ואם עפר לא היה מפורסם..?

טירן666

New member
ואם עפר לא היה מפורסם..?

בואו נשחק כזה משחק, שכל אחד אומר מה הוא היה חושב על עפר אם הוא לא היה מכיר אותו יעני אם עפר לא היה מפורסם? אני מתחילה................................. אם הייתי רואה את עפר ברחוב והוא לא היה מפורסם קודם כל בטח הייתי חושבת שהוא לא מהארץ, הייתי חושבת שהוא איזה תייר שוודי או גרמני... הייתי חושבת שהוא קטן וחתיך, ואם הייתי שומעת אותו מדבר הייתי מתפלאת שהוא יודע עיברית..

0ליוש0

New member
אמממ אוקיי...

אם עפר לא היה מפורסם הפורום הזה לא היה קיים
ואם הייתי רואה אותו ברחוב אז זה לא משו מיוחד חחחחחח אני רואה ברחוב מלא אנשים כל יום אני לא נעצרת ליד כל אחד חחחחחחחח

מיתרוש5

New member
אם עפר לא היה מפורסם...

אם הייתי רואה אותו ברחוב אז הייתי חושב שהוא כוסוף! הייתי מנסה לבוא לאותו מקום ולהיתקל בו "בטעות".. ומנסה להכיר אותו (לא תבינו למה זה בדיחה אישית) טוב זה מה שאני הייתי עושה... אבל מה היה קורה למדינה?:-O לדעתי המדינה הייתה מפסידה להכיר בנאדם מדהים! אבל למזלנו הוא כן מפורסם ואנחנו מכירים את החמודי הזה.. אז אני ממש ממש לא מתלוננת!..

daphnef

New member
אם עפר לא היה מפורסם

הייתי רואה אותו ברחוב, ושואלת איך יש אנשים כל כך יפים?!?! וחושבת על זה 10 דקות.. ו..זהו... אבל.. יש מזל שהוא מפורסם! אחרת היינו מפסידים!

אם עפר לא היה מפורסם

והייתי רואה אותו ברחוב לא ההיתי חושבת עליו כלום. סתם עוד בנאדם שעבר לידי... מה לעשות, זאת האמת

kuku woman

New member
אם הוא לא היה מפורסם

הייתי נתקלת בו ברחוב, מפעילה עליו את הקרני ה-X שלי ומגלה לו את העתיד.כדי שיתכונן לגל גל ההערצה וזה

esterosh

New member
עונה

אם עפר לא היה מפורסם והייתי פוגשת אותו ברחוב האמת לא נראה לי שהייתי חושבת משהו מיוחד... כי מליון אנשים עוברים ברחוב ,לא יודעת אם הייתי שמה לב בכלל.אולי אם זה היה במקום אחר הייתי יותר שמה לב ואז בטח הייתי חושבת שהוא נראה טוב. ומה הסיכוי שזה בכלל היה קורה...שמכל האנשים האנונמים דווקא הייתי רואה את עפר חחחחחח פסימית.

liza k

New member
לא הייתי חושבת כלום../images/Emo215.gif

הרי יש מלא אנשים יפים ומוכשרים בעולם שהם יכולים להיות כוכבים גדולים אבל הם לא, אז אם הייתי רואה את עפר זה היה בעצם כאילו לא ראיתי אותו, לא שמה לב, לא חושבת כלום.. כמו כל בנאדם שעובר לידי:]

למעלה