ואם כבר

ואם כבר

תכנסו לו/לה למייל ? ולמחשב ?
לטלפון ?

לחשבון הבנק?

ובמקרה חירום ?
מה זה מקרה חרום ?

ולאלה של הילדים?

אצלנו אין סודות.

המחשבים שלנו פתוחים על המייל ועל הפייסבוק ועל איזה אתר שלא היינו בו, אבל מה יש לי לקרוא לו מיילים או לחטט לו בטלפון?
אם לא הייתי בוטחת בו לא הייתי איתו, ואם הוא היה נותן לי רק סיבה קטנטנה לחשוד הייתי מעדיפה לא להיות בזוגיות הזו בכלל (אני לא אחת שמוכנה לחיות עם ספקות. מעדיפה לחיות לבד).

ככה גיליתי שהאקס בגד

החבר הקודם שלי חוץ מהיותו חלאת אדם - הצליח להסתיר ממני יחסים עם האקסית שלו למשך יותר משנה..
הסתיר אבל לא חידש לי כלום... זה היה הדבר הכי מוזר שקרה לי, מהיום השלישי שהתחלנו לצאת היו לי סיוטים בלילה שהוא בוגד בי איתה, עם הבחורה הספציפית הזאת... כשגרנו כבר יחד היתי חולמת שאני באה להם למיטה עם כוס מיץ בבוקר
. הזוי..
אחרי שנה וחצי שבתת מודע זה היה ברור אבל כולם פסלו את זה כי מי סומך על חלומות?
חזרתי הביתה מוקדם יום אחד ופתחתי לו את הלפטופ שהיה על השולחן בשביל להיכנס לסקייפ, על הדסקטופ היה פתוח מייל שלו לאקסית ״היי, שכחתי אצלך את הסיגריות??״
אחר כך באו תירוצים של ״פגשתי אותה במקרה ברחוב״ (ינעל אביך, אנחנו גרים בבת ים!! לא בדיזינגוף.. את מי פוגשים שם במקרה??) ואמרתי לו בסדר, מאמינה לך, בוא נלך לישון... למחרת איך שהוא סובב את המפתח בדלת ויצא, ארזתי הכל והתחפפתי מהדירה שלנו.. האקס חזר לבית ריק ועדיין לא שוכח לי שבגללי העלה 15 קילו ושהשארתי אחרי חשבון ארנונה של 150 שח... אידיוט הבחור הזה

ולגבי החבר שלי עכשיו, יש לי את הסיסמאות שלו לנייד, לאייפד ולמחשב. כרגע אני כותבת מהאייפד שלו אבל ממש לא אכנס לו למייל או לכל חשבון פרטי אחר. גם לא מסתכלת אם הוא מקבל אס אמ אס, זה לא ענייני וגם לא מעניין אותי
הוא יודע סיסמאות אצלי ולפעמים אם נתקעתי ואני חייבת איזה מידע שנמצא אצלי במייל אני אתקשר אליו שיעשה טובה ויבדוק רגע. כנל הפוך..

smaak

New member
מילא לעשן

אבל לנסות לאתר קופסא אבודה במקום לקחת אחרת? בחייאת, זה לא מצת עם תמונה של בחורות עירומות..

smaak

New member
וגם ערס

אבל שאפו על ההחלטיות של פרפרים בבטן שעזבה את המקום באופן כה נחרץ. כמו שצריך.

Woking

New member
מילא זה

אבל הדרך! "ביי דארלינג, להתראות בערב...". הוא בטח חשב לעצמו כל היום "וואו זה היה קרוב, אבל יצאתי מזה". והפרצוף שלו כשהוא חזר הביתה. epic!

למדתי מאמא שלי

לא חשבתי שהוא כזה טמבל אבל הסתבר שטעיתי, הוא באמת חשב שהבלגתי על זה (אולי כי הוא לא ציפה שבחורה בת 22 תעזוב בחור בן 30 בלי למצמץ, אבל האמת היא שהיה לי קל - אפילו מקל - כי לא הופתעתי לגלות את זה, זה היה חבוי במקום מסוים בראש לכל אורך התקופה

תחת הבניין היה המשרד של המורה לנהיגה שאצלו בדיוק סיימתי להוציא רשיון לרכב (לפני כן היה לי רק לאופנוע) והוא עלה למעלה עם כמה בחורים לעזור לי להוריד הכל האוטו, הלך ממש חלק, תוך שעתיים כבר "הייתי שם". שמתי מוזיקה בווליום גבוה באוטו, קרעי מעצמי את שרשרת הלב שנתן לי חודשיים לפני כן ליום ההולדת והעפתי אותה מהחלון איפה שהוא על כביש החוף לצלילי "CREEP"

יודעת להעריך את מי שלצידי היום
אני לא צ'יזי בכלל (נכון
)

MayFebruar

New member
מוזמנים להרים את הכפפה ולפתוח שרשורים

על מה שמעניין אותכם

תלמדי כלל

אם יש לך חשדות וחלומות על מישהי ספציפית, זה אומר שאת צודקת
זה לא בא משום מקום
אני, אם יש לי ספק קל שבקלים בעניין הזה אני חותכת, בכלל לא מנסה אפילו לברר אם זה נכון. אם יש לי ספק, אז זה בגלל משהו.

אספרסו2

New member
אבל ההרגשה שלך

היא סובייקטיבית,אולי אינה מבוססת מציאות,
כמו שחשדת באביו הקשיש של בן זוגך,

אז אולי לא כדאי,בלשון המעטה,ללמוד ממך.

על החתום.

אז אל תלמד ממני

מצידי תלמד מאלו שחותמים ערבות לנחש.
ואם הזקן יחליט לחטוף מחלה ולהיתקע בספרד, מי אתה חושב שיצטרך לשלם הון תועפות על כל מה שקשור בשהייה שלו? בטח לא אני, כי אני לא חתמתי.

אספרסו2

New member
כך תפני עורף

לאביו של בעלך בשעת צרה?
נראה לי שעל הנחש את מביטה בראי בערבו של יום.

למעלה