ואם זו לא אכזבה לא יודעת מה כן ....
@ @@ New member 21/10/02 #3 אופס רציני ../images/Emo2.gif אני בהלם, חשבתי שדברים כאלה יש רק באגדות...
מ מיקי 35 New member 21/10/02 #5 יוווווו... ../images/Emo12.gif איזה באסה... גם לא יצא לו זיון, וגם האישה העיפה אותו...
Q Queen Of Love New member 21/10/02 #7 איך אתם מדברים../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif נא לדבר יפה
@ @@ New member 21/10/02 #8 לדבר יפה???? שכחת את ימי הרווקת שלך??? עכשיו שאת אשת איש , הפכת לאשה חסודה וצנועה צודקת ממי, מבטיחה לא להגיד עוד..זיונים וכאלה....
לדבר יפה???? שכחת את ימי הרווקת שלך??? עכשיו שאת אשת איש , הפכת לאשה חסודה וצנועה צודקת ממי, מבטיחה לא להגיד עוד..זיונים וכאלה....
@ @@ New member 21/10/02 #10 שלומלוםםםםםםם לך ../images/Emo25.gif הוצאת ת´ראש??? אין פה כמעט אף אחד ...אז נא לא ללכת ותצטרפי לחגיגה
שלומלוםםםםםםם לך ../images/Emo25.gif הוצאת ת´ראש??? אין פה כמעט אף אחד ...אז נא לא ללכת ותצטרפי לחגיגה
M mariana New member 21/10/02 #12 חחחחחחחחחחח../images/Emo4.gif באמת מוזר. אבל כבר קראתי את זה לפני 3 שנים או יותר אפילו. עכשיו הזכרת לי שקראתי את העיתון הזה עם החבר שלי הראשון,
חחחחחחחחחחח../images/Emo4.gif באמת מוזר. אבל כבר קראתי את זה לפני 3 שנים או יותר אפילו. עכשיו הזכרת לי שקראתי את העיתון הזה עם החבר שלי הראשון,