ואם מתים בחלום...?

ואם מתים בחלום...?

שמעתי כבר הרבה אנשים שאמרו שהם נהרגו בחלום... אם אומרים שיכולות להיות השפעות פיזיות של החלום על הגוף יכול להיות שגם למוות יש השפעה.. אני לא אומר שמתים גם במציאות אבל אם לדוגמא מישהו נהרג בחלום אחרי שירו בו בראש אולי הוא יתעורר אם בעיות של פגיעה באותו מקום... כמו שטפי דם, בלוטות, שבר, דלקות ועוד הרבה דברים... אז אם מישהו מת בחלום שלו והוא זוכר איך הוא נהרג והוא יכול להגיד לי אם קרה לו משהו אחר כך זה יהיה נחמד..

Variety

New member
לא נראה לי

אני מתתי המון בחלומות שלי. מסרטן, תאונת דרכים ולא קרה לי כלום. אפילו נפגעתי ממחבל מתאבד בחלום שלי (הם מגיעים עד לשם), ולא קרה לי כלום. חוץ מפעם אחת, היה לי סיוט הכי נוראי עד עכשיו. חלמתי שחיפושיות אוכלות לי את הפנים, נכנסות לגוף ואוכלות לי את מערכת העצבים. הרגשתי כאב כמו שלא הרגשתי מימי. צרחתי בכל הכח. כשהתעוררתי, לקח לכאב איזה 10 דקות לעבור. אבל לא היו סימנים! Variety-

וואווה אתה חייב לקרוא

בחלומות שלי ירו בי הרבה פעמים דקרו אותי נדרסתי התאבדתי דחפו אותי מבניין פוצצו אותי סיממו אותי ועוד... ושום דבר לא כאב לי ולא היה סימן

אל מה אתם חולמים???

איזה חלומות יש לכם... זה היה חלומות צלולים או שהם היו חלומות רגילים?

Tiger 2

New member
תראה

דקרו אותי עם סכינים, זרקו לי מספריים לצואר שרפו אותו, הקפיאו אותי, זרקו אותי לכביש ודרסו אותי, קפצתי מבניין של 132 מטר (שאלתי מישהו
) נדפקתי עם הראש בזכוכית כפולה, ולסיום, ירו בי פלוגה של 50 חיילים. בכל הפעמים האלו לא היו לי שום סימנים ושום כאבים לאחר החלום. נ.ב בפעם שירו ה 50 חיילים היה לי חלום צלול והתחלתי לשנות צורה ולרסס את כל הבניין עם מכונות ירייה.

אני הרגשתי כאבים חזקים בזמן חלום

אני דווקא הרגשתי לא פעם ולא פעמיים כאבים חזקים בזמן חלומות, בפעם האחרונה שזה קרה החזקתי נחש ביד והוא הצליח להתפתל ולהסתובב ולהכיש לי את כף היד, הוא סגר חזק מאד את הלסתות שלו על כף היד שלי והנשיכה שלו היתה כואבת מאד, ממש הרגשתי את השיניים שלו חודרות לי לתוך הבשר ולמען האמת זה גם מה שגרם לי להתעורר מהחלום סיוט הזה ... לילה טוב, אלון

ronilush

New member
לא מאמין לך..

למה אתה מרגיש צורך להמציא חלומות מופרכים? ספר על מה באמת אתה חולם.

Tiger 2

New member
לא הצאתי את זה

למה אתה חושב שהמצאתי את זה? לא כולם קרו לי בחלום אחד, כל אחד מהם היה בחלום שונה.

Oranus

New member
למות בחלום -זה מפחיד באמת...

אני כמעט תמיד שאני חולם -אני מודע לעובדה שאני חולם, אך עם זאת עדיין לא מצליח להשיג שליטה מלאה על החלום והתסריט של החלום ממשיך לנוע למרות שיש לי המודעות שאני נימצא בחלום, אני לרוב מצליח לעיתים אם אני מתאמץ ממש (ובמידה ואין איזה פחד שמשתק אותי ) אז אני מצליח לשנות פה ושם דברים ,לרוב כשאני נימצא בסיוטים, בכ- 60 אחוז מהמקרים אני עדיין מודע לכך שאני חולם -אך אני עדיין פוחד פחד מוות , אני מנסה לרוב ראשית להתעורר - ולרוב לוקח לי זמן ורק ב-20 אחוז מהמקרים לערך אני מצליח באמת להתעורר, לרוב אני נאלץ לנסות להתמודד עם זה ,ולרוב אני מתמודד עם זה על ידי לקיחת צורה אחרת עמידה יותר שתתאים לשרידה באותו חלום (זה לא תמיד הולך) היו מקרים שחיפשתי את הדבר הכי עמיד שאפשר כדי להתגונן ולהחזיר התקפה ממ...אתם אולי תצחקו -אבל בחרתי בענק הירוק (היצור העצום הזה הבלתי פגיע) ההבדל היחיד הוא שבחרתי רק בגוף שלו אבל לא במוח שלו , אבל עדיין דרוש לי ריכוש רציני ולא להכנס לפאניקה כי אחרת אני אאבד ריכוז ואחזור לצורה הרגילה, במהלך חלומות נילחמתי בקרב חרבות נגד אמני לחימה שונים ולי עצמי הניסיון בנשקים אלו הוא מעט ביותר, לרוב אימצתי לי דמויות ממכונות וידאו ואת הידע שלהם כדי להתמודד בקלות יותר, ותאמינו לי זה מפחיד ללראות חרב חותכת לך חלקים מהיד , מפחיד שורף וכואב. ירו לי פעם בראש והרגשתי איך כל הדם והמוח שלי נישפך החוצה ואיך הכל ממש ניגמר (זה היתה אחת הפעמים היחידות שחלמתי ומתתי) בשאר אני מצליח לשרוד ולהתעורר שניה לפני רגע המוות. אחד החלומות הכי זכורים לי -חלום שאני משום מה קלטתי אותו כנבואה, נבואה מפחידה ביותר , למה נבואה לא יודע -פשוט קמתי וידעתי שהחלום זה סימן לעתיד ולא סתם חלום -מוזר אה... בחלום אני זוכר מיים וחשמל אני מתמוטט בהתחשמלות ארצה כאשר אני זוכר כוס מסויימת שניצבת על פינת שולחן (כוס שיש לי רק אחת כמוה בבית) מאותו יום יש לי פחד לגעת בכוס הזו ,ויש לי פחד לזרוק אותה כי אחרת איך אזהה את המקרה אם הכוס לא תהיה באיזור , מה שגם אני יודע שזה יקרה בבית הנוכחי שלי ,ליד המטבח ,הכי מוזר זה שבזמן החלום ראיתי את המטבח החדש שלנו , שבאותו זמן שחלמתי את החלום היה לנו מטבח אחר לגמרי. והמטבח היום ניראה זהה למטבח של החלום.... אני סוחב את הזיכרון של החלום הזה כבר מעל 12 שנה תמיד חשבתי שאני בסוף אמות מהתחשמלות או אולי זה היה סימן אחר שלא הבנתי -אבל אני משוכנע שזה קשור לעתיד - לא סיפרתי את זה לאף אחד כמעט מפחד שיסתכלו עלי מוזר ולא יאמינו לי. O.

Real Dream

New member
אף פעם לא מתתי בחלום

אבל פעם חלמתי שכואב לי הצוואר, ואחרי שהתעוררתי כאב לי הצוואר למשך כמה דקות, ופעם חלמתי שכואבת לי הבטן, וכדי להפסיק את הכאב אני צריכה לעשות כל מני משימות, ואחרי שהתעוררתי המשיכה לכאוב לי הבטן כל היום... החולמת האמיתית, נועה.

ליטן א

New member
זה די ברור:

בד"כ כאבי צוואר נגרמים במהלך השינה, לאחר שאת ישנה בתנוחה לא נוחה. כמו שנאמר כבר בעבר - אם את צמאה, אז את תשתי בחלום - אז כמו במקרה שלך - אם יכאב לך הצוואר בזמן השינה, מן הסתם בגלל תנוחה לא טובה, אז גם תחלמי על זה (ומן הסתם, תתעוררי עם אותו כאב צוואר). לגבי כאב הבטן - יכול להיות שאכלת משהו לא טוב בערב, וזה עשה את אותה השפעה שהסברתי עליה קודם, וחלמת על כאב הבטן...

שלום נועה !! ידעתי שבסוף תגיעי ! ../images/Emo8.gif

נועה סוף סוף הגעת לכאן ! אני בטוח שלא תתחרטי, יש כאן חברי פורום מאד נחמדים שגם מתעניינים בחלומות צלולים ! טוב אז אין לי הרבה מה להוסיף על מה שליטן אמר כי בעיקרון אני מסכים איתו ורוב הסיכויים באמת שכאבי הצוואר וכאבי הבטן היו כאבים אמיתיים שהשתקפו בתוך החלום שלך והשתלבו כחלק מהחלום, קורה הרבה שדברים "מבחוץ" משתלבים בתוך החלום. לי קרה לדוגמה מקרה שבו היה לי חלום ( לא צלול ) עם קטע מצחיק של מישהי שלמדה איתי שעמדה לידי וליד עוד כמה חברים ודיברה בטלפון ציבורי, ופתאום היא התחילה להקריא את החדשות ואת תחזית מזג האוויר ממש כאילו שמישהי אומרת לה את זה בטלפון והיא מדווחת לנו תוך כדי השיחה ... התעוררתי תוך כדי הקטע הזה והתברר לי שבעצם שמעתי את הקריינית ברדיו שמקריאה את החדשות של השעה 5:00 בבוקר והקול שלה השתלב לי בתוך החלום ויצר את הקטע המצחיק הזה ... נועה, תמשיכי לכתוב כאן, טוב ?
אלון

שריר

New member
לי היה קטע

אני מתעורר עם שעון מעורר ויום אחגד חלמתי חלום ופתאום באמצע החלום אני שומע את השעון מצפצף אני בדירה של סבא שלי ואני רואה אותו אז אני בא לכבות ולא מצליח זה היה מאוד מייאש ניסתי כמה דקות והצפיצוף המעצבן ממשיך עד שבסוף התכוררתי והשעון האמיתי השתלב לי בחלום

בן העצלן

מתעצל לכתוב אפילו שני משפטים, אז הוא מפנה את מרעיד הספסלים להודעה שהוא כתב פעם בנושא של מוות בחלום. מרעיד הספסלים מוזמן למחול לבן העצלן...

למעלה