ואם לא הספיקו לכם Wallpapers... אז הנה עוד אחד - טרי מהיום.
M MineraL New member 29/10/06 #2 ממש יפה!!../images/Emo2.gif כל הכבוד לך, עו מעט אעשה את מה שאמרתי במסרים
S shiran bell New member 29/10/06 #6 מצטערת אבל... איןןןןןןןןןןןןןןןן על דומיניק םרסל הוא כזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ח חתולה חמודה New member 29/10/06 #7 בהתחלה הוא היה די מכוער.... ראיתי את הפרק הראשון(של העונה הראשונה, כמובן) שוב והוא פשוט מכוער שם. אבל לגמרי התיפייף עם זאת, מייקל סקופילד שולתתתת
בהתחלה הוא היה די מכוער.... ראיתי את הפרק הראשון(של העונה הראשונה, כמובן) שוב והוא פשוט מכוער שם. אבל לגמרי התיפייף עם זאת, מייקל סקופילד שולתתתת
ח חתולה חמודה New member 29/10/06 #11 אני יודעת. זה היה לגמרי בכוונה כמו התגובות של הילדים המתלהבים, סטייל- הראל סקעת שולתתתת......
G Gilliana New member 29/10/06 #14 "שולתתתת" זה בשפת הפאקצות ../images/Emo9.gif ולמען האמת - הרעיון גנוב מהסלנג האמריקני, שם נוהגים לכתוב ברשת Rulz במקום Rules או Warez במקום Wares - סלנג אינטרנטי שכזה שהתפתח ברשת.
"שולתתתת" זה בשפת הפאקצות ../images/Emo9.gif ולמען האמת - הרעיון גנוב מהסלנג האמריקני, שם נוהגים לכתוב ברשת Rulz במקום Rules או Warez במקום Wares - סלנג אינטרנטי שכזה שהתפתח ברשת.
ח חתולה חמודה New member 30/10/06 #21 פעם ראשונה שאני כותבת את זה.. כדי לצחוק על הבנות האלו. עכשיו אני אדע לא לכתוב
G Gilliana New member 29/10/06 #13 אלא מה? ../images/Emo9.gif בכמה וכמה עותקים! ותודה לך ולכולם! שמחה שאהבתם.
ש שוקוהולית New member 29/10/06 #12 ../images/Emo211.gif וואי, זה ממש טוב! בהחלט הכי אהוב עליי מכל אלה שעשית עד עכשיו...