ואם תקראו את זה ? אז..

Paranoid

New member
ואם תקראו את זה ? אז..

אולי תמצאו כאן כמה רעיונות שלא תאהבו... כמה דברים שכן תאהבו.. אבל חופשי - סתם גילוי דעת... אז ביננו - אני לא היחידי ששונא את עצמו על העבר נכון ? שהייתי סגור ומופנם , שלא מחפש ליצור חברויות חדשות , שלא מתקשר יותר מדי , יותר חננת מחשבים במקום לצאת ולהנות עם חברים במועדונים... במקום לחפש בנות וקשרים חיפשתי אתרים ומשחקים.. איך אפשר , איך ? איזה טמבל הייתי - אבל יצאתי מזה - אזהרה לדורות אני לפני גיוס ואם היו מבטיחים לי שאם אני מתאבד אני מתחיל את הכל מהתחלה וזוכר איפה טעיתי - הייתי עושה את זה בשמחה את/ה לא הייתם עושים את זה ?! עד כדי כך טוב לך ?! הרי בטוח שיש משהו בעבר שאתה כל כך רוצה לתקן..אבל זה זמן.. זמן שעובר ולא חוזר..ובינתיים אתה מתבגר (וכותב כמו משורר) :) מה צריך להספיק לעשות עד הגיוס ? מה שצריך להספיק לעשות עד גיל 18 אני משער... צריך להתאהב לפחות פעם אחת... צריך לעשות את זה לפחות פעם אחת.. על נשיקה אין מה לדבר בכלל - זה מאסט הרי , לא ? לנסות לעשן , לנסות להתפרע , מסעות עם חברים לפה , יציאות לשם.. להתפרש להתקפל , להשתגע , לבכות , להפתח , להסגר , לדבר , לתקשר... כל כך הרבה דברים.. והכי חשוב - מעל כולם - לטעות - וכמה שיותר - כי שכשאתה בגיל הנכון אצתה לומד כל כך הרבה מטעויות , וגם יש יותר סיכוי שהן ייסלחו - אבל כשאתה נזרק לחיים - אין מקום לטעויות... פשוט אין.... בטח אתם חושבים לעצמכם ``מה הוא מזיין בשכל ? שיסתום וישב בפינה``.. טוב - אז אולי זה מה שאני הולך לעשות עכשיו - אבל תודה על הבמה והאורות שנתתם לי להציג את מה שיש לי בראש.. תודה על הזמן שהשקעתם בלקרוא את ההודעה ותודה עוד יותר אם החלטתם לקרוא , לחשוב , להפנים , ללמוד ולהשאיר אפילו תגובה ! :) I think I`m paranoid - And complicated !1

מתח

New member
יקירי

אתה די מזכיר לי את עצמי... רק שאני השתלטתי על עצמי (בערך) בכיתה י`.. כמובן שאני מת על מחשבים, אבל היה לי מספיק ממה שאמרת בחיי. ואתה צודק לחלוטין.. ממש ``המכתב`` של אביב גפן :) אגב, לידיעתך, החיים לא נגמרים בגיל 21 :) יש הרבה מאוד אחרי, אתה תופתע עד כמה. חכה חכה.. לאן אתה מתגייס?

Black Star

New member
הסכמה, ואי הסכמה, וחצי הסכמה, ועוד..

טוב, חלק אני מסכימה- למרות שלא אהבתי את הטון הכללי של ההודעה. אני ממש לא אוהבת את עצמי איך שהייתי פעם (ופעם יכול להיות גם לפני שתי דקות)- אני פשוט ממש ממש כועסת על עצמי על כל טעות שעשיתי, אם קטנה ואם גדולה. אבל אתה יותר מדי רואה את החיים מנקודת מבט אחת בלבד- מי אמר שדווקא הדרך שתיארת היא הנכונה? אני מסכימה שלהיות חסר חיים וכזה שמעוניין במחשבים יותר מכל דבר, זו *לא* הדרך, וחיי חברה ואהבה זה מה שבאמת חשוב- בעיקר בגילנו, אבל תיארת דברים נורא ספציפיים, כאילו הם הדרך היחידה שבאמת צריך ``לחיות את זה``, וכל דרך אחרת היא טיפשית, או גרועה, או משהו. ואני לא מסכימה עם ה``מאסט``ים שלך- אפילו לא עם עניין הנשיקה. יש כאלה שלא מוצאים את הבנאדם הנכון לנשיקה עד גיל מאוד מאוחר- וכשזה מגיע, זה מגיע בגדול, גם אם זה ``באיחור``, לכאורה. יש לי ידיד שהתנשק בפעם הראשונה רק לקראת סוף י``ב, והוא יותר מאושר מרוב האנשים שאני מכירה, יש לו חברה (לא הנשיקה הראשונה שלו) כבר כמעט שנתיים, והם פשוט זוג מושלם. וזה לא אומר שומדבר אם הוא לא התנשק עד אז. גם אני התנשקתי לראשונה בגיל יחסית מאוחר- וזה לא שלא היו לי הזדמנויות קודם, פשוט זה לא התאים לי. וכשזה בא, זה בא. על ``לעשות את זה`` אני בטח לא מסכימה- אם יש אנשים שלא בשלים להתנשק עד סוף בי``ס, בטח ובטח שלא כל אחד בשל לסקס בגיל 18. אני לא שוללת את זה, אני פשוט חושבת שזה לא מתאים לכל אחד, ואתה לא יכול לקבוע לאחרים את הקצב שלהם ואת ה``מאסטים`` שלהם. בקשר לעישון- לא חייבים להתנסות בו, אם לא רוצים ואם יש אופי מספיק חזק. כל הדברים האלו, שאתה רואה כחלק בלתי נפרד מחווית ההתבגרות וטקס המעבר לעולם הבגרות שלך, הם לאו דווקא שייכים לחוויות של אחרים או למה שהם רואים כהכרחי- הם די בנאליים, אמנם, אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל- אז תנסה לראות את הדברים מזוית קצת שונה. יעלי.

N0

New member
בהחלט...

מזכיר לN0 את עצמו... אומנם לו נפל האסימון בכיתה ט-י ככה (לפחות חצי אסימון...). אבל הוא לא מצטער על מה שהוא היה קודם הוא לא חושב שהחיים שלו יותר מידי רעים עכשיו והם לא היו כל כך רעים קודם. אז נכון הוא לא עשה את זה עוד ולא התנשק אבל ככה זה במשפחה שלו מתחילים מאוחר, ולומדים מטעויות. ובקשר לסיגריות אתה יכול ללכת לעשן לך סיגריה. אבל בתור הדבר היחיד שעשיתי ולא אתה עשית ממש לא הפסדת כלום. חוץ מאולי סרטן ריאות. N0

F-17

New member
אני מסכימה

אני ממש לא חושבת שאתה מזיין בשכל, להפך, אני מסכימה שיש פשוט דברים מסויימים שצריכים לעשות עד גיל 18, וגם שצריכים לעשות טעויות, כי אחר כך לא יהיה להם הרבה מקום בחיינו

Paranoid

New member
הראשונה

שמסכימה כמו שצריך ולא מברברת יותר מדי קבלי ח``ח ותודה על ההסכמה

Paranoid

New member
שימו לב ש...

לא אמרתי שלא עשיתי... אמרתי רק שזה בא מאוחר מדי ובקשר לאחת התגובות אז לא - אני לא מעשן לנסות - מומלץ ורצוי אבל להתקבע ? טיפשי מיותר ויקר With your feet in the air and your head on the ground..

sgeva

New member
לכו תתחילו עם בנים...

צודק.....באמת חייבים לנסות ולטעות והכי חשוב.לחשוב עם הלב ולא עם הראש (וגם לא עם הזין...)ותעשו מה שבראש שלכם כי עדיף להתחרט על משהו שעשיתם מאשר לבזבז שנים של חרטה על למה לא עשיתם... וחוץ מזה.... לכל הבנות שם בחוץ... אם אתן דלוקות על מישהו.... לכו ותגידו לו.... מהניסיון זה בדר``כ משתלם. תחשבו ככה- מקסימום הוא יגיד לכן לא. אתן יכולות לחיות עם לא, לא? עדיף שתנסו! אגב עד עכשיו אצלי זה תמיד ``עבד`` ולכן אני ממליצה על כך בחום...

sgeva

New member
לכו תתחילו עם בנים...

צודק.....באמת חייבים לנסות ולטעות והכי חשוב.לחשוב עם הלב ולא עם הראש (וגם לא עם הזין...)ותעשו מה שבראש שלכם כי עדיף להתחרט על משהו שעשיתם מאשר לבזבז שנים של חרטה על למה לא עשיתם... וחוץ מזה.... לכל הבנות שם בחוץ... אם אתן דלוקות על מישהו.... לכו ותגידו לו.... מהניסיון זה בדר``כ משתלם. תחשבו ככה- מקסימום הוא יגיד לכן לא. אתן יכולות לחיות עם לא, לא? עדיף שתנסו! אגב עד עכשיו אצלי זה תמיד ``עבד`` ולכן אני ממליצה על כך בחום...

למעלה