למות בחלום -זה מפחיד באמת...
אני כמעט תמיד שאני חולם -אני מודע לעובדה שאני חולם, אך עם זאת עדיין לא מצליח להשיג שליטה מלאה על החלום והתסריט של החלום ממשיך לנוע למרות שיש לי המודעות שאני נימצא בחלום, אני לרוב מצליח לעיתים אם אני מתאמץ ממש (ובמידה ואין איזה פחד שמשתק אותי ) אז אני מצליח לשנות פה ושם דברים ,לרוב כשאני נימצא בסיוטים, בכ- 60 אחוז מהמקרים אני עדיין מודע לכך שאני חולם -אך אני עדיין פוחד פחד מוות , אני מנסה לרוב ראשית להתעורר - ולרוב לוקח לי זמן ורק ב-20 אחוז מהמקרים לערך אני מצליח באמת להתעורר, לרוב אני נאלץ לנסות להתמודד עם זה ,ולרוב אני מתמודד עם זה על ידי לקיחת צורה אחרת עמידה יותר שתתאים לשרידה באותו חלום (זה לא תמיד הולך) היו מקרים שחיפשתי את הדבר הכי עמיד שאפשר כדי להתגונן ולהחזיר התקפה ממ...אתם אולי תצחקו -אבל בחרתי בענק הירוק (היצור העצום הזה הבלתי פגיע) ההבדל היחיד הוא שבחרתי רק בגוף שלו אבל לא במוח שלו , אבל עדיין דרוש לי ריכוש רציני ולא להכנס לפאניקה כי אחרת אני אאבד ריכוז ואחזור לצורה הרגילה, במהלך חלומות נילחמתי בקרב חרבות נגד אמני לחימה שונים ולי עצמי הניסיון בנשקים אלו הוא מעט ביותר, לרוב אימצתי לי דמויות ממכונות וידאו ואת הידע שלהם כדי להתמודד בקלות יותר, ותאמינו לי זה מפחיד ללראות חרב חותכת לך חלקים מהיד , מפחיד שורף וכואב. ירו לי פעם בראש והרגשתי איך כל הדם והמוח שלי נישפך החוצה ואיך הכל ממש ניגמר (זה היתה אחת הפעמים היחידות שחלמתי ומתתי) בשאר אני מצליח לשרוד ולהתעורר שניה לפני רגע המוות. אחד החלומות הכי זכורים לי -חלום שאני משום מה קלטתי אותו כנבואה, נבואה מפחידה ביותר , למה נבואה לא יודע -פשוט קמתי וידעתי שהחלום זה סימן לעתיד ולא סתם חלום -מוזר אה... בחלום אני זוכר מיים וחשמל אני מתמוטט בהתחשמלות ארצה כאשר אני זוכר כוס מסויימת שניצבת על פינת שולחן (כוס שיש לי רק אחת כמוה בבית) מאותו יום יש לי פחד לגעת בכוס הזו ,ויש לי פחד לזרוק אותה כי אחרת איך אזהה את המקרה אם הכוס לא תהיה באיזור , מה שגם אני יודע שזה יקרה בבית הנוכחי שלי ,ליד המטבח ,הכי מוזר זה שבזמן החלום ראיתי את המטבח החדש שלנו , שבאותו זמן שחלמתי את החלום היה לנו מטבח אחר לגמרי. והמטבח היום ניראה זהה למטבח של החלום.... אני סוחב את הזיכרון של החלום הזה כבר מעל 12 שנה תמיד חשבתי שאני בסוף אמות מהתחשמלות או אולי זה היה סימן אחר שלא הבנתי -אבל אני משוכנע שזה קשור לעתיד - לא סיפרתי את זה לאף אחד כמעט מפחד שיסתכלו עלי מוזר ולא יאמינו לי. O.