ואם כבר בשוונג

סאפ18

New member
ואם כבר בשוונג

אז יאללה- תנכ"ש (תכנון שבועי) כל מה שאתם צריכים לעשות השבוע.. *תכלס, זאת אחלה דרך לתכנן את הזמן חח

סאפ18

New member
טוב אז אני עונה לעצמי :p

ראשון: -בצפר עד 14:30 -להכין שיעורים במתמטיקה -רופא ב16:00 -ללמוד לאנגלית -פעולת שכבה ב8 וחצי שני: -בצפר עד 1 -ללמוד לאנגלית -ב18:00 מורה פרטית -בערב שיחה עם תמר (ואולי גם ישיבת צוות) -ולתקוע איפשהו ישיבת טיול שלישי: -בצפר -יומפעילות -ניקיון שכב"ג (או משו בסגנון) רביעי: -לא הולכת לבצפר, נוסעת לחיפה :p יואו איך אני מקווה שהשבוע יעבור מהר..

שקדור1

New member
אני עונההה

ראשון- -בצפר -מחשב -ש.ב שני- -בצפר -מחשב -ש.ב שלישי- -בצפר -מחשב -ש.ב -פעולה לטיול :p רביעי- -בצפר -ש.ב -אורטודנט =[ -לארגן תיק לטיול חמישי- -בצפר -לקנות דברים לטיול פתיחה -לארגן תיק לטיול פתיחה XD שישי- -בצפר -טיול XDDDDDD שבת- -טיול =] שקד =]

למה את נוסעת לחיפה?

בכל מקרה את לא מפסידה בי"ס כי יש יום בעקבות לוחמים.. P:

noname202

New member
מסתבר ששבוע מהיום יש לי צו ראשון ^_^

היום [ראשון] - - בי"ס - עבודה - ללמוד לסטטיסטיקה ולאישיות - לכתוב פעולה לשלישי - פעולת שכבה יום שני - - בי"ס - עבודה - התרמה - כושר אקסטרים - ניסיון שלא יצליח ללמוד לסטטיסטיקה ולאישיות XD - יום שלישי - - בי"ס - עבודה - פעולת מעורבות חברתית - יום עבודה בשבט - ללמוד לסטטיסטיקה ולאישיות...
יום רביעי - - יום בעקבות לוחמים - עזרים וצ'ופרים לטיול פתי"ש :) יום חמישי - - סיום עזרים וצ'ופרים - בי"ס - עבודה - ללמוד לסטטיסטיקה ואישיות... - כושר אקסטרים יום שישי - - מפגש ראשון בסטטיסטיקה :) - ניסיון ללמוד לאישיות XD - הכנות אחרונות לטיול שישבת - טיול פתי"ש :) במוצ"ש אולי אימון אישי באקסטרים... אעע :):)

עונה

ראשון- בצפר חברה בית טווליזיה מחשב האח הגדול לישון שני- בצפר בית מחשב\טלווויזיה קניות לחורף לישון שלישי- בצפר סבתא בית צופים טלוויזה\מחשב לישון רביעי- בצפר בית טלוויזיה\מחשב לישון [יום משעמם] חמישי- בצפר בית טלוויזיה\מחשב צופים טלוויזיה לישון שישי- בצפר בית סדר וניקיון ארוחה משפחתית טלוויזיה לישון שבת- טלוויזיה ארוחה משפחתית טלוויזיה סדר טלוויזה לישון

למעלה