ואם כבר...

ואם כבר...

ואם כבר אתם מדברים על יום העצמות אז חשבתי לי ככה סתם להוסיף חוויה אישית.... אז ככה- ב-11 הלכנו לעיר כל החבר`ה ואז התפצלנו אני וחברה שלי ועוד 2 ידידים הלכנו לקנות בקבוק וודקה ושתינו... ושתינו... ואני שתיתי בערך חצי בקבוק ככה שהייתי ממש שיכורה... ואז (כנראה) הלכנו לאיזה מסיבה ופגשתי שמה ילד שנדלקתי עליו מזמן... והוא התחיל איתי או משהו כזה ואז הלכנו לגן העצמאות ומה שעשינו שם ישאר חסוי... אבל יש לי שאלה קטנה... מה עושים אם אני בעצמי אפילו לא יודעת מה עשינו שם? זא מדכא כי אני פוחדת ש.... הגענו רחוק מדיי..

rastotman

New member
כמו שהלנה אומרת-

מעכשיו, לא להיתרחק משאר האנשים ששותים. אני מציעה שתנסי להיזכר [כן, זה יעזור]- ואחר כך תישאלי את אלה שהוא יספר להם, ואם אתם יותר מיודדים אז תנסי גם לבדוק איתו, או פשוט להזכיר כמה היית שיכורה אז ושאת ממש לא זוכרת כלום- אולי תתידלי פרטים מהתגובה שלו. אלו ניראות לי כל האפשרויות, ולהיתפלל שמישהו ראה משהו ויכול לספר לך.

mmm

New member
טעות...

מממ, למה שתית לשוכרה?... לm לא איכפת, למעשה הוא חושב שעשית טעות, ולא מגיע לך לזכור מה עשית. למה ``מגיע``, את עשית טעות, אולי נפגעת איך שהוא, אולי גרמת לעצמך נזק, אולי עשית משהו שאת היית אמורה לעשות כאשר את צלולה. אבל לא... בכל אפן אין מה לעשות. BY mE

למעלה