוט אין.... בטח אתם חושבים לעצמכם ``מה הוא מזיין בשכל ? שיסתום וישב בפינה``.. טוב - אז אולי זה מה שאני הולך לעשות עכשיו - אבל תודה על הבמה והאורות שנתתם לי להציג את מה שיש לי בראש.. תודה על הזמן שהשקעתם בלקרוא את ההודעה ותודה עוד יותר אם החלטתם לקרוא , לחשוב , להפנים , ללמוד ולהשאיר אפילו תגובה !
I think I`m paranoid - And complicated !1
אולי תמצאו כאן כמה רעיונות שלא תאהבו... כמה דברים שכן תאהבו.. אבל חופשי - סתם גילוי דעת... אז ביננו - אני לא היחידי ששונא את עצמו על העבר נכון ? שהייתי סגור ומופנם , שלא מחפש ליצור חברויות חדשות , שלא מתקשר יותר מדי , יותר חננת מחשבים במקום לצאת ולהנות עם חברים במועדונים... במקום לחפש בנות וקשרים חיפשתי אתרים ומשחקים.. איך אפשר , איך ? איזה טמבל הייתי - אבל יצאתי מזה - אזהרה לדורות אני לפני גיוס ואם היו מבטיחים לי שאם אני מתאבד אני מתחיל את הכל מהתחלה וזוכר איפה טעיתי - הייתי עושה את זה בשמחה את/ה לא הייתם עושים את זה ?! עד כדי כך טוב לך ?! הרי בטוח שיש משהו בעבר שאתה כל כך רוצה לתקן..אבל זה זמן.. זמן שעובר ולא חוזר..ובינתיים אתה מתבגר (וכותב כמו משורר)