ואם כבר ב-AXN עסקינן

P e t e r P a n

New member
ואם כבר ב-AXN עסקינן

שמתם לב שהם מביאים סדרות חדשות עכשיו באמצע נובמבר? אחת מהן היא "הבלתי נראה" סדרת מתח בדיוניות מצויינת {שג'ונת'ן גלסנר, מי שעסר לפתח את סטארגייט לפורמט הטלוויזוני, היה מפיק בפועל וכותב תסריטים ראשי בסדרה הזו}, תשודר שם, לאחר שערוץ 10 התעלל בה קשות ושידר רק את העונה הראשונה... מה הקשר, שאלתם? ובכן, לאור התפתחות מפתיעה זו, אולי שוב יש מקום לנסות ליצור קשר עם מנהלי הערוץ להבאת סטארגייט חזרה או את אטלנטיס אפילו, או אפילו לשדר את סטארגייט מההתחלה {כלומר, מהפרק הראשון}... זה לא שאין שם אוזן קשבת, הם פשוט יודעים לפתיע לפעמים.. נ.ב.- זכור לי שלפני כמה חודשים נשאל שם בפורום AXN על הבלתי נראה והם ענו שהם לא מתכננים לקנות את הסדרה, ואופס!!! הנה היא עכשיו, משודרת החל מה-14.11 {בדיוק ביומולדת של ידידה שלי שעובדת איתי בבית חולים!} בכך מקרה, מה אתם אומרים? יש מצב?

טים ג

New member
הכל יכול להיות וד"א../images/Emo32.gif:

אני עובר דירה, ואין לי טלויזיה בישנה, ובדירה (וילה/ארמון) החדשה אין כבלים ואין יס. אני שוקל לקנות צלחת לווין(לא יס)...

Echelon

New member
מספר דברים

14.11 זה תאריך מקולל או קדוש. הוא מוזר בטירוף. אני מכיר מליון אנשים שנולדו בתאריך הזה. 2 מחנכות שהיו לי, ידידה ובטח עוד כמה ששכחתי כרגע. זה פשוט מפחיד בטירוף. בכל אופן, אני כבר מזמן דגלתי בזה שצריך ליצור קשר עם AXN בקשר לסטארגייט, במתכונת כזו או אחרת, אך יש אנשים שאין להם כבלים, ויש להתחשב בהם, או כאלה שיש להם יס. אבל מה לעשות, לדעתי AXN הוא הערוץ היחיד שיעשה חסד עם הסדרה, מכיוון שיש להם "זמן ומשאבים" לשדר את הסדרה מתחילתה ועד סופה, וכמו כן להביא את העונות החדשות יותר (לא שנשארו הרבה). אני מניח שהעונות הראשונות קצת יותר זולות גם, וAXN ידועים באהבתם לסדרות ישנות יותר (הממם, A-Team, מגייוור, ומה לא). צריך לשקול את האפשרות הזאת, אבל אני לא יודע מה קורה עם ערוץ 1 והזכויות על הסדרה, ולא מזמן הראו שאולי יש סיכוי לעונה שביעית בערוץ 1 (חבל שהיא תשתרע על פרק זמן ענקי, בגלל שהם תמיד קוטעים שידורים). AXN יכול לגמור עונה בערך בחודש (בהתחשב בעובדה שהם משדרים א-ה). זה אומר בערך סטארגייט כל השנה D:. אבל צריך לברר את העניין הזה עם הגורמים המתאימים, ואם יש אפשרות להתחיל להריץ את העסק. חוץ מזה שלמי שאין כבלים במילא ראה את כל הפרקים עד העונה ה6, ככה שאין לו הרבה מה להפסיד (למרות שהעונה ה7 הכי טובה לדעתי ;)

למעלה