ואם הוא באמת ......

חייבת מתוקה בתול או לא../images/Emo70.gif

תהני! איפה מוצאים גברים כאלה היום? תזרמי איתו לאט, צעד צעד אין לך מושג איזו תחושה מופלאה וגם אם הוא צריך הדרכה נראה לי שהוא מצא את הכי טובה
יודעת מה אני ממש מתרגשת בשבילך ואם מותר אז גם קצת ירוקה מקנאה
לכי על זה מתוקה ואני מצטרפת להימור שהולך להיות פה סיפור אהבה. סינ דרלה מורה נבוכים.

אטיוד5

Active member
הרגת אותי

אני הולך ישר לבית ספר למשחק. שילמדו אותי איך משחקים את הבתול. אוי, זה הולך להיות משחק המאה.

../images/Emo62.gif../images/Emo62.gifע-ד-כ-ו-ן../images/Emo62.gif../images/Emo62.gif

חבריי וחברותיי...... לא הפריע לי שהוא בתול.... פחדתי שאני אזדקק ללוח...גירים...מפות טופוגרפיות המסבירות איך כובשים יעדים וכו´.... ועכשיו, אחרי שבילינו יחד ערב מדהים, היינו יחד כמעט 7 שעות...אני יודעת עליו הרבה יותר....ואני משתפת אתכם!!! הוא אכן בתול !לא ייאמן שישנם עוד כאלה !! אבל, הכי חשוב....הוא יודע מה הוא רוצה והוא יודע מה צריך לעשות ונראה לי שהוא עשה הרבה...מה זה הרבה?....הוא עשה ה-מ-ו-ן שיעורי בית !!!! וכן, און& און.....אתה, היית הכי קרוב לאמיתי !!!!

yog 10

New member
לדעתי יהיה לך עסק עם מקצוען יסודי

במיטה שיטריף לך את הלילות אז בהצלחה ענקית ממני

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלידיעתכם..../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

החל מלפני כ- 5 שעות, הוא כבר לא בתול !!! איך היה???....... אני צריכה להירגע ולאסוף כוחות....רק אז אוכל לספר לכם !! איפה און&און.....יש לי שיחה איתך...

neuron

New member
נו! אבל למה כזו הודעה יבשה! ../images/Emo35.gif

...תשימי לנו תמונות של הבחור לפני ואחרי

אני יגיד לכם למה ההודעה כ"כ יבשה...

אין לי כוח......ובמיוחד אין לי זמן...!!! חבר´ה, אנחנו פשוט לא מפסיקים....עוד ועוד ועוד..... יש פער היסטרי לצמצם.....וזה בדיוק מה שאנחנו עושים....!!!! עכשיו ברצינות: בתול, ולא משנה באיזה גיל....זה לא פונקציה למקצוענות, או שיש את זה או שאין !!!!

מייקי69

New member
ניורון - יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

שתביא אותו למפגש !!! חחחחחחחחחחחח נפוצץ עבורו כמה בלונים !!!! <מייקי-יא-רשעית-אחת!>

neuron

New member
אחלה רעיון, ונוכל כולנו לשאול אותו

...איך היה

למעלה