ואם היית יודע.....

ואם היית יודע......./images/Emo4.gif

שאתה רדום עכשיו ואני מחכה לך תכננתי שנצא לבלות ,אבל אני יודעת בדיוק מה עובר עליך אז עדיף שתישן אפילו פה אצלי לידי שתהיה קרוב אלי. לעשות מדיטציה ולהרדם, ואתה.. אתה אומר שאני מיוחדת מכל הבחורות שאתה מכיר,, אתה בכלל מבין אותי? לא,, כי אני את עצמי לפעמים מתקשה להבין. ואני לא כועסת שלא הגעת ,וידידים התקשרו והציעו לי לצאת , ואפילו שידעתי שאתה נרדמת ואני בעצם לא חייבת לך כלום העדפתי להשאר בבית ולא אני לא שותה עכשיו, למרות שאני חייבת להתפרק , לשתות לפחות,, כמו אתמול - זה היה ממש כיף שם לשבת בספגטים על בקבוק יין ואוכל ששנינו אוהבים. ואני מתה להכיר את הצדדים האפלים בך, ונדמה לפעמים שאתה חסום ברגשות, אני תוהה מה כדאי לעשות. להודות לך בפנים שהתבאסתי? שלא יצאנו היום..? או לשחק אותה שזה לא הזיז לי? אני גם יכולה לשקר שיצאתי ,,, כדי לא להראותלך שהיתי לבד או משהו אבל עזוב אותך משחקי אגו,, זה לא בשבילי. רק תודה שהכרתי בזכותך את ה CFS ובכלל אני מאוד מאוד מבינה אותך מי כמוני יודעת כמה קשה להתמודד עם תסמונות שכאלו, וששום תרופה לא עוזרת, שלא לדבר על זה שאתה אנטי כדורים.. אם הית יודע כמה היתי רוצה שתתקשר עכשיו , שתשבור את השינה תקום תתקלח ונלך לבלות או אפילו רק לטייל. אילו רק ידעת אולי,, אני חושבת- שלעולם לא תדע!

אנושית~

New member
מיוחדת אחת

כמה מרגש ת,כותבת ..וכואייב כשת,עצובה אוףףף הייתי רוצה לעשות קסם ולהפוך כל טיפה של עצב לשמחה ואפשר לדעתי מה זה CFS ?? געגעת

אנושית נשמה שלי.

קודם כל תודה למה כולם אומרים שאני מיוחדת? מה זה cfs? זוהי תסמונת התשישות הכרונית שתמיד מרגישים עיפים ותשושים ויש ימים של"פיברו" שזה כאבים בכל הגוף ללא היכר. תודה שהית כאן בשבילי

קטנה ממך בהרבה אבל...

עבר עלי לילה כל כך דומה...=/ באסה כזאת כי הוא לא התקשר... כי הוא לא בא.. וכמה שרצית =/ וככה גם כל החשק לצאת עם חברים אחרים-נעלם. מעצבן לחשוב שזה לא עובר בשום גיל...=/ אבל יהיה בסדר...=]

אור כניראה ש-

אני ואת אוכלות מאותה הצלחת רק שכל אחת מאיתנו אוכלת משהו אחר והאי ידיעה, ומלחמות הנפש קיימות בשתינו ומה זה משנה שאת קטנה ממני? מי בכלל קבע שאני מרגישה כמו בת 27 וחצי? ויש ימים שאני כמו ילדה ויש ימים שאני מרגישה כזקנה.

להבון

New member
הי

הי אילין וואלה ממש שווה לקרוא את מה שכתבת את הידידות את הנאמנות את הרצון לעשות טוב ומעל לכל את האהבה אז אנא מכך למען העולם הזה שצריך אנישים כמוך (ואין הרבה לצערנו) תשמרי אל עצמך בשביל האחרים תלכי לבלות כצאת תעזרי כוחות להבון להבון

למעלה