ואם הוא באמת ......

ואם הוא באמת ......

בתול....?.... הכרתי בחור מדהים, התקשורת ביננו זורמת. הבחור די ביישן, עוברת בי מחשבה בראש שאולי, אולי הוא בתול (הוא בן 30)...הייתכן?... באחת משיחותינו הוא אמר: "אני מתבייש ממך וזה סימן לכך שהתחושות שלי לגבייך אמיתיות.." נו, טוב אמרתי לעצמי, הבחור מתרגש..... עולה בראשי השאלה, איך בחורה כמוני, רוויית נסיון, הכרתי מכל הסוגים ומכל המינים, איך אני אתמודד עם אחד כזה, בתול, כאילו..... כאילו...מה? אני אצטרך לתלות לוח ליד המיטה ולהסביר מהלכים וכו´.?...(זה היה בצחוק) מעניין אותי לדעת את דעתכם....ואולי יש לכם הצעות ייעול.....

הופ למעלה!

שלום אחותי.
מרגישה לנו יותר טוב?

גברת מנהלת......

אני מרגישה רע ואפילו רע מאוד....הרופא הבטיח שאני לא אמות מזה...
מה דעתך בקשר ל....רופא?...?..

טוב. אז ככה..

בואי ונתייחס ברצינות לפרובלמה. הבחור ביישן. סגור. את חתיכת אישה המשדרת מיניות.. סקסית במלוא מובן המילה על פי הגדרתו של און&און. מה את מתפלאה שהאיש חושש לגעת??? תני לו זמן! הוא נמשך אליך - זה אנחנו יודעים. הוא מאוהב - גם את זה אנחנו יודעים. אז מה הבעיה?? שהוא לא נוגע באותה מהירות שאת היית רגילה לה? עזבי אותך! הוא לא כמו הטפטים שהיית רגילה אליהם, אחותי. זה משהו אחר. עמוק יותר. יסודי יותר.. זה מוזר לך כי זה לא מוכר. אבל תהני מזה!!!
קדימה! ללבוש ביקיני, לקפוץ למים ולזרוםםםםםםםםםםםםםםם

אטיוד5

Active member
קודם כל, יתכן

אל תשכחי שהוא נמצא בסביבת נשים ישראליות!!! אז בהחלט ייתכן, בהחלט! ואני כבר חוזה התנפלות המונית פה. אבל לבחורים רגישים, לבחורים לא-שוויצרים, לבחורים שרוצים לא רק לחזר אלא גם להיות מחוזרים, לבחורים קצת פחדנים, לבחורים שלא נראים כמו ריצ´ארד גיר, ועוד סטים של בחורים מכל מיני סוגים מאוד קשה להתחיל עם הבחורה הישראלית הממוצעת. ועוד פעם תקפצו עלי כולכם ותגידו שאין "ממוצעת" וכולן שונות זו מזו, וכל אחת היא עולם בפני עצמו בלה-בלה-בלה. נכון, שהבחור הישראלי הממוצע תופס בסופו של דבר בחורה. אבל לא כולם ממוצעים. יש גם מתחת לממוצע, ויש גם מעל הממוצע! בחדר שלי בעבודה מסתובב אחד בן 22. הוא מאוד נחמד, הוא מאוד חכם, הוא חברותי עד מאוד, הוא לא אסטרונאוט כלל ועיקר, הוא לא חתיך מדהים אך גם לא מכוער בכלל, והוא בתול. הוא כבר פגש עשרות בחורות ותאמינו לי, הוא יודע לשדר, וכל זה לא עוזר לו. עדיין לא פגש בחורה עם הנתונים האינטלקטואלים שלו שגם תרצה "להיות רצינית". ועכשיו שמעו והסכיתו, חשיפה !!! לא פלא שאשתי לא ישראלית. ואשר לשאלה שלך אם צריך להראות לו את הדרך. התשובה היא לא. או שיש לו את זה או שלא.

לא ישראלית, כן ישראלית..

בסופו של דבר גם אתה מחפש סטוצים מהצד. אז .. חאליק!

אורמור

New member
שוב הוא חוזה..תגיד אתה הרצל?

מה אתה חוזה מה? לא רוצה להתנפל, ואני לא המונית! אני מה זה יחודית..
ומה פתאום שיקפצו עלייך כולם? מה אתה טרמפולינה? חוצמיז´ה, מה יש לך עם התחת של הממוצע..? לא יכולה להתאפק, אטיוד אתה עושה לי את זה.. ועוד חוצ´מיזה קטן.. בטח ש-"או יש לו את זה או לא"..כאילו איזו עוד אפשרות קיימת?.. אור סוררת, מפאת מטען יתר של.....מצות

אטיוד5

Active member
יש אפשרות נוספת

זאת שמעלה הכותבת - שהיא תלמד אותו ואז הוא כבר ידע מה לעשות. יענו, ילמד מהנסיון. אני לא מאמין בנסיון. אני מאמין בפוטנציאל. זה בגדול. כמובן שאפשר לפתח פוטנציאל וכו´.

"תזרום היא אמרה לו תזרום..."

"תזרום כל עוד אתה יכול........"(בעלת נטיה להרוס שירים) ואם הוא בתול????? אז??????? יש תקשרות זורמת, הבחור מדהים....ואת זה את אמרת! לא צריך התמודדות מיוחדת עם אחד שכזה(במידה והוא אכן בתול)והרי לא כל השותפים למיטתך היו אותו הדבר, נכון? אז גם לך ההתנסות תהיה חדשה, ומסקרנת, ואלוי אפילו מספקת!!!

מייקי69

New member
איך תתמודדי?????

שיוווו, איך אני מקנאה לך !!!! איזו ´תרגשות !!!!! יאללה, תשימי על עצמך ארשת מכובדת של מורה - ויאללה - קורס מזורז תעבירי אותו. אויש, אוייש - אני מתנצלת. הכל בגלל המתנה הסקסית ששלחה לי שקספירית.... אני חרמנית פחחחחד, אז סליחה. סליחה. סליחה. קודם כל - ביישנות יכולה מאד להדליק (אותי לפחות !) והוא מתגמל אותך במילים וברגש - רק טרם הצליח במגע.... נשמע לי השקט שלפני הסערה. בחיי, נו.... איזה תענוג זה להרגיש קצת (רגע, תתקרבי, אני אלחש לך בשקט שאפ´חד לא ישמע) - קצת אלוהית. את יודעת. כזאת מופלאה. פתוחה. חסרת עכבות. משוחררת ומובילה עמוק עמוק אל תוך החוויה המינית הצרופה. מדריכה. אם הוא אכן בתול - את הולכת להעניק לו את חוויית חייו !!! לא סתם מדריכה, אלא מדריכה מעולה !!!! <אני מזדקפת וחוזרת לדבר בקול רם> חייבת ! אני מנסה כבר שלוש פעמים להכנס לראש שלך, ולהבין מה הבעיה - וכל מה שיוצא לי כתשובה זה ... שאין בעיה. להיפך !!!! זה נשמע לי מרגש, מרטיט ומגניב לאללה. אז יאללה, קטן עלייך. פשוט תתענגי !!!! בתיאבון !!!!

neuron

New member
תזייני לו ת´צורה

...ואז הוא כבר יפסיק להיות בתול

און&און

New member
ההההא..../images/Emo98.gif

עכשיו הצחקת אותי.. את חושבת שכך הוא מתנהג בגלל שהוא בתול???
הוא נוהג כך בגלל שהוא אלוף..כן..כן.. תרשי לי לספר לך קצת עליו: מותק,פסי אמרה שהגבר יסודי.. היא הרבה יותר מצודקת הוא לא יתחיל לחפור מחילות תחת חומותייך, הוא יכנס מהדלת הראשית.. איזה דלת ראשית!? הוא בכלל התחיל כבר לבנות כניסה אחרת לאט לאט.. יש לו זמן לגבר והוא מכין לו את הכניסה הכי בת ז... לעולמך.. שלב שלב.. בעוד את מנדבת לו כוס מים וארוחות חמות.. לא ישר ירוץ לנגח..לא לא.. הוא לא מהסוג שינסה ישר להכריע נראה לך שהוא יקח את הסיכון שמשהו ישתבש?!..ההההא.. איך היינו אומרים פעם בצבא? "one shoot one kill" הוא לא יחטיא אף פעם וגם לא יסתער באמוק.. הוא מטיל מצור..תרימי את הראש ותסתכלי טוב טוב איך הוא עושה את זה, אפשר אפילו ללמוד, הלבידו כרגע מחוץ לתמונה..אין צורך בו בשלב זה אבל קחי בחשבון שכאשר תתקרבי ולו טיפה לאותה להבה..אוי יוי אוי.. ממה הוא מתבייש אם לא מאותם הדברים אשר אסור לו לחשוף? ומה הם אותם סודות מדינה? הוא רגוע בגלל שיש לו "אס",אל תטעי לרגע.. והוא ישלוף אותו בבוא העת בחדר המיטות אז תחזיקי חזק..בובה.. כי את עוד תתחנני לעוד
וזכרי שאון&און אמר לך שהסכנה הגדולה ביותר עם מקצוענים שכאלה זו אהבה..כן..כן.. אני שם ג´יטון אדום על סיפור אהבה.. עוד מישהו מוכן להמר??? און.

אתה רוצה להבהיל לנו ת´ילדה לגמרי???

מה קרה לך אתה?!
היא ישר הולכת ללבוש שכפ"ץ!

און&און

New member
לא ממליץ..

על שכפ"ץ.. אני במקומה הייתי קופץ לחנות להלבשה תחתונה ומצתייד כראוי..

למעלה